IRC-Galleria

ranskaaaranskaaaLauantai 31.05.2008 00:50

tajusin vasta et huomenna on koulujen loput ((: ja se meinaa että ranskaan lähetää ens viikon sunnuntaina. jeeee. ollaan siel täl kertaa ny taas iha kunnolla. lähetää 8.päivä ja tullaan vasta joskus 28. takas eli aikalailla siihe menee si koko kuukausi.

loma alkaa <3

[Ei aihetta]Torstai 29.05.2008 14:47

<3

hiphei, hamekelit.
käytiin laivalla ma-ti annan ja markuksen kanssa. oli kyl tosi kiva ^___^ pitänee ottaa uusiks joskus. avvo lähti nyt rata-ajoon. mul on kakkosvaihe 4. päivä. apuva, täytyy muuten melkei soittaa sinne ja varmistaa se aika. se oli kuitenki järkyttävän aikasi, sen muistan. koska sei meinannu millää saada sitä mun aikaa mahtumaan ennen ranskaa ni joutu sullomaan sen jonnekki tyylii 7.30 tms :D sit käyn sen tokan vaiheen kakkososan ranskan jälkee. arvioiva ajo on 4. päivä.... rakastan kaikkia speksejä iha sikana :D kaikkia prosentteja itestäni jotenki. esineellistän itteni. no ei ny, mut niis on vaa jotai mistä tykkään. unicefilki ku sain kerran käteen raportin omast toiminnastani (myynti, tehokkuus ja so on) lukuina ni olin iha liekeissä x) nyt tuoltki saa sellasen lapun. jee! siin oli sellane diagrammi ja kaikki >:D hähäää! mut joo, oli tullu tuhansia maileja ja sain ny poistettuu/vastattuu niihi. vihdoin ja viimein. en oo käyny koneel tosi pitkään aikaa jotenki kunnolla ni nytki ku tulin galleriaan ni oli joku 10 kommenttia. olin sillee wtf ku normaalisti tulee säkällä yks kommentti päiväs jos sitäkää :D oi niitä nuoruusvuosia ku 10 oli se perus. joskus miettii oikei et miten sillo joskus jakso xp ja ku katon auvoo ni mietin vielä entistä enemmän miten jaksoin. vanhuus ei tuu yksinään.

mut joo. fabella on syndet tossa viikon päästä. aattelin osaa sille kekäleestä sellasen söpön kesämekon ja inkeri ehdotti et ostasin kans leggarit >x) vähä ois söpö. tai farkkuhameen vois kans. hehee. no meen kattoo hennesille mitä sielt löytyy. jaksaiskohan tänää.

vituttaa iha sikana ettei tääl voi olla yhtä hienot ilmat ku turussa! kesä menee tääl iha hukkkaaaaaaaaan!!!! ja turus tarttuu oikeesti rusketus ja on HELLE. tääl on vaa tälläsiä semikestettäviä kelejä. melkei lämmintä mut puolipilvistä :/ homo tää tampere. jos tampere ois turun ilmalla ni tääl ois jees asua.
jotenki enne ei ees tajunnu kuinka paljo menetti....

Haastetta peliiiinPerjantai 23.05.2008 04:47

Mikäli sinulla on useampi sisarus niin valitse heistä yksi.
Tehtyäsi tämän haasta siskosi/veljesi samaan!!

Teen tän isosiskostani xaquilda :sta. (:

1. Hänen nimensä on?
Annastina Karolina Nyman

2. Koska hän on syntynyt?
20.11.1990

3. Milloin hän viettää nimipäiväänsä?
apuaa. täytyy myöntää etten muista. meil ei oo oikei koskaa vietetty nimppareita (varmaa siks ku mullei oo koskaa ollu nimipäivää :< snif!

4. Millaista musiikkia hän kuuntelee?:
mmh. tunteita herättävää, usein aika rauhallista mutta voimakasta musiikkia. biisit on yleensä lähes poikkeuksetta miesten laulamia ja rockia. ja disney-lauluja, joita on isot arkistot.

5. Tiedätkö kuka on hänen paras ystävänsä?
Epäilen että Bella.

6. Miten kuvailisit häntä?
Syvä, iloinen, helposti tympääntyvä, suora, erittäin huumorintajuinen

7. Paras ohje mitä hän on sinulle koskaan antanut?:
ei tuu mieleen näin äkkiseltään mitään kauhean syvällistä :<

8. Muisto teistä jota et tule unohtamaan?
Autolaulut

9. Murehtiiko hän usein tekemisiäsi?
Paha sanoa, koska tollasia asioita harvoin ilmastaan sanoin.

10. Oletteko läheisiä?
Nykyään entistä enemmän. Joo

11. Tiedätkö hänen salaisuutensa?
En kai. En ainakaan sellaisia, mitä joku muu sen kamu ei tietäisi.
Sitten on yhteisiä asioita, joista annakaan tuskin puhuu muille, mutta ne on harvoin omia.

12. Mitä hän sanoi sinulle viimeksi?
Puhelimessa viimeks joskus seittemän maissa kerto et oliki jo saanu kyydin tiian jätkäkaverilta kotiin.

13. Koska näit hänet viimeksi?
Sillon ku ne jäi pelaamaan Guitar Heroo ennen ku lähdin. 16:20

14. Jos hän olisi eläin, niin mikä kuvastaisi häntä parhaiten?
En tiiä. Käärmeistä se tykkää. Ehkä se sanois olevansa koira.

15. Millaista hänen elämänsä on tällä hetkellä?
Annalla alkaa abivuosi. Sit se on ny innostunu järjestetyistä larpeista kovasti ja käy niissä usein. Hengailee pihalla kavereiden kanssa, pelaa Guitar Heroo, on koneella ja lukee pottereita uudestaan englanniks.

16. Tappeletteko usein?
Riidellään on ehkä oikeempi sana tällä hetkellä, mut sitäki nykyään harvoin. Tapeltiin viimeks ku oltiin kasilla.

17. Onko hän koskaan kieltänyt teidän olevan sukua?
En muista. Ei kai? Tai ehkä. Ei mitään hajua :D

18. Oletteko samannäköisiä?
Ollaan oltu enemmän samannäkösiä pienenä, mutta ympäristötekijät ovat vaikuttaneet nykytilanteeseen x) ei meitä yleensä sanota samannäkösiks. ennen meitä luultiin kaksosiks.

19. Keskusteletteko asioista?
Tottakai (: tosi usein

20. Mikä/mitkä teitä yhdistää?
perhe, lapsuus, disneyt, laulaminen, kiinnostuksen kohteet ^^

21. Onko hän koskaan pitänyt puoliasi?
Varmasti, muttei tuu mieleen mitään erillistä tilannetta.

22. Oletko nähnyt hänen itkevän, koska viimeksi?
En muista surusta nähneeni vähään aikaan. Ilosta viimeks ku
"ooooon pelimiiiies!"
- onks siin jotai muutaki?
:D

23. Kauneinta mitä hän on koskaan sinulle sanonut?
emmie muista.

24. Millaista elämäsi olisi ilman häntä?
tyhjempää.

25. Asia, mistä hän ei koskaan luopuisi?
Vaikee. Oisin sanonu kans ehkä vapaus... mut... en tiiä. Muut ihmiset?

26. Hulluin asia mitä hän on koskaan tehnyt?
:D en tiiä

27. Hänen suurin saavutuksensa?
mitähän se arvostais eniten.. Pakko sanoo etten oo ihan varma.

28. Mistä hän huusi sinulle viimeksi?
Siitä että oisin ominu kallen puhelinta yön yli.

29. Mitä haluaisit sanoa hänelle nyt?
Hyvää yötäää ^____^
ps. vastauksia kehiin

voi homoLauantai 17.05.2008 21:04

olin just juhlinu et sain viimein suoritettuu kaikki koulujutut ni tuli maikalta maili jostai lisätehtävästä. voi homojen vittu ny :D joha saa rehkiä muutaman kälysen opintopisteen takia. ny se maikka ei ees lue mailiaa joka päivä kesällä ja saan taistella siltä tiedot siitä työstä. emmä siitä kyl suostu paljoo kirjottaa. jos ny vähä selittelee jotai paskaa ni kaikki o hyvi x) jos ois vaik sellane kirja jonka lukis päivässä sillee pinnallisesti. ei se jaksa mun elämää ny haitata.

lomapäivä.
meni kyl palkka sivusuun.

[Ei aihetta]Maanantai 12.05.2008 15:10

dapa dipa dipaaaa...
papadi padiiipaaa^^

ootan, auvoo koulusta ja ullalta tekstiviestiä. tää kesä on kyl iha sitä itteensä. ihminen kyl kaipaa lomaa <3 loma on ihanaa. oon ny pyöriny koko aamun aika pitkälti harhakuvassa, galleriassa ja lukenu mailit. ulkona on aika hieno ilma, ei kuulema kauheen lämmin. en vaa jaksa pukee et lähtisin niin kauas :p

dippidappi daaa..

[Ei aihetta]Lauantai 10.05.2008 20:09

sainpa kirjotettuu vikan rästissä olevan kirjotelman. hähää. siit tulee 4op ni pakko palauttaa. no mut joo, en oo muistanu sitä koko kirjotelmaa ollenkaa sen jälkee ku se jäi. mut sit junassa sain inspiraation ja kirjotin samalta istumalta sen melkei loppuun. nyt viimeistelin.

[Ei aihetta]Tiistai 06.05.2008 23:17

kesäkesäkesä <3
lomalomaloma <3

tänää oli salkkareissa ihana söpistelyjakso x) se snobipoika on nii söpö ku se on heltyny oonalle. ja se kohtaus oli nii söpösti kuvattu. pakko nähä huomenna jos se jatkuu x>>
sit tänää oli tentti. se oli iha törkeen helppo eli meni varmaa hyvi - siin vaa ärsytti se ku se ois voinu mennä viel rutosti paremmi ku oli nii ilmeisiä asioita. kuka vaa ois voinu saada vitosen jos ois yhtää yrittäny.
töissä tuli nollapäivä ja vitutti joten menin ostamaan ison jätskiannoksen ja hupparin.
huomenna menee varmaan yhtä huonosti mut jotenki ei jaksa kiinnostaa :D siel oli tänää kaikki vähä maassa. ihme ku olin muuten nii ilonen kaikest täst kesästä ja ilosta ja kaikesta ((:

nyt enää tutorjuttuja.
piupau.

kesä täydessä vauhdissaMaanantai 05.05.2008 20:49

nyt alkaa pystyy luottaa jo turus siihen ettei tää helle lopu ikinä <3 ihana kesä fiilis :)) kävin kattoo tänää tenttitulokset ja oli menny hyvin ^^ jee. nyt ei tarvi miettii mitää noita koulujuttuja enää, enkä kyl osaiskaa :D oon jo nii lomalla. ja stressi-ihottumat hävis viikonlopussa ku lauseopin tentti oli ohi :D kaikki elämä hymyilee <3
tuntuu et koko maailma huokuu elämän iloo ja tartuttaa sen muhunki :> oon nii onnellinen. on paljo enemmän energiaa eikä vituta nousta aamulla. tekee mieli jopa joskus laittautua ku kouluun ei mee kaikkee energiaa. jaksaa paremmin. ihanaa.

oon ilonen.
kesä on ilonen.

tänää oli tutorkoulutus, vähä tylsää muttei siinä mitää :D kävin kelassa hakemassa kesätuen ja siin ei ollu mitää ongelmaa. sinne pääs ihmeen nopeesti ja asiat hoitu automaattisesti.

ah <3

vappu!Tiistai 29.04.2008 14:20

vappu on vuoden toisiks paras juhla :) heti joulun jälkee. ne on tosin iha eri kategorioista. vappuna saa irrotella ja sillo on poikkeuksetta hauskaa. vappuna kaikki ihmiset on liikkeellä ja keskustassa samas paikas, iha ku ois valtavat bileet joissa ois suurin osa tuntemistas ihmisistä. ja ulkona, jossai puistossa, piknikillä. kesä <3 sillo tuntuu kesältä jo. ei enää pelkältä kevään ekoilt tuulahduksilta. ulkona ehdottomasti. baareissa ei oo mitää järkee sillo.

alustavien suunnitelmien mukaa alotellaan tossa joskus 3-4 aikaan. niihi aikoihi alkaa piknikki ulstiksen kanssa. käyää enne sitä ehkä vapputorilla jos jaksaa. se on tosin iha weisted ku ei siel oo koskaa mitää mut tavan vuoks.. ja jos ny jotai serpenttiinii tai jotai ostais... ehkä. tuskin :D no mut sama se. sit matka jatkuu reippaassa nousuhumalassa kohti keskustaa ja koskenrantaa. sit siellä haahuillaan. tavoitteena ois saada pidettyy sellanen riehakas nousuhumala koko illan. et antaa välillä sit laskee. ei siin muuta mutten haluu vetää ny överiks koska si on kaikki pilalla. joko väsähdän iha totaalisesti tai si vaa selitän sekavia mistä kukaa ei tajuu mitää. si mutsilla on seuraavaks päiväks kuitenki jotai ohjelmaa ni jossei iha hirveessä krapulassa ois.

no mut sen näkee sit. ei vappua kuulu suunnitella. toivottavasti kaikki ihmiset ny ois liikkeellä (kute oletettavaa) ja törmäiltäs (: saa soitella jos on tylsää.
klara vappen!

jops, eli ainut ny täs vähä häiritsevä tekijä on se et on vähä kipee olo. ei siis sillee pahasti mut vähä alkava kipeys. et jos tänää ei ny lepää kunnolla ni si voi kipeytyy. no mut koitan ottaa ny iha rauhas ni huomenna on si meno päällä. jeeee.
rakastaa tän mutua <3 oot ihq.
tänää pitäs kyl mennä viel töihin. ää. no ei siinä mitää. on tiimipalaveri ja kaikkee ni kyl sen toki hyvin jaksaa vähä puolivointisempanaki mut ku suunnittelin et oisin voinu tänää tehä kuuden tunnin päivän tai mahd paljo ni kattoo ny. meen kattoo netistä ny vuorot ja alan si jossai vaihees lipua keskustaan päi. jos kokeilis vaik syyä. jos pysyis ruoka sisällä.

noni, raksupoksut, mie meen nyt (:
nähää!

peli ohiSunnuntai 27.04.2008 20:37

eilinen päivä alko kello 9.00.
mammittii hetki ja päästii siin vähä enne kymppiä ylös, syötii aamupala jne. edellisenä iltana olin maalannu vikat korut ja ommellu ne kiinni mekkoon. aamulla sit testailin sitä vikan kerran ja ompelin huivin siihen kiinni. sit oli jo superiiks. peruukit ja muut olin laittanu kampaukseen jo edellisenä iltana ja harjotellu meikkiä. kaikki oli aseteltu jo valmiiks eli oikeestaan vaan sujahdin niihi vaatteisiin.
sit oli aikaa auttaa auvoo gastonin kanssa. värkkäiltiin sille kampausta ja ku ei ollu hiuslakkaa laitoin sokerivedellä ja pysy iha loistavasti koko päivän :D sit vappuvärillä mustaks auvolta. meni kyl tosi hyvi, tai siis tulos oli hyvä must ainaki :) ilmetty gaston. auvo tunnistettii kaupungil heti, mutki tunnisti osa. saatte kuvia tänne jossai vaihees kuha niit heruu. vois annalta alkaa kyselee jo.
nii sit oltii valmiita just sillee vähä yli 11. täydellinen ajotus.
ja kahekstoista mentii rautatieasemalle mistä peli alko. briiffiin meni melkei puoltoist tuntii >.< muttei siin mitää turhaa tullu. siel näin armon mestarini hadeksen :D hyvä jätkä.

sit siitä hajauduttii ympäri kaupunkii. mul kaikki meni tosi hyvi. ihmiset suhtautu tosi positiivisesti. tai siis ku meg ei oo mikää hirvee ärsyttävä /yliaktiivine hahmo sillee et siit ois ollu mitää häiriöö. muut hahmot lenteli ulos baareista ja terasseilta aika äkkiä ja hengellä saatto olla kans vähgä ongelmii luontonsa kanssa :D mä haahuilin rauhas hansas ja viihdytin tylsistyviä ihmisiä.

sit juttelin yhen pikkutytön kanssa ku se selitti mulle et oon väärässä tarinassa x) se oli ihana. sit ku kysyin siltä et "mite nii? mist tarinast sä si oot?" ni sit se vastas et 'tästä tarinasta'. must se oli jotenki iha sika fiksu x) tai sellane. vaikee selittää.

sit etittii kauppatoria kadulla nimeltä "klo 14" :DD ja ihmiset ei tajunnu. ne oli vaa sillee et 'apua, emmä tätä osotetta tiiä' no huoh >.< mut hyvin meni. sit lähettii kävelee yo-kylään ja ihastutettii siin matkalla japanilaisia turisteja jotka räpsi kuvia iha hulluna. tervehdin niitä ni ne alko kiljuu .D ei voi olla totta. no toi oli elämys. sit yo-kyläs homma jatku ja matkalla törmäsin ekan kerran gastoniin. auvo veti sitä iha sika hyvi :DD olin iha äimänä. mitä vittua. jätkä o ekaa kertaa ja vetää iha pirun hyvi. najs. turhaan jännitti. yritti se vissii iskeekki tät jossai vaihees mut purjehdin ylpeen koreena pois x) hihii. sit peli loppu joskus kuudelt. briiffattiin taas ja si riehuttii hetken aftereilla ja tultii kotii yhekstoista illalla. oli pitkä päivä mut iha törkeen kivaa mul ainaki :))

jes, kiitos, moiks! saa lähettää mulle muute kuvii jos löytää (:
galtsumatskuu tulossa.