IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 19.03.2009 02:02

mul on kiva työ ^^ jee. ja ihana ku pääsee opinnoissaki eteenpäin. vanha kurssi loppu, huomenna alkaa uus (: tuntuu että eteneeki vähä. tää maaliskuu sais mennä äkkiä ohi. tyhmä kuukausi. onneks se on mennykki törkeen nopee. enää ens viikko, vuokatti ja sit on jo huhtikuu. viimein. oon oottanu kevättä jo kovasti. jospa se sielt sit pikkuhiljaa alkais tulee. talvi on kyl oikeesti siirtyny selkeesti. joulukuus ei oo lunta viel ollenkaa ja vappunaki tarvii pelätä ettei oo lunta. merkillistä. no mut kai siihen on sopeutuminen. vois vaan kesälomaaki siirtää sen mukaa... tosin ei täs kyl voi valittaa kuyliopistos ei muuta ookkaa ku lomaa :p siis jos niit ei aina käyttäs töitten tekoon. voi ihana kattoo näit kaikkia galtsukuvia ku niis on kesä <3 ei enää kauaa.
elän iha tulevaisuudelle O.o tai siis et pitäs osata nauttii täst hetkestä eikä oottaa vaa kesää. no mut sillee se aina usein menee et suorittaa vaa päiviä toistensa perää et tulis jo loma. nyt se on kyl jo vähä vähentyny ku on kivoja kursseja jne mut helmikuu oli pahin. nyt mua ei ees enää haittaa et ulkona on lunta, oon alkanu tottuu siihen. ja ku en oo koskaa ulkona ni iha sama.
hei, meen tiistaina pilatekseen! oon kuntoilija :> mut vähä ihanaa <3

enää huomenna luento+työpäivä ja sit perjantaina oli muistaakseni vaan töitä jos oikein muistan ... mut en kyl haluu tarkistaa ees ettei sielt paljastu jotai tuntia... no niimpä tietty. nythä mä vast muistin :p enkkuha se siellä. pe ja la muistaakseni viel. no... mut eiköhä siit selviä. noi on kaikki aika kevyitä kursseja. toivotaan ainaki näin.

nyt auvo tuli ja vois mennä nukkuu. kauniita unia!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.