IRC-Galleria

\o/Perjantai 24.03.2006 20:47

OHI!!! OHI!!! KIRJOTUKSET!!!!

Oikeestaa tuntuu vähä oudolta... Ku niitä venaili sillee vuoden ihan paiseissa ja sit ne o tolle parissa viikossa ohi :S eikä must ees ollu mitkää himo vaikeet... tai siis sillee et ois kannattanu anikoida :D tai sit oon vaa nii vitun hyvä ;) Matikka oli tänää ehkä maailman helpoin.
Vastasin tehtäviin 1 & 2. Eka oli iha perus laskutehtävä, ratkaise X, olikoha siin toisenasteen yhtälö ja sit joku toinen muu mis piti muka vähän enemmän osata ja 2. oli sievennystehtävä ja tosi iisi. Ne oli kyl aika hämäävii ku sain siit b) kohast esim et vastaus ois vaa X.. olin sillee et mitä vittua mutten löytäny siit mitää väärääkää. C-kohdassa oli jo vähän haastetta niitten vitun potenssisäätöjen kaa mut meni se sit loppujen lopuks ihan kivasti.
Vastasin kans kolmostehtävään ja se ny meni ihan pytharogaan lauseella (kirjotetaankohan noin?) ku vähän järkee käytti. Not vaikee. Nelonen oli perus kääntäenverrannolinen, siinä tuskin oli mitää onkelmia ja tulos oli viel mukavan pyöree luku jos oikei muistan.
Vitosen jätin välii ku en jaksanu alkaa tulkitsee sitä taulukkoo enkä uskaltanu olettaa puhutaanko prosenttiyksikön vai prosentuaalisista muutoksista, joten se siitä. Sit tein taas 6,7 ja 8. Tohon kutoseen käytin iha sikana aikaa :D en tajuu mikä muhun meni. Aivot alko yhtäkkiä vammailee ettei ne muka osais ja alko leikkiä jotai lyhytmatikkalaista. Kattelin sitä tehtävää iha tyhmänä ja meinasin jo siirtyy seuraavaa mut sit mua alko vituttaa iha sikana etten muka osais sitä. Kirosin itekseni siel etten oo nii pässi mitä esitän ja haukuin itteni pystyyn ni sit se oliki ihan helppo. Aikojen kautta lähin ratkasemaan sitä. Tää oli kaiketi ainut tehtvävä jonka jouduin myöhemmin kirjottaa kokonaan puhtaaks O.o Seiska tehtävä oli taas ihan perussetti: ensin kauheet sepustukset, mitä derivaatta kertoo funktiosta, sit derivointi, kuva, nollakohdat, kulkukaavio ja siit sit päättely. Jepsis. Tää oli taas puolestaan ainut tehtävä mihin en jaksanu kirjottaa erikseen V:-kohtaa koska oisin joutunu toistaa samat kolme riviä tekstiä ihan turhaan. Kasi... Melkei sama tehtävä mikä oli prelissäki... Viimeks laskettii autojen ja nyt tehtaan saastetta koronkoron kaavalla. Näytti menevän iha ok tai ainaki tuli fiksu tulos.
Ysin jätin väliin ku noi todennäkösyys tehtävät on kaikki ihan samanlaisia mut silti ne pitäs muka laskee jotenki eritavalla :P Oisin ehkä voinu arvalla saada oikein mutten viittiny riskeerata ku parempiaki oli. 10 tehtävän tein tällee upeesti pitkän matikan tyylillä :D tomi oli saanu sen jollekki yhelle sivulle ni mul meni muistaakseni yli 3 sivuu... suurin osa siihe et laskin sen vitun suunnikkaan korkeutta. Ku tomi erotteli jotai koordinaatteja ni mä loin suorat ja laskin niitten leikkauspisteitä, vittu, P ja B ja mitä kaikkee xD ja sit niitten pituuksista sen. NII JOO!! ja täs tähtäväs meinasin hirttää meijän maikat!! Vittu ku piti laskee kulmat ni meijän opettajat oli päättäny pistää sen mun laskimen sit radiaaneille! Kulutin iha vitusti aikaa ku mietin mite joku kulma voi muka olla 1,5astetta. vittu hiski ois kuollu jossen ois tajunnu sitä loppujen lopuks. oisin tehny siitä oikeusjutun :D No ku tajusin sen jonku tunnin jälkee ni aloin vaa räpläämää jotai niitä sen laskimen toimintoja kunnes sain kulmaks jonku 60, jos oikei muistan ja oisko toiset ollu sit jotai päälle sataa. En jaksa ny alkaa laskee.
Ykstoista, aritmeettinen jono, noh, kirjotin ensinkin sen arikmeettinen jono koska sanon sen aina sillee :D no sei välttis oo kyl kauheen tappavaa. Se tehtävä meni kans iha hyvin, mut siinä tais tulla ainut virhe mul.. Eli sinne meni 60/60.. Mul tuli lopussa pyöristysvirhe. ku kaikki muut luvut oli annettu sille parin numeron tarkkuudella ni annoin senki sit sillee 1300 vai mikä ny oliki ku ois pitäny antaa se summa desimaaleineen. mikä siin ny oli 0,5.. no mut kyl se 59pistettäki riittää... vähä mä jaksan selittää tästä mut oon vähä innoissani :D
Sit 12 yli hyppäsin taas ku sei näyttäny kivalta ni ei jaksanu ees lukee. 13 meni taas iha rutiinilla. Siinäki tosin huomasin tarkistusvaiheessa et sen ois saanu tuhat kertaa helpomminki jos ois ratkassu heti r:n suhteen eikä h:n mutten jaksanu vaihtaa ku tuli kuitenki sama vastaus. Siinä oliki sit jo 10 tehtävää enkä sit ees kattonu muita ku olin aika varma niist tekemistäni. Kaikkien tehtävien tehtävätyypin ainaki tunnistin mut jos menee huolimattomuusvirheitä viel pari pistettä ni sittei voi mitää. L sais kuitenki tulla ja tuleeki, luotan siihe. Mul tuli kyl jossai vaiheessa iha kauheita murtolukuhirviöitä sinne :D Se mun leikkauspiste P oli muistaakseni jotai (21/165, 15/304) tai jotai vastaavaa :D en muista. mut nyt nettiin tarkistelee ku muistan about viel tulokset.
http://media.keskisuomalainen.fi/yokirjoitukset2006/maly1.asp
Tarkistin. Kolme turhan rankkaa pyöristystä, kaikki muu oikein :D vittu oon 1337!!!!! paras ^^ eli kai se se L (57/60) on ellei sensorit päätä olla tosi natseja ja vähentää pisteitä iha vaan siks ettei niitten tarvis antaa mulle ällää :> mut luotan niihin<3 kivat sensorit.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.