IRC-Galleria

peli ohiSunnuntai 27.04.2008 20:37

eilinen päivä alko kello 9.00.
mammittii hetki ja päästii siin vähä enne kymppiä ylös, syötii aamupala jne. edellisenä iltana olin maalannu vikat korut ja ommellu ne kiinni mekkoon. aamulla sit testailin sitä vikan kerran ja ompelin huivin siihen kiinni. sit oli jo superiiks. peruukit ja muut olin laittanu kampaukseen jo edellisenä iltana ja harjotellu meikkiä. kaikki oli aseteltu jo valmiiks eli oikeestaan vaan sujahdin niihi vaatteisiin.
sit oli aikaa auttaa auvoo gastonin kanssa. värkkäiltiin sille kampausta ja ku ei ollu hiuslakkaa laitoin sokerivedellä ja pysy iha loistavasti koko päivän :D sit vappuvärillä mustaks auvolta. meni kyl tosi hyvi, tai siis tulos oli hyvä must ainaki :) ilmetty gaston. auvo tunnistettii kaupungil heti, mutki tunnisti osa. saatte kuvia tänne jossai vaihees kuha niit heruu. vois annalta alkaa kyselee jo.
nii sit oltii valmiita just sillee vähä yli 11. täydellinen ajotus.
ja kahekstoista mentii rautatieasemalle mistä peli alko. briiffiin meni melkei puoltoist tuntii >.< muttei siin mitää turhaa tullu. siel näin armon mestarini hadeksen :D hyvä jätkä.

sit siitä hajauduttii ympäri kaupunkii. mul kaikki meni tosi hyvi. ihmiset suhtautu tosi positiivisesti. tai siis ku meg ei oo mikää hirvee ärsyttävä /yliaktiivine hahmo sillee et siit ois ollu mitää häiriöö. muut hahmot lenteli ulos baareista ja terasseilta aika äkkiä ja hengellä saatto olla kans vähgä ongelmii luontonsa kanssa :D mä haahuilin rauhas hansas ja viihdytin tylsistyviä ihmisiä.

sit juttelin yhen pikkutytön kanssa ku se selitti mulle et oon väärässä tarinassa x) se oli ihana. sit ku kysyin siltä et "mite nii? mist tarinast sä si oot?" ni sit se vastas et 'tästä tarinasta'. must se oli jotenki iha sika fiksu x) tai sellane. vaikee selittää.

sit etittii kauppatoria kadulla nimeltä "klo 14" :DD ja ihmiset ei tajunnu. ne oli vaa sillee et 'apua, emmä tätä osotetta tiiä' no huoh >.< mut hyvin meni. sit lähettii kävelee yo-kylään ja ihastutettii siin matkalla japanilaisia turisteja jotka räpsi kuvia iha hulluna. tervehdin niitä ni ne alko kiljuu .D ei voi olla totta. no toi oli elämys. sit yo-kyläs homma jatku ja matkalla törmäsin ekan kerran gastoniin. auvo veti sitä iha sika hyvi :DD olin iha äimänä. mitä vittua. jätkä o ekaa kertaa ja vetää iha pirun hyvi. najs. turhaan jännitti. yritti se vissii iskeekki tät jossai vaihees mut purjehdin ylpeen koreena pois x) hihii. sit peli loppu joskus kuudelt. briiffattiin taas ja si riehuttii hetken aftereilla ja tultii kotii yhekstoista illalla. oli pitkä päivä mut iha törkeen kivaa mul ainaki :))

jes, kiitos, moiks! saa lähettää mulle muute kuvii jos löytää (:
galtsumatskuu tulossa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.