IRC-Galleria

vappu!Tiistai 29.04.2008 14:20

vappu on vuoden toisiks paras juhla :) heti joulun jälkee. ne on tosin iha eri kategorioista. vappuna saa irrotella ja sillo on poikkeuksetta hauskaa. vappuna kaikki ihmiset on liikkeellä ja keskustassa samas paikas, iha ku ois valtavat bileet joissa ois suurin osa tuntemistas ihmisistä. ja ulkona, jossai puistossa, piknikillä. kesä <3 sillo tuntuu kesältä jo. ei enää pelkältä kevään ekoilt tuulahduksilta. ulkona ehdottomasti. baareissa ei oo mitää järkee sillo.

alustavien suunnitelmien mukaa alotellaan tossa joskus 3-4 aikaan. niihi aikoihi alkaa piknikki ulstiksen kanssa. käyää enne sitä ehkä vapputorilla jos jaksaa. se on tosin iha weisted ku ei siel oo koskaa mitää mut tavan vuoks.. ja jos ny jotai serpenttiinii tai jotai ostais... ehkä. tuskin :D no mut sama se. sit matka jatkuu reippaassa nousuhumalassa kohti keskustaa ja koskenrantaa. sit siellä haahuillaan. tavoitteena ois saada pidettyy sellanen riehakas nousuhumala koko illan. et antaa välillä sit laskee. ei siin muuta mutten haluu vetää ny överiks koska si on kaikki pilalla. joko väsähdän iha totaalisesti tai si vaa selitän sekavia mistä kukaa ei tajuu mitää. si mutsilla on seuraavaks päiväks kuitenki jotai ohjelmaa ni jossei iha hirveessä krapulassa ois.

no mut sen näkee sit. ei vappua kuulu suunnitella. toivottavasti kaikki ihmiset ny ois liikkeellä (kute oletettavaa) ja törmäiltäs (: saa soitella jos on tylsää.
klara vappen!

jops, eli ainut ny täs vähä häiritsevä tekijä on se et on vähä kipee olo. ei siis sillee pahasti mut vähä alkava kipeys. et jos tänää ei ny lepää kunnolla ni si voi kipeytyy. no mut koitan ottaa ny iha rauhas ni huomenna on si meno päällä. jeeee.
rakastaa tän mutua <3 oot ihq.
tänää pitäs kyl mennä viel töihin. ää. no ei siinä mitää. on tiimipalaveri ja kaikkee ni kyl sen toki hyvin jaksaa vähä puolivointisempanaki mut ku suunnittelin et oisin voinu tänää tehä kuuden tunnin päivän tai mahd paljo ni kattoo ny. meen kattoo netistä ny vuorot ja alan si jossai vaihees lipua keskustaan päi. jos kokeilis vaik syyä. jos pysyis ruoka sisällä.

noni, raksupoksut, mie meen nyt (:
nähää!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.