IRC-Galleria

päivää päivääMaanantai 03.09.2007 13:49

olenpä käymässä jälleen tampereella. tää on tällänen pikavisiitti. tulin aamulla ekalla junalla ja huomen aamulla lähen takas kouluun. jouduin tänää lintsaamaan yhe tunnin <:( ku piti päästä tänne. auvo on ny koulus ja mä lähen iha just kaupunkii. kattelin täs koneel kurssei mitä viel saisin ku toi mun lukkari näyttää aika autiolta... :D mullon pahimpina päivinä kymmenestä neljään kerran viikossa ja muina päivinä joku 2h. vituttaa ku noi kurssei o nii vaikee kalastella ees. ja kaikki kurssit änkee toho vitun samalle koodille ja homoilee kilpaa. vittu :D koko muu lukkari on iha tyhjä ja si kaikki kurssit haluu olla tiistaina 12-14. mikä riivaa?? se o varmaa ainut päivä ku oppilaat jaksaa tulla kouluu :D nojoo... tuskinpa mut on yliopistol varmaa sellasii aika paljo jotka vaa lusmuu ja osa si varmaa saaki kyl opiskeltuu itsenäisesti iha hyvi.

ei mulla kyl si muuta asiaa...
nii sen voisin viel sanoo et vaik alan tottuu turkuu jo aika hyvi ja oppia paikkoi ni koin kauheen vapauden tunteen ku tulin tampereelle :D tuli sellanen 'ah, jos mä haluun jotain tai päästä jonnekki ni mä tiiän miten pääsen sinne' tai vaikee selittää mutku turus en voi esim käyä ostaa kaikkee ku ei mitää hajua mitä bussei menee minnekki ja se on kallista ja ku mul ei oo siel nettii ni en voi ees googlettaa. eikä yliopistolle saa ees tonne mitää kulkukorttei et vois olla netis tai sillee.. hm. voi rähmä

sitäkää en muute viel sanonu et mä oon ny si subis töis :D olin iha woot ku pääsin sinne. siin kävi iha käsittämätön säkä sen paikan kans. hain useempiinki paikkoihi ja kaikki oli tosi suopeita ottaa mut, mut en si ehtiny puhuu niitten kaa sen enempää ku pääsin tonne. menin säkällä käymää torstaina subis ja kysyin iha ohimennen niilt tytöilt et onks niil tarvetta. ne tytöt ei sinänsä tienny oikei mut sano et se pomo on paikalla perjantaina kolmeen asti et tuu vaik siin yhen aikaa. no mä si menin yhelt perjantaina sinne ja se pomo tuli kättelee mua et 'ai sä tulit jo vähä aikasemmin, nii sähä olit se plääplää' olin sillee et ei, mä oon nella, emmä oo sopinu mitää aikaa. se oli kuitenki se pomo sopinu työhaastatteluita sille päivälle ja satuin just sitä ennen pelmahtaa sinne.
se si haastatteli mut .. mietti vähä aikaa ja sano si et mä pääsen ja se työt alkaa lauantaina, eli sillo 'huomen'. olin ihan wtf :D ku yleensä tollasii mennää vaa näyttää naama ja si ne soittelee joskus kuukauden parin päästä et ei me haluta sua. vittu mikä säkä.
sit se kyseli monta kertaa sen haastattelun aikana et miks mun nimi on nella et mistä mun vanhemmat on keksiny antaa sen mulle xS vastasin vaa jotai ja se jäi sitä si pohtii siihe mut si lopulta kerto et sen sub-paikan nimi on Sub-Nella ja sen omistajan nimi Petronella ni se sano et se on liia taikauskone et se vois olla ottamatta mua töihin ku pelmahdan sattumalta jos täydelliseen aikaan sinne ja oon nella %D
no mun kannalta se oli ihan säkää et se sattu ottaa sen noin ja et satuin kysäsee töitä, mut hyvä et jotain sain. sinne tuli si toinen tyttö haastatteluun just ku täyttelin niit työsopimuksii ja se pomo jutteli sen toisen kaa si aika vaivaantuneesti. reppana :D se oli nii toivonu ja tulee kiltisti ajallaa ja mä meen ilman aikaa ja vien sen paikan. no, nopeet syö, hitaat eivät. ghöö hö höö.
olin siel si tosiaa lauantaina töissä ja oli aika kiire. ne ihmiset siel oli mukavii, etenki se mun kouluttaja mut pärjäsin varmaa iha ok siihe nähe etten ollu tehny sellast koskaa enne :D inspiroin ja iha jees se si meniki. ainakaa ei kukaa valittanu. mul meni vaa ääni si jossai vaihees (oon ollu ny muutenki vähä kipee mut en kehdannu rutista ekana päivänä heti et haluun saikkuu :p) ni jouduin tekee vähä sitä sun tätä keittiös. olin vähä pihalla mut onneks oon käyny nii ikuisuudet jo subis ni olin ees vähä nähny miten se tapahtuu :D ja muut päivät ei kuulema oo yhtää nii kireisii ku lauantai - no sillo on toki aika paljo porukkaa.

palkka on paska. se ois muute joku 8,5e mut mul on viel joku alotuspalkka enkä ees uskalla aatella mikä se on :S huh huh. no mut onpaha ny tostaki kokemusta. katotaa kaua sitä jaksaa. tolla lukkarilla luulis jaksavan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.