IRC-Galleria

moi taas :)Tiistai 24.10.2006 17:36

päätettiin et ollaanki tääl Katinkullassa sit koko viikko. Jees ^^ Johanna ja Petteri lähti täältä jo tänää LPR ja jäätiin nyt nelistään. Ja mä varasin itelleni jonku aromaattisen hieronnan illaks :> En muista tarkkaan sen nimee mut voin kertoo sit ku tuun sieltä. Hii! Vähän jännää, en oo ennen ollu tollesel ammattilaishierojalla. Kerroin kuiteki sille et niskat, kyljet ja alaselkä on ollu ihan jumissa ja sit se suositteli tota. Toivotaan et se oikeesti osaa ku yleensä ku joku hieroo ni tulee viel kipeemmäks :P Makso 30e... Ois voinu toki olla halvempiki mun mielestä. Tää on kyl muutenki ihan kiskuripaikka et ei mikään ihme.

Anna lähti käymään jossain meikkausjutussa. Sille laitetaan kulmat, värjätään ne ja kestovärjätään ripset kai. Anna on puhunu siit jo aika kauan et nyt se sit pääs :) Mä olin viime vuonna tääl kans sellases meikkausjutussa et sellanen muija kerto mitä mun kantsii käyttää ja sit kaikkii pikkuniksei meikkaukseen. Oli se ihan jees, mut seki koitti tuputtaa mua alkaa käyttää huulipunaa :D en vitussa, se näyttää niin mummomaiselta. Se vaan sano, et mul ois hyvän muotoset huulet et niitä pitäs korostaa. Ei kiitos, silmii on mun mielestä paljon kivempi. Vaaleeta huulipunaa voiski käyttää ihan hyvin ja muistaakseni mul onki sellanen jossain muttei mitään hajuu minne oon sen hukannu. Kai se on Virroilla... mut varmaan menny jo vanhaks :P Kuinkahan äkkii meikit muute vanhenee.. ku vaik ne ois kuinka vanhoi (tyylii joku luomiväri) ni se menee kuitenki ihan kiltisti ja näyttää ihan samalta... Ei voi tietää.

No mut nyt kuitenki rentoudun oikei kunnolla <3 En tainnu muuten kertoo et oltiin keilaamassa taas eilen ja mä olin ihan tykki :D Ku oli menny 7 vuoroo, ni mul oli jo 4 kaatoo. Ihan ihmeellistä, ihme säkä x) mut siit kiehtomisesta nää niskat kyl tuliki sit kipeeks. Voitin ekan kierroksen ja sit seuraava meniki ihan päin persettä. Sain ehkä yhteensä säkällä koko tokal kierroksel jonku 10 pistettä :P Kalle voitti sit taas sen - tosin sil oli reunat mut se onki viel nii pieni. Petteri keilas reippaasti ilman.

Isi muuten lupas et tänä aamuna kaikki saa nukkuu rauhassa ja niin ois saanukki ellei isin puhelin ois soinu aamulla hirveeseen ääneen kolme kertaa putkeen joskus 9 aikaan. Sei ees vastannu siihen eikä sit jaksanu nousta et ois hiljentäny sen. No niitten ekojen soittojen jälkeen sain viel unta, mut sit 10-11 aikaa ei jaksanu enää yrittää... Tuli ees ihan ok-uni. Mentiin joskus 12-1 maissa nukkuu. Nyt on vähän parempi päivä ku eilen ja tuli jopa vähän aamumasu, vaikkei kauheen hyvä.

Ainii!! Siit piti sanoo, et vähän mul oli ihana mies unes :D Ihana, sellanen sulonen, jos oli tummat hiukset ja ihan siloset kasvot <3 Näytti ihan siltä BBn Janilta mut oli nuorempi, toisaalta se taas puhu ja elehti ihan samal taval ku Yks_Vaan. Sil oli ruskee paita. Se oli kai niinku mun poikaystävä siinä mut näin sen tyyliin kaks kertaa siin. Sit olin opettajien puhuttelussa siin unes - en tosin tiiä miks niitä kiinnosti mun miesasiat O.o eikä kukaa niist maikoista ollu ees niinku kukaan mun oikee tai ees vanha opettaja vaan sellasii niinku perusopettajia. Nii joo, se uni alko siit et oltiin ryyppäämässä ja mul oli taas toi mun lemppari valkonen hame siellä ja sit se alko purkautuu reunasta et ku sitä veti langasta ni se sillee koko ajan lyheni :D Olin niinku siin muka kännissä ni en ehtiny paljoo huolia siit hameesta, mut sit meijän luokkalainen sirita oli siin ja sano et nyt mennään hakee sulle uus hame mun kämpiltä ja sit laitoin sellasen samanlaisen mut mustan joka on tosin vähän pitempi. Mul oli muuten noi mun mustat saappaatki jalas, koska mietin et näyttää ihan tyhmältä, et molemmat on mustii ja ku se hame oli tosiaa niinku polviin ni se saappaat alko siit mihin se hame loppu eikä ollu yhtään kiva :P Olin kuitenki sit kiltisti sen unen loppuun sillee ja sit se loppu siihen ku ne maikat puhutteli jossai rappukäytävässä mua ja sitä mun poikaystävää :D Ne kyseli jotai kaikkee et mitä meillä on meneillään ja sit se poika julisti, kuinka paljon se rakastaa mua x) Tuli ikävä sitä kun heräsin. ihQ.

Ja tajusin just et Joulu on ihan just! Mul on menny ihan ohi. Jotenki siitä lähtien ku mul meni kesäkuu pääsykokeisiin lukies, oon ollu jotenki ihan jäljessä näistä kuukausista. Just vasta alko lokakuu ja aattelin et ois about joku 10. päivä tai jotai ja sit ku katoin puhelimesta ni 24. O.O järkytyin. Oon aatellu et Zeroforty on menny aika tiukille täs kuus ku on viel pari viikkoo aikaa mut mulha alkaa huomen uus kausi :D ja marraskuu alkaa ihan just! Kalleen synttäreihin on joku pari viikkoo ja Annan alle kuukausi!!! Eli mun synttäreihin ei ees kahta kuukautta!!
Ja jouluun tasan 2!! Tää syysloma jotenki varmaan sotki et nää kaks viikkoo lomalla tavallaan meni kauheen nopeesti. Syyskuuki meni kauheen äkkiä ku oli kirjotukset, mut tää on tuntunut mennee nyt tuulii paris viikos ku kouluukaa ei oo ollu kummemmin

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Vähän joul on ihana <3

<3 se on paras juhla <3 niin ihana tunnelma <3
harmi, ettei voi olla kullan kaa jouluna <3 se ois nii romanttista.
Saa ostaa lahjoja ja sit on kaikkee ihanaa, kirkko, sauna ja pukki :'>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.