IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 06.04.2006 14:18

ihanaa.... vapaa päivä....<3 pitäs käyä koht hakee pääsykoekirjat postista, se lappunen tuli eilen!! mutten ehtiny käyä eilen hakee ku posti meni nii 'aikasi' kii :P olin siel hygieniapassin kokoontumisessa. se oli jotai aivan järkyttävää... siel oli ensinki puolet ulkomaalasia jotka keskeytteli sitä opetusta koko aja, pari sellasta mun ikästä tyttöö ja loput jotai 40-50 vuotiaita. olin vähä alone siel :D onneks essi oli mun tukena ja turvana.
en kyl tajuu....miten voi olla nii spurgusta... tuli vähä ikävä lukioon. siel esim ku se maikka sano et jos tupakoi pitää pysyy kaukana ruuasta ni sit sielt takaa huutaa sellanen tummaihonen mies et "kyllä minun paikka - kyllä minun työpaikasa saa tupakoija ja ihminen tupakoi!" oli vähä aikaa naurus pidättämist :D ehkä tupakoi muttei sitä varmaa tarvi kaikille kertoo sillee et joutuu oikeutee. sil oli varmaa kebabpaikkaa ^^ no sama se... mut ne oli muutenki vähä kärsimättömiä. ei ne mitää viitannu, huus vaa heti ku ties. tuli vähä tyhmä olo. kaiken kukkuraks se oli just nii hirveetä jeesustelua ku aattelinki... inhoon just kaikkee sellasta ylisiistiyttä ja jotai desinfiointijuttuja.. :F mullon vakaa mielipide niistä ja se oli nii jotai muuta!
no se loppu kuitenki puol kuus ja menin sit tapaamaa emmaa, ku en hölmönä tajunnu et se posti tosiaa menee kuudelta kii ja oisin ehtiny hakee ne kirjat sielt ... no muttei se oo nii justiiinsa :) haen ne tänää ja pääsen heti pläräämäääää x> hiihii<3 tomi sais ny vaa herätä... rontti. ainii enkä mä itseasias pääse ees hakee niitä ennen ku mutsi tulee töistä :( pitää tekstata sille et tulee heti ku pääsee.. voidaan tomin kaa täs sit aamulla vaa vammailla. kuulin kyl (ku jotkutha o saanu ne jo käsiinsä) et nei kuitenkaa oo mitää ylikauheita ja eihä ne voikaa olla ku ihmisetha niitä lukee ja pitää niitten sellasii olla et ne ehtii lukee kaikki. sit mitataa vaa et kuka pystyy omaksumaa hyvi samalla ku lukee... tuol oli just yks tyyppi joka väitti et on ny lukenu jo about sen ekan kirjan :P ei varmaa kyl jääny paljoo mielee :DD pitää tehä muistiinpanoja samalla koska muuten se lukeminen menee mun osalta iha hukkaa. koska en kuitenkaa lue uusiks niitä kirjoi enää (muuta ku vaikeinpia asioita ja selailen) ni mul pitää olla vihos referaatit.
ainii :DD siit tuliki mielee ku olin siel hygieniapassissa ja jokasen ryhmän piti referoida yks tietty teksti sielt ''kirjasta'' ni suurin osa luki sen vaa sanasta sanaan sielt kirjasta ja me tehtii kauhee vaiva: vittu alleviivattiin ja muutettii omin sanoin ja kirjotettii sit puhtaaks... onneks en oo amiksessa. niitten ulkomaalasten ei tarvinu tehä sitä ollenkaa ku nei kuulema tajunnu sitä pohjatekstiä :P huoh... no mut mikäs siin. tomi koisii vielki. ainii muute, kävin toissa päivänä muistaakseni kysyy äikän tulokset ni ne mun aineet on ny 85 ja 80 pistettä :) eli otsikkoaine lähtee ensisijasena kute uumoilinki muttei siit nii hyvää tullu ku aattelin. möö... no mut sama se. kuha vanha taso säily.
nii juuh ^^ sen unohdin sanoo viel et sain oikei urakalla eilen postii :D sain sen paketin postiin, sit sain korotustenttejen aikataulut niistä mihin olin osallistunu ja sit sain viel kirjeen sielt valmennuskurssista x> olin saanu kämpän. sijaitsen asunnossa nro. 6, kolmannessa kerroksessa, sellases solus jos on kaks ihmisistä mun lisäks ja mulle on huone 2, joka on valmiiks kalustettu x) tälläset tiedot sain sielt. jipaa<3! ja yliopistolle on vaa muutaman kilsan matka :) otin selvää jo busseista ja kaikkee. oon aika uuttera. se pitää viel kattoo paljo kk-kortti maksaa. mut vähä oon innoissani!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.