IRC-Galleria

30h takanaSunnuntai 26.10.2008 04:10

kivat lanit ollu ja jokunen tuttuki bongattu. pitää jaksaa olla viel hetki ja kattoo sit mitä tapahtuu. jos menis jossai vaihees vaik nukkuu. makaan täs jo ny tyynyn päällä^^ pitää levätä samalla ni jaksaa pitempään.
auvolla meinas tulla jotai säätöö sen voiton kanssa (nää lanit on aina tälläsii ansoja) mut onneks sai si homman hoitoon. läppäri ylikuumenee. onneks se on tuulettunu tähä mennessä hyvin. ootan jo et saan ylimäärästä rahaa ni voin ostaa sellasen miniläppärin.
tää ilta meni kyl jotenki ohi O.o päivä meni viel hitaasti ku herättii jo aika aikasi mut tää on hujahtanu. ainii käytii abc:llä kahvilla illalla et sai vähä tehä jotai muutaki :D onkoha täs si muuta tehty. no ei erikoisempia. en oo polttanu tällä viikolla paljo mitää. oon aika ylpee itestäni, ei oo vaa tehny mieli ku olin kipeenä ja si ei oo vaa jaksanu alottaa polttaa :D aika helmee toisaalta mut vähä orpo olo ku auvo polttaa :D ku on tottunu polttamaa kans mut ihme ettei tee mieli. eikä ala tehä vaik haistelee tupakansavua. ei tee yhtää pahaa enää. pari ekaa päivää oli mut ne oli sillo ku olin kipeenä. mut joo, en mä lopettaa yritä ja sikshä tää onki näin helppoo :D jos koittasin lopettaa ni varmasti ois kauheet niksat jnejne. nyt katon vaa alkaako mul tekee uusiks mieli. ei jaksa stressaa. tää isänpäivänaika on muuten jotenki maaginen. eks isänpäivä oo ny iha just? ens viikonloppu? ku sillo viimeks ku lopetin pitkäks aikaa polttamisen ni se oli kans isänpäivänä :D mut siitäki on jo aikaaaaa... joku 2 vuotta. nojoo. mut ei mua kyl haittaa. säästyypähä ny rahaa. oon mä auvolta ottanu jämät kaks kertaa tällä viikolla mut ei liene paha asia. ja siin pitääki olla se aspekti et saa ottaa jos haluu, mut sit ei vaa haluu :) ei tuu kahlittuu olooo. mut outo tunne ku ei polta. tosin oudointa on et mulle ei oo tullu ees sitä et "nyt muuten kuuluu polttaa" tapatupakkaa ku esim oltii abcllä tai piipahdettiin ulkona so on. tosi outoo. mullon ny varmaa joku vaihe :D eiköhän se mee ohi. kauhee terveysviikonloppu.
ei ny lanien puolesta mut tupakoimatta ja oon urheillu ehkä enemmän ku viimeset puolen vuoden aikana yhteensä. iha varmasti muuten oonki. koska enhä mä urheile :p nyt oon hakannu tota tanssipeliä niska limassa. ja se on ollu hauskaa. pitää saada toi kotiin. emmä niitä pisteitä siinä kato, fiilistelen ja pelaan. siit tulee hyvä fiilis siit musasta. oon toivonu tota stepmaniaa nyt ainaki... siis varmaa kohta 5-8 vuotta putkeen enkä oo viäkää saanu - joululahjaks siis :D oonpa reppana.

no mut joo, tulipa juttua. auvolla loppuu varmaa kohta toi peli... ni päästään sit pussailee >:) meil on tääl se sänky taas <3 luksusta.
okei, auvo on iha gigle :D

rakastan sitä niin paljon <3 on rakkautta ilmassa x)
noil ois huomenna palkintojen jako aika aikasin muttei kyl huvita sen takia herätä ku pitää ajaa huomenna joku neljä h. eka tampereelle ja si siitä turkuun. jos löytäs ny reitin ykkösellä ni pääsis nopeemmin :P viimeks meni harhailuunki jo nii kaua aikaa. meniks meil siihe reissaamiseen si joku 3h O.o kilometrejä oli ehkä 140. et ei sinänsä huono :DD

okei, no mut nyt lopetan ku ei oikeesti oo ees mitää asiaa. vika yö. pitäskö vetää täysillä tappiin asti ku ei ees kauheesti viel nukuta. no mut nii. pitää aatella huomistaki. iha hauskaa on ollu ja auvolle tuli voitto ni mikäs sen parempaa. ja rakkautta paljon ja haleja ja yhteistä aikaa ja kaikkee :>

jos pelais vaikka näitten lanien ekat ja vikat wormssit apan kaa ja menis si nukkuu. diidiidi. tylsää. tai ei ees mut oon ny vähä yliaktiivinen. pakko hommaa tollanen tanssimatto. pitäs vaa saada pleikkari jostai itelle viel :p tosin saaha sen tietokoneeseenki ja ku auvol saa sen tvn näytöks ni periaatteessa iha sama mistä se info tulee ku kuitenki katotaa iha samasta. mut sit nii. nojoo, ehkä siin on järkee ku auvo ehdotti sitä koneelle mielummi ku pleikalle.. mun suurin ongelma tääl laneilla on et mun vesipullo on liia pieni :D se on oikeesti yleisin ja lähes ainut syy miks nousen koneelta ja se on ärsyttävääää. just kävin. ja ongelma 2 mitä ei oo ennen ollu: silmät kuivuu. pitää kirjottaa silmät kiinni. katotaa mitä tulee. koittakaa saada selvää. äh, en jaksa enempää :D lepään hetken ja paukuttelen kullan kaa.

assyja odotellessa. no niihi on viel aikaa. musta talven yli vois hypätä vaa epyllä ja si vois ollakki jo kevät ja vappu :DD musta se ois paljon helmempää.
moikka!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.