IRC-Galleria

kotiuduttiin.Sunnuntai 20.07.2008 20:03

viimein. oli kiva reissata mut oli kyl kiva kans päästä takas. oltii siis kiertelemäs ympäri suomee oikei olan takaa. tampere- lappeenranta- mikkeli- pieksämäki -mikkeli- kouvola-heinola- mikkeli-jyväskylä- suinula-tampere. iha riittävästi. en tiiä paljo tuli kilsoja parissa viikossa mut aika riittävästi :D alku viikko mentii veneellä ku mentii faijalle ja loput asuntoautolla unicefin puolesta.
oli muute kiva porukka siel asuntoautos! ^^ emmaan ja samuliin tutustuttiin ... niille tuli si vipinää siinä viikon mittaan joe loppujen lopuks oltii si kaks paria siel :D oli iha siistiä. työtki meni iha hyvi muutamaa päivää lukuunottamatta, hengailtii, laulettii karaokee ja tutustuttii pikkukaupunkeihin. ne on kyl kaikki rakentunu iha samalla kaavalla et sinänsä ei mitää ihmellistä :D hygienia oli aika paskalla tolalla ku vessaa ja suihkuu ei pystyny käyttää. eli kämpättiin jossai abc:n pihas ja järven rannalla. kylhä se jätkille kävi se puskakuseminen mut joo...
suinulassa oli auvon kummien sukujuhla, jossa tutustuttii kivoihin ihmisiin. siel oli paljo nuorta porukkaa kans. saunoin anopin kanssa ja hauskaa oli. ei onneks mitkää kauheen muodolliset juhlat.

oon nyt auvon kämpillä. vois hetken ottaa lepoo. täl viikol en tee kyl mitää ennen ku palautuu matkarasituksesta.
ja jee, pete oli laittanu ranskakuvii vähä aika si nettii! niitä on miljoona :D pitää valita niist parhaat ja viiä ifi:lle. haluu muistoja. ne on hienoi, jee. pari jo tääl galleriassa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.