IRC-Galleria

hiiPerjantai 31.10.2008 01:23

kandi alko tänää. vähä jännää. mitenhä se menee x) kai se jotenki onnistuu. hii kauheeta. jännää, vähä sai tosta motivaatioo takas. sain elämäni ekan kakkosen täl viikol ja iski törkee vitutus ja meinasin lyyä hanskat tiskii samantien et vittu mä lähen tampereelle mut onneks noi kandijutut alko ni sai vähä intoo. ja kalevala-kurssi. Kaisa Häkkinen tuntuu pudonneen taivaasta helasvuon jälkee. sielu lepää luennoilla. mut joo. en oo polttanu tupakkaa kohta kahteen viikkoon, parit jämät oon ottanu iha vaa muistuttaakseni itteeni siit ettei huvitakkaa. vähä outoo on toisaalta. ei ees tee tiukkaa, muutenha oisin jo polttanu, eikä ota identiteetinkää päälle... eikä tunnu et mitää puuttuiskaa, mut silti hassua. kestää hetken tottua. tai sit alotan uusiks. mikäs siin. saapaha keho ja keuhkot hetken lepoo siitä tupakoinnista, puhdistuu vähä ni voi alottaa aas puhtaalta pöydältä. viel ku jaksais vähä urheilla ni kaikki ois hyvi.
oli muute iha hirveetä ku oltii inkerin kaa pilateksessa, ni sen jälkee ku tulin sielt ni tuntu et kuolen johonki ylihapettumiseen :DD tai siis mua oikeesti ahdisti ku tuntu et yhellä henkäsyllä tuli liikaa happee keuhkoihin, hapenotto lähti tietty rullaamaa, mut tosi pelottava tunne ku yhtäkkiä saiki happee iha liikaa. mua oikeesti ahdisti sillee et piti polttaa taas tupakka et palautu. yh. miten sellasee voi tottua. ei mut pilates on kyl sellanen mis voiski käyä. oon jo luvannu et si ku muutan tampereelle, jos saan riittävästi duunia ni alan oikeesti käymää jossai elixialla, jos sais vaik jonku kamun mukaa ku yksin ei koskaan vaa tuu mentyy. kerran viikossaki riittäis, jos kävis jossai mis on kertamaksu ni ei tulis välttämättä nii kalliiks. fressillä oli ennen mutten tiiä onks enää.
jops, saispa huomiseks töitä. jossen saa, käyn hakee kirjastost yhen kirjan ja alan sitä lukee. ei tavinu muistaakseni lukee ku pari kappaletta ja kirjottaa niistä... öö. en ees muista mitä niist piti kirjottaa :DD onneks mullon se tehtävän anto. se pitää olla tehtynä maanantaina, jos täs kohta kävis hakee sen. ei siin mitää josse on joku parisataa sivuu mut josse onki joku tiiliskivi ni vittu mä jaksa sitä oikeesti si lukee :D si pitää googlettaa. nomut joo.
vois kattoo harhakuvan ja mennä nukkuu.
oon syöny taas liikaa karkkia ja pitsaa.

yätäää!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.