IRC-Galleria

tampereella :)Lauantai 08.09.2007 14:53

oli ihan hassua taas tulla tänne. en meinannu tunnistaa tampereen juna-asemaa ku katoin ulos ikkunasta ja si oli vaa pakko uskoo et ollaa peril ku kaikki muutki alko lähtee junasta :p se voi olla siitki ku siel on se joku remontti jne.. mut joo. oli niinku sellanen tunne ku ois jossai iha vieraassa paikassa, mutta silti tietää tarkalleen minne on menos. vaikee selittää. oli ihan hassuu kävellä kissanmaallaki.

tänään on tosiaa perus rentoutumislauantai. pitkästä aikaa tuntuuki siltä ^^ käytii saunas eile, söin vähä suklaata ja katottii telkkuu. ei oo sovittuna mitää tekemistä mut aattelin soitella muutamille ihmisille jos niitä sais vaikka raahattua johonki. tai jos mä saisin vaikka auton lainaan. en oo ajanu pitkiin aikoihi - varmaan kuukauteen kepeesti, mut kai se on viel jossai alitajunnassa. turussa ois kyl toisaalta ihan kiva olla oma auto mut ei si kuitenkaa.. ku yliopistoon on oikeesti se 500 metriä ja työpaikka on iha kauppatorilla ni mitä mä autolla. sitten kuitenkaa tuntis turun liikennettä ja oisin vaa iha pihalla.

nyt mun mese kenkkuilee -.- mikähä sitä taas riivaa.
nii muute joo :> luennot on mielenkiintosii. muuttuu koko aja mielenkiintosemmiks. se on kiva. ny mul on morfo- ja fonologian kurssi. nyt se on alkanu äänteistä ja siel on kivaa. suurimmaks osaks se on samaa asiaa mitä oli jo pääsykokeissa mut sit syvennetään. se on periaattees iha hyvä et ekast kurssist on viel vähä pohjatietoo ettei oo heti yliopiston alus iha pihalla. ainii, sit se mun eka tenttikirja meinas hujahtaa yhes illas ku innostuin mut jouduin toppuuttelee itteeni :D ku se tentti on vast 27. päivä ni turha mun on sitä ny lukee kokonaa ku si kaikki unohtuu.
oho, onpas taas tullu tekstiä, vaik kuvittelin ettei mul oo ees mitää asiaa.

mut joo, hei, soitelkaa jos on tylsää tänää - mul oletettavasti on. auvo on lähössä keitolle ja oon himas.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.