IRC-Galleria

heiTiistai 01.07.2008 17:14

loma hyvässä vauhdissa <3 ihanaa ku ei oo mitää velvotteita. kirjotan tänä iltana yhen sivun mittasen aineen ja sit on kaikki lopullisesti tehty :P siitä rojahtaa 4 op ja voi taas hyvällä mielin nostella opintotukee.

meijän viimeset pari päivää on ollu lähinnä lomailua ja pakkausta. auvo sai kämpän ja muuttaa sinne vissii huomenna. tänää käydää nopee tsekkaa se. toi pieni on ihan jo täpinöissään >:) se on mun lemppapoku <3 ehdottomasti. tossa se pakkailee kaapista kamoja laatikoihin. lähinnä ku saadaa siltä toi massiivinen kirjahylly tyhjennettyy ni puolet urakasa on takana. se muuten onki kohta jo valmis. sittei oo ku vaatteet ja huonekalut. jee. ne tosiaa muuttaa sen kaverin kanssa kaksioon insinööritaloihin. sehä on lähinnä tamkkilaisille jne mut ylipäätään opiskelijat pääsee kans. niil kävi ny törkee mäihä ku pääs muuttamaa heinäkuun alus. suurin osa opiskelijoist saa tiedon tän kuun puoles välis ja asettuu jonoon vasta sillon. nyt noi pääs livahtamaan niitä ennen :p muutenha tollane opiskelijaboksi ois iha täynnä.
nyt loppu muuttolaatikot, siirrytään ikean kasseihin :D vaatteiden pakkaus alkaa. jos samalla vaikka karsiutuis pois vähä sellasia mitä ei käytä.

jops jops.... lähetää nyt si hakee avaimii sinne kämppään, kuha saadaa auto. nyt aamu t ja pakkailu jatkuu.

rakastan auvoo ihan kauheesti <3
käytiin eilen kaksin istumassa hiekkarannalla. tuntuu ihan samalta ku alussaki.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.