IRC-Galleria

Fuck the societyKeskiviikko 18.02.2009 14:05

Ihmisten elämä on tehty nii vaikeeks. Eläminen on oikeesti nykyään vitun vaikeeta. Kauheesti sääntöjä, muodollisuuksia ja velvotteita. Jumalauta. Tekis mieli lähtee vaa karibialle myymään simpukoita turisteille ja ottaa rennosti kullan kanssa. Säästäis pari tonnia rahaa, laittais nettipankin siirtämään sulle kuussa pari kymppiä rahaa, millä eläisit herroiks, sit ku rahat loppuis joskus 10 vuoden päästä ni tulis taas tekee tänne pari kuukautta töitä ja si taas vois laittaa haisee. Ihmiset stressaa iha turhista asioista ja elämässä on vitusti turhaa sälää, mikä vie helposti huomioo elämän pääasiolta. Vois lähtee junalla, julistaa ittensä kuolleeks ja häipyä vaan jonnekki. Tai miks ihmiset pitää oikeesti ilmottaa yhteiskunnalle ku ne syntyy? Iha perseestä. Mä en ainakaa ilmota mitää. Eipähä mun lapsi joudu si tällästen kysymysten kanssa tekemisiin. Sit jos se joskus haluuki olla yhteiskunnassa mukana ni se voi ilmottaa et hei mä muuten oon elossa, mut miks vitussa ihminen liitetään yhteiskuntaan jo syntyessä vaikka se ei haluis? Ei vois käyä töissä eikä koulussa, mut mitä siin ois menetettävää? Vois vaan hengailla koko elämänsä. Tai sit koittaa päästä pimeesti johonki töihin... no ok, ehkä yhteiskunnassa on jotai järkee, mut vittu. Mä oon niin viittä vaille valmis vaan pakkaamaan laukkuni ja lähtee jonnekki pois. Vaikka jenkkeihin vapauden maahan puoleks vuodeks. Sit vois taas miettiä uudestaan tätä järjesteltyä. Ennen oli kyl kaikki paremmin ku ei kaikki ollu nii tarkkaa. Senku lähet laivapoikana jenkkeihin jos huvittaa. Nykyää hirvee säätö.

Miks mä kirjotin kaikki lauseen alut oikein, isoilla kirjaimilla? Ärsyttävää. Sit kouluunki haku on nii vitun vaikeeta ku tuhansia erilaisia tyylejä mite voi hakee, enkä ees tiiä, mitä haluun ens vuonna opiskella, että tekiskö sitä kotimaista kirjallisuutta vai kasvatustiedettä - ja sit ku toisaalta ei kiinnosta nyt yhtää opiskella. Töissäkäyminen on iha helmee, Subi etenki. Ja on hovikokkiki. Tarvis vaan lisää vuoroja. Elämäs on kaikki kyllä kohdallaan; ku mietin Auvoo tai työpaikkoja ni nousee hymy huulille väkisinki ja tunnen oloni onnelliseks. Mutta ku mietin koulujuttuja ni vähemmästäki alkaa ahdistaa ja vituttaa. Ehkä unohdan vaan kaikki stressit ja haen yhteishaussa ja piste. Mutta toi ylimääränen opiskelijuuski on kyllä... Sillee varmuuden vuoks. Mutta sit pitäs päättää, mitä haluun opiskella.
Ööh. Tai sit lähetää vaa sinne Hautsin luo Ruotsiin :D
Ei ku nyt pitää pitää ajatukset kasassa.. Eli mulla on viittä vaille kandi suomen kielestä ja kotimaisesta kirjallisuudesta hajanaisia opintoja. Ja filosofiasta ja kielitieteestä. Hei, jospa mä hakisin kielitietee- ei.. Se ei kyl tue mun suuntautumista paskaakaan. Oikeesti jos olisin fiksu ni helppo paketti ois nyt ottaa kasvatustiede kehiin ja lukee se ens vuonna kokonaan... perus ja/tai aineopinnot.. Molemmat? No miksei. Helposti jossei sivuainetta ois ollenkaa. Vaikka ei se kyllä ehkä onnistu. Voevoe, ja nyt jossen kohta päätä ni kelakuukaudet vähenee ropisten. Mä haen.. kandidaatin tutkielmaan Tampereelle ja syventäviin opintoihin suomen kieleen. Hyi ku toi syventäviin opintoihin kuulosti pelottavalta :D huh huh. Eli pitää ottaa ny äkkii selvää mitä todennäkösesti saan hyväkluettua Tampereelle ja mitä aineopintoihin pitää vielä täydentää. Sit haen niihin opinto-oikeutta. Joo, ja sit syventäviin. Nyt ku oon muutenki sekasin ni voin jättää sivuaineet hetkeks sikseen ja keskittyä niihin sit paremmalla ajalla. Filosofia ei oo vaikee saada loppuun, yleistä kielitiedettä ei ollu tarkotuskaan päättää vaan käyttää sitä vaan vapaa valintaisiin opintoihin kandissa ja maisterissa... Kasvatustieteet on tässä nyt kysymysmerkki, koska jos oisin ollu kiltisti turussa ni kasvatustieteet ois ollu ens vuoden the thing, koska oisin jo kandi. Mutta. Nyt koska en oo.. Haen niihin vasta ens vuonna. Mutta jos oon ylimääränen opiskelija ni saanko ottaa vapaasti valittavia sivuaineita? Koska sithä se ei ois mikää ongelma ja voisin lukee sit kasvatustieteen perusopinnot ens vuonna kandin ja syventävien rinnalla. Joo. Se on iha hyvä juttu niin. Mutta nyt täytyy taas soittaa sinne yliopistolle uudestaan :D No parempi ottaa nyt selvää ku oon kerranki heränny tarpeeks aikasin. Mistä puheenollen pitäs ottaa päiväritki jossai vaiheessa. Mut joo, nyt soittoa tiedekuntaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.