IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 29.06.2006 23:59

hehee, nukuin pommiin tänä aamuna. valvoin nii myöhään etten heränny aamulla ku kello soi.. :S mulle ei käy tällästä. ei oo koskaa käyny ennen. saatan olla väsyny tai etten jaksa nousta mut aina oon sentää tienny et nyt pitää herätä, ellen oo unohtanu kelloo.. nojoo, meijä mutsi tuli sit herättää mut onneks sillee et ehin viel duuniin ku se heitti. häähää, onnellinen loppu. enkä ees myöhästyny. ghehee.

en muute muistanu kuinka sulonen toi mun veli on ku en oo nähny sitä piiiiiiiiiiiiitkiin aikoihin. ainii, ja sain tänää tulkkareita :> sellasen kesälaukun, mitä olin toivonukki ja sit vihreen biletopin<3 vois kattoo jos laittais sen vaik tänää ku mennää Onnelaan. sit sain TikTakkeja, nam, ja sit koulujuttui...ja kallelta sain sellaset helmet mitkä se oli ostanu iha omalla rahalla ku oli halunnu ostaa nellalle lahjan :')<3 sit sain paikkallisen cosmon. btw, cosmo maksaa siel 1,8€ ja tääl tyyliin 6€ :F siinä näkee taas mite meitä suomalaisia kusetetaan "laadulla". tulipaha taas todistettua. sit sain viel tollasen pinkin peruspaidan :) ei tainnu olla muuta..

mut nyt alan valmistautuu sinne onnelaan-->

ps. mun YOkokeiden kopiot oli tullu postiin tänää ^^ jee! huomenna hakee ne.

yölläTorstai 29.06.2006 06:23

huomenna aamuvuoro, muttei jaksa mennä vielä nukkumaan.. tomi on yötä ollilla ja mun on sitä ikävä <3 ei viiti häiritä niitten "miesten iltaa".. silti ikävä.. nyt on pakko kirjottaa, vaikkei ois mitää asiaakaa. kaikki ihmiset on lähteny mesestä ja kello on kolme yöllä. jos nyt menisin nukkuu ni ehtisin nukkuu viel reilun 5 tuntia. huomenna tulee olee vaikeeta päästä ylös. no voin nukkuu töissä sitte ku ei siel (toiv) oo ketään.. pomo tulee huomenna sen minilomalta takas. voi blyäh, onneks en oo sen kaa limittäin. ei ny vaa jaksais kuunnella mitää mäkätystä.

lupasin mennä Jusunder in kaa huomenna shoppailee töitten jälkee. pääsen kolmelta ja illalla pitäs mennä Onnelaan pitkästä aikaa. sinne kaikki muutki sit!
nyt laiskottaa... haluisin olla vauvani kaa, mut se on tuol muualla. tääl oli yöperhonen, mutta heitin sen pois. ja lisäilin yhteisöjä taas. ja vaihdoin ihQboksin. tylsää. ihanaa, perjantaina on vapaapäivä<3 toivottavasti on hyvä ilma ettei se menis iha hukkaan.. sormet ei naksu. jos sitä menis sänkyyn... ei kyl yhtää huvittais. nukkuminen on iha sika tylsää.. sillon se on kivaa jos väsyttää oikeesti tai on oma kulta vieressä mut muuten se on ihan ajanhaaskausta. ja mua ei väsytä - vähän haukotuttaa ja silmät turpoo, muttei kyl jaksa. voi homoo... mä joudun koht oikeesti menee jossen keksi jotai tekemist. ok, kerron mitä tein tänää:

olin tomilla yötä ti-ke-yön ja heräsin ennätyksellisesti jo 9-10 välillä, mut kierittiin sit viel pari tuntii ja pääsin yhen maissa ylös. saatiin juteltua kunnolla pitkästä aikaa :'> sit käytiin suihkussa, syötiin aamupala ja sitte puol3 noi lähti heittämää mua töihin. tomin piti mennä isänsä ja veljiensä kanssa samalla Särkänniemeen mut sitte ku tuli nii huono ilma ja sato vaa ni sittei ne mennykkää. no mut ne heitti mut kuitenki töihin. siel oli miuccia töissä mun kaa kuuteen asti ja sit olin kaheksaan asti yksinäni. oli vähä jotenki löysä olo eikä ois jaksanu tekohymyillä ihmisille. seittemään asti kävi paljo asiakkaita, mut sit ne katos jonnekki ja pääsin siivoo (tai sit nei enää uskaltanu tulla ku aloin siivoo, hällä välii) mut sit siin kävi kyl viel jotku hajanaiset ihmiset. siirsin pöydät lattiapesuu varten, vaikka ne ois pitäny siirtää vasta huomenna. en tiiä, mikä sen pomon idea siinä oli, mut hyvä vaa mulle. se karkottaa hyvin asiakkaat ku siirtää osan niist jo aikasemmin... mä selkeesti haluun porukkaa sinne. hellyeah. tomi ja ne oli menny sen särkän tilalla loppujen lopuks kai sit Raxiin ja ne tuli sit samalla poikkeemaan Spiceen syömään jätskit :) sen jälkee iskiki sit kiva ruuhka enkä ehtiny jutella vauvalleni mitää ennenkö se sit jo lähti pois :<
nojoo, sit ku olin päässy töistä koitin soittaa hannalle ja emmalle josko ne ois lähteny pihalle, mut molemmat oli jossai hornassa. emma muuten soitti mulle takas täs illalla mut mullei oo enää mitää hajua mitä oon puhunu sen kaa o.o mutten kai toiv mitää hirveen tyhmiä... aivot lyö vähän nollaa nyt. ainii, sit isi soitti mulle ku mä olin töissä ja sit soitti yks sellanen meikkihyyppä, joka lupas soittaa myöhemmin muttei sit soittanukkaa.. mikähä silleki tuli. no sama se. pitää muuten muistaa ostaa töihin huomenna banaanii :P
kuitenki, sit tulin bussilla kotiin. ku menin pysäkille ni oli sillee kiltisti just et bussin tuloon 3 minsaa. pysäkillä ei ollu ees ketää joka ois polttanu ni en saanu jämiä. koitin muute soittaa btw mirkalleki mut se oli töissä. voi raukkaa, no oon mäki, mutten yötä. sittensitten, tulin kotii ni samaan aikaan tulee yks sanna tuomaan meille auton. se lähti sit kyl aika nopeesti pois. sit ehin popsii välipalaa ja avata koneen ni porukat tuli :> ne tuli sielt ranskasta tänään takas<3 iha kiva periaattees et ne on tääl mutten kyl huomaa paljoo eroo siihen etteikö ois. se on kivaa, et on ruokaa... toisaalta en syö sitä kuitenkaa. ei vaa, pakko ny syyä, ku ei oo saanu kunnon ruokaa PIIIIIIITKÄÄÄÄÄN aikaan. oon eläny pyttipannulla ja Lidliherkuilla. pistaasipähkinät muute loppu eilen<3 ne on muute iha sikke kalliita... olikoha se yks pussi jonku 3-4€ O.O vai muistankoha iha väärin... mut must ne oli vitun kalliita. tässä muuten ohi mennen et pelattii eilen monopolia pitkästä aikaa tomilla, se peli kesti vaan jonku 4-5h ja loppu siin kahen-kolmen aikaa yöllä. mä en jaksanu pelata, ku noil pojil o iha omat säännöt joita erkkikää ei jaksa noudattaa. olin pankkiiri sit ja perin luovutusvoittoveroo kaikista turhan isoista saannoista.... mut aika vähän... Firsti ltäki otin maksimissaan aina vaan jonku pari tonnii ku se veteli loppujen lopuks yhel vuorol aina itellee parikytä tonnii. noi pelaa sillee ettei yhel kadul voi olla ku yks hotelli. vähän nurua. siit menee sillo se idea kokonaa. pitää pystyy ostaa sille 6 hotellii erottajalle ja repiä rahat kaikilta :F höhöö.. mut nyt takas aiheesee, eli porukat tuli tänä iltana. niitten matkalaukut oli jääny kuitenki tukholmaan eli ne tulee vast joskus huomenissa :/ iha tylsää.. sit sen jälkee oon istuskellu koneella ja pelannu yhtä ihan parasta peliä minkä tomi löys mulle. poikapeli<3<33!! x> se on paras, siihe vaa menee iha sika helposti hermot.

mut nyt alkaa kirkastuu jo ulkona eli pakko mennä nukkuu tai en saa kohta enää unta... ainii, huomen o pakko käydä apteekissa! pitääki laittaa muistutus tai muuten se jää iha varmasti... ja ettii resepti.

nyt moikkamoi!!

chimeralta pöllin :)Tiistai 27.06.2006 03:01

"Noniin. Annan sinulle kysymyksiä ja sinä käyt osoitteessa http://www.lintukoto.net/viihde/oraakkeli/ kyselemässä kysymykset oraakkelilta ja kirjoitat oraakkelin vastaukset tänne. HUOM! Saat muotoilla kysymykset haluamaasi kieleen, tyyliin tai murteeseen tai vaihtaa sana järjestystä, mutta kysymyksessä pitää olla sama juoni. Nyt kirjoittamaan. Lopuksi haasta neljä kaveriasi tekemään saman."

Kuka kumma minä olen?
-Olet juuri se mikä tunnet olevasi. (filosofista ;)..)

Missä pidän majaani?
-Ypäjällä, tämä on varma tieto.

Mikä olen?
-Isyyskokeet eivät valitettavasti paljastaneet mitään. (apuva O.O)

Millainen olen?
-Olisko muuten mahdollista että tulisit mulle puolisoksi? (no en kyllä ny kovin nopeesti :D)

Mikä on mielestäni arvokkainta maailmassa?
-Rakkaus on arvokkainta mitä on. Ja läheisyys. (<3<3<3<3<3)

Kuvaile hieman ulkonäköäni?
-Ei sillä ulkonäöllä väliä, kyllä sen hajustakin tunnistaa. (tosi kiva kuulla :D *slap*)

Miltä tunnun?
-Vuoristoilmalta.

Miltä maistun?
-Navetalta. (haista vittu! xD)

Miltä tuoksun?
-Uudelta.

Missä minun kuuluisi olla?
-Juuri siellä mistä et ikinä osaa etsiä.

Mistä minut tavoittaa?
-Halikosta

Entä miten minut tavoittaa?
-En ylläpidä mitään osoiterekisteriä.

Kuinka vanha olen?
-Jotain 29 hujakoilla se kyllä on..

Olenko mies vai nainen?
-Ei sinusta ota selvää...

Kuka on minulle tärkein?
-Exäsi. (vai että näin :D)

pääsykoe ohiMaanantai 26.06.2006 22:43

mutten jaksa puhuu siit sen kummempia ku et sei ollu vaikee. iha samanlainen ku ne aikasemmatki kokeet. ja mul kusi just siihe verotukseen niin ku aattelinki. ku ois jaksanu lukee sen ja kunnolla loppuajan ni ois varmaa menny paljon paremmin. en usko et iha nolot pisteet tulee muttei varmaa läpi mennä. avoimeen käy siis tieni. helsingissä avoimes ois nii paljo parempi tarjonta muttei sinna asti kyl viittis..asuminenki o kallista. ei stadissa muuten vikaa<3 no mut pari viikkoo pitää venata viel ni alkaa tulee amiksista tietoo (MUN PRINGLESSIT LOPPU!!! D'': kuolema!!) hamk ois kans sellanen mihin kyl varmaa menisin jos pääsisin :) siin o vaa sellanen et jos ny pääsen sinne viestintään (mikä on aika varma) ni vittu ku mun o pakko sit mennä sinne ku se oli ensisijanen, vaikken haluiskaa loppujenlopuks :F onneks mä en oo viel tajunnu kuinka tärkee valinta tää urajuttu on, muute mun pää saattas räjähtää näitten asioitten miettimises. auto meni sivusuuhun, damn, no ehkä faija heltyy viel... ei vaa, mut tosi kallistahan se sen pitäminenki ois ollu.... mmh... nojoo, aika näyttää.

masu on kipee.

kiitokset muute ullalle. kävin tänää elixiassa. ulla oli liittyny sinne urheilupaikkaan ja mä sain siit sit ilmasen esittelykäynnin ja jotai sellasii. vaikutti iha hyvältä paikalta, mut ehkä vähä liian sellanen tuloksii tavotteleva :D mä haluun enemmän höntsii. niil oli siin joku hyvä kesätarjous, mut pitänee nyt viel miettii.. paikka oli tosi jees ja porukka kivaa, mut ehken jaksa alkaa ny rääkkää itteeni ku en keksi mitää kunnon syytä x>

tekis mieli lähtee pihalle...

[Ei aihetta]Maanantai 19.06.2006 02:44

moi, ei mul mitää asiaa oo mut tulin vaa sanoo et kävin tänää terassilla inkerin kaa. jee. nyt oon kotona ja syön pyttipannua. passionissa oli muute iha sika höveli äijä tänää. se tarjos mulle kaks cosmopolitanii iha äkkisältään :D eikä se ees tullu juttelee sillee et sitä ois kummemmin tarvinu kestää. just paras. piti mennä hannan kaa passioniin mut bussit meni nii perseellee et päädyin sit himaan :(

huomentaSunnuntai 18.06.2006 13:35

kerranki heräsin aikasin. hanna soitti mulle siis 9-10 välillä ni pääs kerranki ajoissa ylös \o/ nyt päästiin jopa toimimaa. nii ni tän päivän suunnitelmista. nyt on ensikski vapaa päivä<3 ja aivan ihana ilma. mennään emman kaa rannalle kolmen jälkeen ku ei oo enää nii tappokuuma ja ennen sitä hanna pyys pihalle ^^ eli ulkoilua tiedossa vihdoin ja viimein. nyt toho ulos ottaa arskaa--->

ihana sää!!!!<3
26C ja helottaa pilvettömält taivaalt<3

[Ei aihetta]Lauantai 17.06.2006 23:46

ei oo ollu aikaa oikei kirjotella.
kokeet on keskiviikkona enkä oo lukenu tarpeeks. toivotaa et riittää. osaan kyl kaikki asiat sillee ok, mutten detaileja, mut kohta sen näkee mitä täst tulee. ja onpaha sit lomaa ainaki. töissä oon ollu ny tosi paljo, melkei päivittäi, mut nyt on muutaman päivän loma ja pääsee nautii näist helteistä<3
porukat on ranskassa. oisinpa mäki :( mennään huomenna emman kaa rannalle, jää pääsen heittää talviturkin :F hyvä tässä vaiheessa. ainii, ja sit mul o juhannus pe/la lomaa ni päästää sinne tomin mökille nii ku oltii suunniteltu, jee!

ainii, tomi osti uuden puhelimen ja on nyt iha täpinöissään siit. oon kyl ylpee tost vauvastani<3 ku se lupas mulle ettei osta ennen tätä kesää uutta puhelinta ja piti sen :> ja viel tällee iha kesäkuun lopussa, et ei ees sillee heti-ku-voi. mut nyt se sen ihuna puhelin joutuu pois :< petteri kai otti sen käyttöön. voi mennä ulos, siel o vielki iha hieno ilma, vaik on jo aika myöhä.

postiipostiiii!!Torstai 08.06.2006 00:18

sain tänää ylläripostia :> TYSsistä ilmotuksen mun kämpästä. YOkylään soluttaudutaan. säkä kävi siinä että sain yksiön<3 vaikka onki pieni ni tykkään oikei paljo<3 ja vuokrakaa ei ollu paljoo paskaakaa verrattuna siihe et on iha keskustas. wowh! huomen pitää viel jutella niitten kaa :)

[Ei aihetta]Keskiviikko 07.06.2006 03:05

olin tänää siel piramkin median valintakokees ja huomen liiketalous. se oli iha läpihuutojuttu se haastattelu... sit täytyy olla kyl jo paska jossei pääse sinne :D se paikka oli nii amis ku amis vaa voi olla. mua ei enää kauheesti huvitakaa mennä sinne. luin sen liiketalouden materiaalin läpi. ehin huomen lukee viel uusiks ni hyvin menee. onneks se o ny tos lähel, tamkis. kuulema vaa monivalintaa suurimmaks osaks eli isot mahikset. toisaalta tos ois ollu sellanen enkunkielinen osioki tos ennakkomateriaalis ja sitä en ees lukenu... :S vois huomen aamulla vilkasta jossei ois kauheen vaikeeta.. mut luulen vähä et on. mulle ainaki. no mut kai mä jotain tajuun. se o vast kaheltatoist et saan heräillä rauhas ja valvoo ny piiiiiiiiiitkään :> tänää heräsin joskus vähä kuuden jälkee aamul ku lähettii ajaa sinne hornaan. äiti ajo mut. tomi lupas alunperin mut sit ku ois pitäny lähtee nii aikasi ni en viittiny patistaa sitä sit<3 ^^

täl on ikävä tän vauvaa<3