IRC-Galleria

Nyt se löyty ^^ muutan kalevaan! ihanaa, kiitos ossi, kiitos pauliina ja kiitos kaikki. löysin siis ihanan kämpän uimahallin ja sammon koulun vierestä. julkisivu just rempattu, sisältä hyväkuntonen ja siisti ((: parvekettomuus on miinus mut ei meillä täälläkää sellast oo. pitää vaa tunkee ne parvekekalusteet jonnekki. hyvin ne menee. neliöitä on viis vähemmän ku edellisessä kämpässä mutta sepä ei tahtia haittaa (: siin asu nyt sellanen toinen kiva yliopistotyttö, se muuttaa pois tos ens kuun alus ja si alan pakkailee kamoja kohti tamperetta. kattooo ny millon jaksan sen muuttoroudauksen tehä mut tampereelle alan siis asettua nyt. hiii! ihan sika kiva. siin vaihees ku menin toassille ja tonne asuntotorille pelleilee ni tuntu et ei vittu en pääse muuttaa koskaa mut si ku hyväksy asian et joudun maksaa 400e väkisinki kämpästä jos haluu asuu kalevas tai yliopiston lähel. tein sen selväks itelleni, katoin opiskelusuunnitelmat ja käännyin yksityisien puoleen. ja jipiiiiiiiiiiiiiii.

noitten vuokravälitystenki kautta ois kyl kans ollu vaikka mitä mut jotenki ne ei iskeny, ei iskeny ollenkaa. tosta tykkäsin ^___^ neliöitä oli muistaakseni siis se reilu 30 ja hinta sama ku vanhas kämpäs eli sen 420-30e. nythä on si se et noi sähköt ja vedet ei kuulu ku ei oo enää toassin mut onneks tuki nous... nyt mun ainut missio on enää saada niitä vitun opintopisteitä ja sassiin. alkaa näyttää vähä huonolta tää tän vuoden tilanne :D pitää mennä suorittaa jotai randomtenttejä.
mut joo, nyt mailailen maikalle ja kyselen niist. avoimessaki oli kaikkee jännää ja kivaa :> esim filosofian saa siel helposti suoritettuu loppuun. pitää kattoo teenkö ne kirjatentteinä turkuun vai miten tapahtuu. jessöör.

oon innoissani. suunnittelin jo sisustusta ja mun kaikki kamat ihme ja kumma mahtuuki sinne kämppään iha ongelmitta.

JEEEEEEEEEEEEEEE!!!

nyt jos siin tulee jotai ongelmia viel ni tapan itteni :D ei ny, mut ois kiva toi ny viimein ku on hyvä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.