IRC-Galleria

takana 47hMaanantai 24.03.2008 13:06

tunnin päästä tulee siis täyteen kauniit 48h koneella. ehin täs väliski ottaa nopeen levon ja si pelasin wormssii auvon kaa pari rundia ja ja... no emmä ees tiiä. ihmiset alkaa pikkuhiljaa kerää kamoi. mäki voisin siistii vähä tätä ympäristöö mut voi olla etten jaksa. jos saan selvitettyy tän johtoviidakon ni on jo hyvä. lähinnä tääl on vaa iha törkeesti roinaa. miks vitus otan tänne näi paljo kaikkee mitä en ees tarvi?? ens vuonna viisampana.

mut joo. hyvät lanit ja astetta paremmat jutut. tunti viel pulkkaan ja si on kaikki hyvi ja voi tunnustaa olleensa assyjen loppuun asti. sillo menee netti kii mut kai tääl sais roudailla senki jälkee. muttei siin mitää järkee oo. auvon faija tulee hakee sillo. jos pistäis kamat kasaa ni si vois hjyväl omal tunnol dataa viimesen puol tuntii.

ah, tuntuu et siit ku olin koulus ois vuosi ja viel toinen mokoma lomaa jäljellä. en taija olla menos torstaina :D on vähä sellane kutina perseessä. mut joo. tän jälkee päivärit ansaittu ja si neste inkerin kaa illalla ^_____^ najs.
aivot on kyl aika kasassa. auvo taitaa olla kyl pahemmin hajalla ku mä ku sei nukkunu yöl. reppis <3 no mut bileet jatkuu viel. moro!

ens vuonna uudestaa.
hyvästi winter assembly 08!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.