IRC-Galleria

heiTorstai 30.08.2007 15:54

nytton aikaa kirjottaa vähä enemmä ku pääsin viimein nettiin. 10 minsaa aikaa muttei jaksa stressaa, voin jatkaa kirjottamista si tol toisel koneel.
elikkä kun en sitä oo viel ny ehtiny välttämättä kaikille ilmasta, oon muuttanu turkuun ja asunu tääl ny kohta pari viikkoo. viime viikonlopun olin naantalissa ja tampereella heidin läksiäisissä. oli kivaa baarissa, mut alan olee vähä täynnä tätä juomista jo pikkuhiljaa... tääl yliopistolla ei sinänsä juoda paljon mut usein ja se on vittumaista ku pitää kerätä fuksileimoja eikä saa olla pois :D tai saa mut haluun haalarit. meil on valkoset haalarit - se oli mulle ylläri koska oon kuvitellu et vaan lääkisläisillä saa olla, no sama se, kuha tulee. kohta alkaa onneks opiskelu. oon varnnu jo kirjastost ekan tenttikirjan :> nyt aluks on tuntunu et on iha sikana muistettavaa ja liikaa asiaa mut se alkaaki kovasti selventyä jo.
oon valinnu itelleni jopa jo kurssit ja tehny lukkarin. iiks, onkoha se ees oikei. otin ny kotimaisen kirjallisuuden sivuaineeks ja valtio-oppia ja filosofiaa himottais kanssa lukee ees huvin vuoks pari kurssia, vaikkei ne sillee mitää hyödytä. ny on aikaa 5 min ja sen jälkee pitää siirtyä toho viereiselle koneelle dataa. se on mulle tunniks jopa varattu. onneks iskin tänne ny jo loppujen lopuks aika aikasin (12-1 mais) koska sain viel iha kepeesti varauksen mut ny tuol on kauhee jono koneelle. en oo ollu netis kunnolla pitkiin aikoihi. mun kämppään tulee vasta joskus reilun viikon päästä ku saan maksettuu sen avaus maksun. oon iha PA tääl :D täysin! mullon täl hetkel tilillä 4 senttiä rahaa :D laskin eiliset ostokseni sentin päälle ja ton verran jäi käteen. onneks kuu on lopussa ja kelastaki vois alkaa tän kuun aikana kuulua. tosin vuokralasku tuli jo :s ja on aika heikkoo se maksaminen...... nohnoh. onneks mul on karkkii himas ni en tarvi ruokaa.

koht pyörähtää vika minsa koneelle. kirjotan kauheella kiireel :D apuaaaaa. ei vaa, ei jaksa stressaa.
kullan näkee pe<3

noni, vaihdoin konetta ja täällä taas.
ainii!! niistä mun huonekaluista piti sanoo! sain tos eilen isoimman urakan huonekaluista kuntoon :D kodin anttilasta kävi hauska mies ja teki mun kodista kivemman. autio se on edelleen vähä ja sielt puuttuu viel suurin osa kamoista mut suurin hankinta, herra sohvani, on nyt paikallaan. löytäisinköhä siit netist kuvan teille. sellanen ihana vuodesohva <3 täydellinen etten sanois. 1. ruskee 2. vuodesohva 3. alle 500e. se on kahen istuttava eli kolme siihen oikeestaan menee. siit ois ollu "kolmenki istuttava" mut se oli ihan tajuttoman iso ja makso melkei tonnin ni luovutin si iha suosiolla. tota isompi ei ois kyl mahtunu ollenkaa. jouduin jo palauttamaan ruokapöytäni ku se oli iha hervoton. pitää ostaa sellanen 50x50 pöytä :D ei ny, tarvin kirjotus tilaa. ainii ja si seuraava mun hankinta on taulu jonka editoin yhestä kuvasta. harmi etten voi ny laittaa sitä tähä ku en oo himas koneel mut laitan sen vaik si ku joskus ehdin/ pääsen koneelle.
mut nyt kuva siit sohvasta. aijai ku oon ylpee siitä. se toimitettiin muute eka ilman jalkoja eikä siel ollu mitää kiinnityspaikkaa niille :D olin iha ulalla ja yritin yksin vääntää siel niitä ja kannella ympäri huonetta sellast hervotonta sohvaa. mut sit tuli kiva remonttimies ja teki sinne reijät - se oli iha joku valmistusvirhe. muuten se on ihan loistava :>

nii ja sitäkää en kertonu mikä ylläri mul oli ku tulin maanantaina turkuu treelt :DD mun parvekkeen laseist oli kaks tippunu alas sillee et ne roikku vaa yhestä nurkasta iha avuttomina sielt ja liuhu tuules. katoin sillee voi vittu :DD ne oli ilmeisesti jääny vähä raollee ku olin torstaina lähteny ni si tuuli oli kiskassu ne irti. aattelin eka soittaa TYSsille mut si heittäydyin remonttireiskaks ja nostelin ite ne iha hikisenä takas x) olin aika kova. siin kesti hetki et tajusin sen logiikan. olin eka iha varma et ne on rikki mut si se oliki aika simppeli juttu. si sain inspiraation ja kokosin samaan syssyyn tv-tasoni :D hauskinta täs on se et mullon tv-taso muttei tv:tä x) mut ehkä se saapuu viel joskus.
ja nyt se kuva.
siin on :D vähä turhan iso ehkä mut ketä haittaaaaa.. vois laittaa ton pienemmän..
se näyttää tos jotenki vähä punertavalta, mut kai se ny on tarpeeks näköne. sit tohon samaan pakettiin kuuluu viel pari tuoliiii. ostin jokasen tuolin eri väriä :D must ne oli nii ihanii. ruskee, musta ja lime. verhotki on jo hankittu. mut pöytä ny on isoin juttu mikä uupuu.. vois täs samalla kattoo ny sen et paljo sellanen pikkupöytä maksais. tai si voi olla et teen vaa jostai puun palasesta hion oikeen kokosen :D jos osais ni ois helppoo.
mut ny aattelin tehä täs muutaki ku kirjottaa tätä yhtä ja samaa päivistä eli meen nettiin shoppailee ^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.