IRC-Galleria

<3Keskiviikko 11.04.2007 20:55

päivää,

joku natsi oli käyny kirjottaa mun vieraskirjaan peppusivuille et vaikutan 13-weeltä :D aika roisto. tosin ehkä se pitäs ottaa kohteliaisuutena... tosin se oli siel geocitiesis... joka väsättii assyillä joskus vuonna nakki ja 8 sämpylää, joten ei mikään ihme.
hei, oon lukemisessa jo aika hyvin sisällä. oon luopunu sosiaalisesta elämästä ni hyvin alko heti luistaa. tosin taistelen vielki adverbiaalien kanssa. ja sit vituttaa et partisiipit on attribuutteja. vittuku ei vaa mee päähän :D hitaasti kävelevä poro. ainii mut hei ....

no mutta nyt pidän ajatukset pois koulujutuista hetken ja kirjotan. elikkäs varattiin tänää lennot lontooseen kesäks ^^ ois pitäny ostaa ne aikasemmin ku ny ne makso yli 120e.. no onhan seki halpa, melkei ilmanen ulkomaan matkasta, mut ku ois saanu viidel kympilki ni vähä tylsää. mut kuha se ny on ny kunnossa. hostelli pitää ostaa nyt viel kuntoon, mut eiköhän se onnistu se homma. matkan budjetti nous satasella ku noi lentojen hinnat nous ja sit hostelleis on kesähinnat ni prkl. no mutta kuitenski. nii totta! kävin tänää työhaastattelussa ja pääsin tosiaa tonne TAYSille ny kahviloitsemaa. se ois ihan jees homma ja alkaa kunnolla vasta kesällä. ennen sitä voi tehä muutamii vuoroi sillon tällön. siel oli muute hietikon tiia kans :D
onnistuin aamul telomaa itteni, nilkka meni mut eiköhän se koht parane. konkkasin sateessa sinne työhaastatteluun ja olin varmaa aika reppana ku pääsin perille.
sit otin tänää uudet kuvat avaan ja pitäs kattoo haut. en vaa keksi mitää paikkaa amk:st mihi haluisin. (mä muuten koko aja mietin ny noit lauseenjäsenii haluamattaniki xp no ehkä se on hyvä soveltaa) se=subj, on=pred., hyvä=predikat. soveltaa=adverbiaali? täs mul just tulee ongelma :D ku attribuutti on vaan substantiiville, mutta sei näytä sit taas kuitenkaa adverbiaalilta. tää on vaikeeta.
mun näyttö sekos... pistin sen kiinni vähäks aikaa et se saa levätä ja kirjottelen ny näkemättä mitää. toiv, ei tuu pahasti virheitä. mitähä täs ny muuta... ei oikei mitää. tomi ei ehi nähä mua ikinä ku se vaan lukee - hyvä seki toki, mut ois kiva ees joskus olla yhes :/ ehkä pitäs soittaa hanna pihalle tai jotai.. ei tuu nähtyy enää ketää :D pitäs varmaa lukee. pöh.ja sit mul oli yks hyvä biisi kesken.
noni, ny näyttö päälle ja lasken kirjotusvirheet. kaks, yks M oli jääny välistä ja pihalle oli 'piuhalle'. onpa mul tylsää :D nyt loppuu tällänen turhuus. VITTU MINKÄ AMK:n mä nyt keksin, prkl!! ku kaikki on nii arsesta :D vois hakee TTY:lle sisustussuunnittelijaks, vaikken ymmärrä siitä paskan vertaa. vois mennä sinne vaa iha vittuillaksee sellasille jotka ei pääse sinne vaik yrittää... no siin ei kyl oo järkee.
mun koneella on kauhee päivittymisvimma. se on ny ehkä viikon ladannu koko aja päivityksii ja ny pari päivää oon joutunu koko aja buuttailee ku sil on jotai nii hirvittävän merkittävää tekemistä.
kai taas pitää buutata.... -.-

mut ennen sitä kuuntelen Lea Laven - Ei oo Ei tuu :>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.