IRC-Galleria

hei....Tiistai 01.04.2008 00:43

oon tylsistyny. kovin tylsistyny. auvo pelaa vissiin ku sei vastaa eikä oo meses eikä mitää. no.. kai se kohta lopettaa ja soittelee sitte. voi ku voi ihmisen elämä olla pitkäveteistä. tylsää suorastaan. koulujuttuja ois toki voinu tehä lisää mut kaikkea kohtuudella. tässä välissä voisin vaikka käyä nettipankissa maksamassa noi laskut. tai siis sen yhen jonka saan maksettua eli disneyjutun :D vähän ollaan nyt heikoilla hangilla. jooh.
mun pitää varmaa alkaa käyä tääl jossai kerhoissa tai jossai. no ei ny. mut jooh. katotaa ny pääsenkö ylipäätää ollenkaa sinne tukholmaa ku tää ny alkaa näyttää vähä siltä ettei mul oo rahaa. ja sit sain just kuulla et se on torstai-sunnuntai... ja se on aika hanurista. menee koko viikonloppu johonki tukholmaa ja maanantaina on tentti. viron tentti muistaakseni. tai onki.

mmh. no pitää harkita. oisha se elämys.
ainii ja anna ja markus tulee ehkä käymää tääl ^____^ jännäääää.

kesä kesä tulis joooo <3 voin katella tota oletuskuvaa ja kuvitella että ois jo. tosin turussa ei oo tosta loppujen lopuks kauheen kaukana.

höhööMaanantai 31.03.2008 20:59

uskokaa tai älkää sain kirjotettuu jo vaikka mitä :p nyt mullon puhuttavaa ainaki 3 minuutiks. 20 min sais kestää mut mä en kyl koskaa saa tosta nii pitkää :D en ees yritä. kerron kaiken ytimekkäästi ja si se on siinä. voisin lukee niille jossai välis viel pari näytettä ni saisin venytettyy sitä aikaa. ei kyl kauaa menny ku päätin vaa ruveta hommii. kirjottelin nopeesti pointteja ylös.
mun ei oo tänää tehny jotenki yhtää mieli polttaa. se o outoo. oon mä tänää muutaman polttanu mut jotenki ei maistu. tampereel maistuu paljo paremmi x) no enköhä mä senki viel opi. ny tuli mielee etten oo käyny kaupas sit vuoden nakki ja sämppä joten vois kurkata jääkaappiin ja si jos jaksais vois käyä kaupas. nyt ku on kiva ilma ni jotenki oudosti alkaaki jaksaa kaikkee. muuten vaa valuu himas. kello tulee ny kuus. mullon hyvin aikaa puuhata ny jotai puol toist tuntii ennen salkkareita.
ihme et sain tehtyy tota esitelmää. en harkinnu liikaa ku alotin vaa ni hyvinhä se meni xp ja jos tolla yhen kirjatenttipaketin saa korvattuu ni ehkä siihen ei ollu iha väärin uhrata toi puoltoist tuntii ku en oo mitää muuta siihe viel tehny. 4 opintopistettä vaa vyöryy mun luo nii ettei pysty estämää :D oppimispäiväkirja pitää viel väsätä. se voi olla aika nihkeetä. mut onneks siihen on viel aikaa. eihä sellasia kuulu ees miettiä viel.

hehhuli heeee.
ihana toi aurinko

moikka ihmiset ^^Maanantai 31.03.2008 19:23

ihana sää ulkona. tuli oikei hyvä mieli. iha kevät jo. jibaa. ainii :D erehdyin jo luulemaa et mul ois tää kuukausi sellast kunnon opiskeluu, viimenen rutistus enne ku pääsen kesälomalle. mut tajusin et ku saan tän viikon pulkkaan, mullon enää ens viikko sellane ns. kunnon kouluviikko. mikä meinaa lähinnä siis et mullon kouluu 3 päivää viikos ja joka päivä 2 tuntii. sil viikol on jopa tentti. noh, sitä seuraava viikko onki si jo failed. meil on sellane tukholmaekskursiojuttu joku eli lähetää ruotsii käymää muutamaks päiväks ja tullaa pois... mut se on sillee mukavasti et siihen menee suurin osa viikost :D eli sitä seuraaval viikol mullon 2 koulupäivää :D ja si alkaaki jo vapaa. tää on naurettavaa. ei opiskelun ny iha tällästä varmaa pitäs olla. joo mut hei, mun viikon kohokohta on nyt et mun pitää tehä yks esitelmä :D voisin mennä ettii siit kirjailijast vähä tietoo netist. nyt jaksaa jopa tehä ton jutun ku ei oo mitää muuta. pitäs olla vaa ilone ku saa tehä jotai.

A-näppäimen alle on menny ärsyttävästi joku muru mikä rohisee aina ku painan.
ja pitäs maksaa se disney-peli. totta ku potta juu. kävin just kattoo automaatilla ja mul oli rahaa muistaakseni joku 40e :D jääkaapin ovessa oottaa lasku DNAlta, elixialta, vuokra ja sen lisäks se tukholma on pakko maksaa tänää ja sit viel disneyjudu. mmmh... tää loppukuu tuppaa olee vähä tällästä nihkeetä. no onneks... siis nyt on vika päivä? mut palkkaan on silti viel 10 päivää... no koitan kestää. pitää vaa ilmottaa et oon edellee menos sinne tukholmaan vaikken voi maksaa viel. mut joo, kouluhommien pariin. heips!

takana 47hMaanantai 24.03.2008 13:06

tunnin päästä tulee siis täyteen kauniit 48h koneella. ehin täs väliski ottaa nopeen levon ja si pelasin wormssii auvon kaa pari rundia ja ja... no emmä ees tiiä. ihmiset alkaa pikkuhiljaa kerää kamoi. mäki voisin siistii vähä tätä ympäristöö mut voi olla etten jaksa. jos saan selvitettyy tän johtoviidakon ni on jo hyvä. lähinnä tääl on vaa iha törkeesti roinaa. miks vitus otan tänne näi paljo kaikkee mitä en ees tarvi?? ens vuonna viisampana.

mut joo. hyvät lanit ja astetta paremmat jutut. tunti viel pulkkaan ja si on kaikki hyvi ja voi tunnustaa olleensa assyjen loppuun asti. sillo menee netti kii mut kai tääl sais roudailla senki jälkee. muttei siin mitää järkee oo. auvon faija tulee hakee sillo. jos pistäis kamat kasaa ni si vois hjyväl omal tunnol dataa viimesen puol tuntii.

ah, tuntuu et siit ku olin koulus ois vuosi ja viel toinen mokoma lomaa jäljellä. en taija olla menos torstaina :D on vähä sellane kutina perseessä. mut joo. tän jälkee päivärit ansaittu ja si neste inkerin kaa illalla ^_____^ najs.
aivot on kyl aika kasassa. auvo taitaa olla kyl pahemmin hajalla ku mä ku sei nukkunu yöl. reppis <3 no mut bileet jatkuu viel. moro!

ens vuonna uudestaa.
hyvästi winter assembly 08!

takana 24 + 12 + 8 h, edit: 44 hMaanantai 24.03.2008 10:21

oon liia väsyny laskee. inkeri soitti mulle illalla ^___^ se oli kiva. tajusin vaa siin vaihees et oon iha pirun pihalla. pysyn iha hyvin kasassa ku tääl ei tarvi liikkua mihkää ni ei mee energiaa siihe :D ja si kommunikointi on tietyl taval rajallista. ni sit ku inkeri soitti ja mun piti kommunikoida ni ei tullu mitää. olin iha pihalla aluks.
no si ku sammuin sinne pöytään ni tuli energiaa. ny pojat alkaa pikkuhiljaa hyytyy mut mitä turhia. lanitki on jo loppumaa päi. kaheltatoista vissii pitäs lähtee tai jotai. reipas neljä tuntia viel jäljellä. haukotuttaa muttei kyl väsytä. tai siis ehkä vähä sellane löysä olo mutten mä ny kauaa oo ollu viel hereil. reilu 4h. kylhä se ny pitää kestää.
voi olla aika nautinnollista päästä himaan pötköttää tänää <3 kusen hunajaa. ei vittu, jututki menee huonoiks. oon ollu liia kaua alttiina noitten jätkien vaikutukselle. tai siis auvo ja alenius on lähinnä se ihmiset täs jotka mölisee. onha tääki sosiaalista, ei siinä mitää. mut ku jätkien läpät alkaa väsyä ni se tarttuu vähä liia helposti :D nynne meni tupakalle. selkä kipee. ei muuta vikaa. vois koittaa panostaa ny vähä tähä istuma-asentoo.

pokemon on kyl just asillinen peli. sopii tähä olo tilaan. hakkaan vaa kokoaja enterist tacklee ja tuijotan ruutuu. mut hyvin menee 8D melkei muistan.
nyt panostan ja lasken yhteen ton kellon ajan...
44h?
aika hyvi. kohta kaks vuorokautta kasassa. onha tää ny liia lyhyt aika. just ehti kotiutua. no mut kesäassyille sit. siellä nähää. katotaa ehinkö kirjottaa viel ennen ku lähetää.
no miksei toisaalta. ei tääl mitää tekemistkää oo :D pelitki on kii. pikkuhiljaa alkaa ihmiset aktivoitua ja musa soida. neljän mais oli aika hiljasta. toisaalt oli kyl kiva. säilyin ilma korvatulppii.

takana 38 hMaanantai 24.03.2008 06:20

kohta 40 rikki.
täytyy myöntää et otin välikuoleman äske ja otin vähä lepoo pari tuntia. jätkät menee vielki samoil unil mut mun oli kyl pakko. meinasin nukahtaa seisaaltani ja loppujen lopuks nuokuin tuol kahvilapöydäs kunnes auvo toi mulle tyynyn ja sai maaniteltua tänne konepaikalle. en viittiny mennä ylös nukkuu ku oisin nukahtanu koko yöks ja ois menny kaikki ohi. oon ennenki yrittäny tota tyynyn kaa istuvaltee nukkumist muttei oo koskaa onnistunu :D nyt nukahdin iha kerrasta. oli korvatulpat ja sit on kiva et kuuluu kuitenki elämän äänii ympärilt. nukahdan sillee ehkä parhaiten. no mut joo. nyt lanit siis jatkuu. vika yö, paras meno.

jos sun lysti on niin kädet yhteen lyö :D
ok myönnettävä on, en päässy osallistuu siihe ku tein just kuolemaa siel kahvilan pöydällä sillo mut olin ajatuksissa mukana ja kuulin sen kaukasesti.

nyt tahkomaan pokemon goldia. ja just sopivasti joku pisti pokemon themen soimaa. loistavaa.
pelasin wormssin eliteen jo ajat si ni ei enää jaksa.

takana 33,5 hSunnuntai 23.03.2008 23:28

joo, aikaa ei oo menny paljoo siitä ku viimeks kirjotin. noi pelaa jotai turnausta taas. mä notkun gallerias. assyjen jälkee voi alkaa jännää megmegmeg. pitäs varmaa ottaa kohta yhteyttä sallaan :) jepsistä jee. nyt on kaikki hyvin ku sai pusun *^_^* ghih. ei ku ei se ookkaa mikää tärkee.. joku vamupeli joka ei ees kestä kauaa. mut ne vaa ottaa tosissaa.

dididiii diii <3

takana 33 hSunnuntai 23.03.2008 22:56

ei vittu. väsymys ja kaikki meni ohi. ei oo enää nälkä. toivon vaa et joku antais mulle jonku pumppuhaulikon tai jonku kunnon vehkeen ni ampusin ton yhen aivot pihalle. ei vittu mä vihaan sitä. näin sen tänään taas iha muutaman sekunnin ajan ja jos tappaminen ois laillista ni varmasti tappasin saatana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kuvittelin etten osaa vihata ketää mut osaanpa saatana :EEEE
vittu mä hirttäsin sen jos saisin ikhjwqufghfdojiuweyvge8 09rfi9uf+0me9u hrfbhxeg89<tr2iub3oh2<grf3089u<2iohx<jbenpi9uobgpjreboohgji5k.h j0pocnklg mrå

öfd

päiväää....................
sarARSF7SYGDASHFCJOPDKVJHGHSAJIOKDLKFDIJUHFVBJIKSAPOVG VSDUIOPFCOLVD SPCOJFW SDPOVJ DNFDCVJJ NFIOJI

noni, nyt rauha. vittu ku on tarvinu syntyä tollanen homo maailmaan. kuolis pois saatana ni ei tarvis katella. mietin jo miten saisin sen hengiltä. ei varmaa tulis ees huono omatunto :EEEEEE ärg. ampusin sitä päähän sillee et sen pää possahtais palasiks ja verta lentäs ympäriinsä ja se jäis johonki seinää vääristyneen näkösenä. se ois ratkasu saatana.
*vetää syvään henkee*
nyt rauha.
agressio sikseen.
mut ku mietin tarkemmin ni ehkä sei kärsis tarpeeks jos tappasin sen. ehkä mun pitäs tappaa sen mies ni se kärsis enemmä >8D si se vaipuis masennukseen ja se sais ite tehä itsemurhan ja palaa helvetisssä keskenää. se ois sille oikei. tappamine ois liia helppooo. tai sit kiduttaisin sen kuoliaaaaks. sillee pala palalta. vittu.

........................
joo, nyt. unohdan kaiken.
nyt kerron siis mitä oikeesti tapahtu. tai enhä kerro. turhaa. mut joo... jos haluu elää ni pysyis ees vittu kaukana. luulis tajuavan.

haista paska.
toivottavasti luet tän huora ja tajuut lähtee menee.
kuole.
katon sua parhaillaa.
luuseri.

joooooooooooooooo........
oikeesti oon onnellinen. kaikki on hyvin eikä toi ihminen oo tehny mulle mitään. mutta vittu. ok nyttei enää. elä kurja elämäs loppuu. siin on sulle varmaa suurin kärsimys.

vois syödä.
kynnet katkee ku hakkaa näppistä
hyvä ruoka, parempi mieli.
kello on jo yheksän. tää päivä on menny tosi nopee.

takana 30hSunnuntai 23.03.2008 19:56

ghähää ;) te ette tiiäkkää........

<3

takana 27hSunnuntai 23.03.2008 17:02

joo, ei tässä mitää. kirjotan ku en keksi muutakaa. äsken oli guitar hero ja tanssipeli combot. hulluja ihmisiä. mut jooo......... ää, en keksi mitää. pelaan wormssii. jouduin luomaa uuden tiimin ku pelasin toisen jo läpi. on tääki :D mut just assymeininkii. menisin tonne hakkaa tanssipelii jossei siel ois noita homoja nii paljo. mut joo. ehkä täst pitää ny mennä.

ei vittu, miks menisin ku en keksi siel mitää parempaakaa tekemistä :DD auvolla alko turnaus taas. jotkut tärkeemmät pelit vissii ku eilen ne voitti iha sukkana. lukeekoha kukaa tätä ees :DDDD no en tiiä. toivotaa - tai sit ei. mitä mitä... ainii, onha täs ollu äksönii >.< käytii abclla. hehee, näis laneis parasta on varmaa just noi ku käyää heses tms syömäs ja kaikki on iha pirun väsyneitä tai läppä on muuten vaa astetta huonompaa 8D en jaksa ees muistaa mut nauran iha kipeenä noitten jutuille.

tarvisin jonku haastaa mut wormssis. vois mennä irccii mut ei kyl jaksa. en oo ollu siel varmaa vuotee. mut niiii....

vittu.

joo, moi. en keksi enää mitää. ihmeen nopeesti tääl menee aika vaikkei tee mitää.
nyt tuli assebly loves you <: tää on ihana. nyt taitaa tosin olla joku ihmisoikeusteema.