IRC-Galleria

taas testiäTorstai 22.03.2007 16:17

eiku enpäs teekkää viel sitä testii vaa kerron taas pitkäst aikaa kuulumisii :p elikkäs, mun elämä on tylsää enkä saa luettua kunnolla. ahdistaa et kevät on kohta jo puoles välissä eikä oo enää ku muutama kuukausi aikaa lukee. oon täysin PA - siis tällä kertaa ihan oikeesti, mul on 12 senttiä rahaa ja neki pummin tomilta :D hanna puhu mut töihin teleperformanceen eli myyn vakuuksia täl hetkel, vaikka pitäs olla himassa lukemassa. faija soittelee koko aja ja kyselee lukemisesta ja sitten oikei tiiä mitä mun pitäs sille sanoo. no mutta samapa se. haluisin nyt vaan ihan oikeesti päästä kouluun, mutta ku oon täysin PA on pakko käyä ees jossai töissä ja sit ku käy töissä ni sittei oo aikaa kunnolla lukee. oon oravanpyörässä.

no kaikesta huolimatta mul on ny päällä kauhee työbuumi. oon hakenu varmaan 40 paikkaa ny parin päivän sisällä :D tässä lomassa koko aja täyttelen hakemuksii. on kyllä ihme jossei irtoo. multa loppu jo kirjalliset hakemukset, mitä olin printannu ja meilt on printterist loppu muste ni pitää lähetellä maililla. mul on sellanen yks pohja mitä muokkailen eri paikkoihin eli copypastella mennää xp se puhelinmyynti on ollu kyl ihmeen löysää hommaa. ei oikeestaa tarvi tehä mitää ja palkka juoksee. istun mesessä ja soittelen sillon tällön ihmisille. kyllä sitä hommaa ny vähä valvotaan mut meil on onneks letkee poika siin valvomas meijän hommaa, eikä se oo mitää tulla russuttaa viel onneks. oon ollu siel ny tän viikon ja iha jees paikkaha se on. firma on ainaki tosi hyvä ja homma skulaa..... työ ny on mitä on, mut ku asennoituu siihe oikei ni kyl se menee x) mutsi melkei suuttu mulle ku sanoin et meen tonne, sen mielest se on ihan koiran hommaa - no mut parempi ku lehtien jako kuitenki :D no mut katellaa ny, mä lähetin noita kesätyöhakemuksii tosi paljo ny kaikkialle ni eiköhä sieltä sit tärppää ettei täs ny useempaa kuukautta tarvi varmaan toimistolla kykkiä.

ainii, ja sit ilouutisia^^ mä lähen amerikkoihin!!! kuulin faijalta just pari päivää si!! oon ihan täpinöissäni x> ghii. meil on ollu sellanen mökki tuol pohjoses, jos ollaa käyty laskettelemas faijan kaa aina pari kertaa vuodes (lähetää sinne mm. ens viikol) ja ku mei mennä sinne ens syksynä ollenkaa ni saatii vaihdettuu se viikko tohon matkaan :D aika hyvin mun mielestä.
mä oon niin onnellinen, oon ollu tän koko vuoden niin loman tarpeessa ylioppilaskirjotuksista lähtien! ja nyt sit pääsee :> mennään kesällä ullan kaa lontooseen ja sit sillon ens talvena tonne amerikkaan. ollaan siel viikko floridas ja viikko canarialla, ah<3 vittu tää on niin siistiä. pääsee käymää disneyladis jne x> harmi, ettei tomi pääse mukaa ku se on armeijassa sillon - se on ainut miinus mut enköhän mä keksi siel muutaki tekemist ;> baaaaariiin. voi että, leijun tästä koko loppu vuoden ku oon nii innoissani :D jos sais palkkaa ni vois lähtee viel jonnekki muuallekki. hiii!

oho, tulihan multa juttua vaik aattelin eka ettei mul oo mitää sanottavaa... ehkä pitäs pukee ku en oo päässy tästä koneelta viel mihinkää tänää vaik heräsin jo kymmeneltä :p ainii, mun piti referoida toi sanasto-kappale -.- voi huoh.... vois hypätä yli mokoman... se on niin perseestä. ei muuten mut GRR. ei siin oikeestaa oo ees mitää ja jopa tajuan sen jutun mut se on tylsä.
äh, ehkä tästä on pakko luikkia--->

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.