IRC-Galleria

takana 9,5hPerjantai 01.08.2008 01:34

nyt en tee enää mitää. sanokoo kuka mitä sano. joku äijä tuli äsken tähä riehuu ku yks mukula oli väärällä paikalla.. ei jaksa. toivottavasti huomenna on parempi päivä... neljän ihmisen porukka on kyllä max assyille. tääl on ny nii vitusti liikaa ihmisiä.

takana 6hTorstai 31.07.2008 22:13

käytiin lidlissä ja homma pääs kunnolla käyntiin. noi muut otti kebua, mä ostin kaupasta.
nyt meni valot ja homma alkaa.

Assypäivis jälleen avattuTorstai 31.07.2008 19:44

täällä ollaan. D11/24. saatii ny koneet kasaan ja homma alkaa. sain korvatulpatki ni pystyy nauttimaa. lusmuilen täällä taas ilman konepaikkaa :D oon nimittäin kovis. joo, eli päivitän tänne si ku jotai tapahtuu. mukana siis mä, xaquilda ja gilnor. kaikki hyvin. auvon pelikaverit tulee myöhemmin. tultii yheltä eli takana pian 4 h. viel ei oo ehtiny ees istahtaa. patjan pumppaamisessa meni vuosi. mut onpaha ny petipaikka varattu ^______________^ nyt saa onneks olla rauhassa.

[Ei aihetta]Sunnuntai 27.07.2008 18:59

<3

I spent my days in vain just waiting
For happiness to come my way
I took for granted all they gave me
I opened my eyes
Finally I realised

This is my life
I don't wanna change a thing
This is my life
All the pain, all the joy it brings

All through the years
Of blood sweat and tears
Hopes and my fears
All that was meant to be
This is my life
What will be, will be

There's no denying all the heartaches
Were just a blessing in disguise
If I never made a single mistake
I wouldn't be here
Part of the plan I believe

This is my life
I don't wanna change a thing
This is my life
All the pain, all the joy it brings
All through the years
Of blood sweat and tears
Hopes and my fears
All that was meant to be
This is my life
What will be, will be

I've found the key
To set myself free
It feels so good
Cos I have the power
To change my ways

This is my life
I don't wanna change a thing
This is my life
All the pain, all the joy it brings
All through the years
Of blood sweat and tears
Hopes and my fears
All that was meant to be
This is my life
What will be

<3

kotiuduttiin.Sunnuntai 20.07.2008 20:03

viimein. oli kiva reissata mut oli kyl kiva kans päästä takas. oltii siis kiertelemäs ympäri suomee oikei olan takaa. tampere- lappeenranta- mikkeli- pieksämäki -mikkeli- kouvola-heinola- mikkeli-jyväskylä- suinula-tampere. iha riittävästi. en tiiä paljo tuli kilsoja parissa viikossa mut aika riittävästi :D alku viikko mentii veneellä ku mentii faijalle ja loput asuntoautolla unicefin puolesta.
oli muute kiva porukka siel asuntoautos! ^^ emmaan ja samuliin tutustuttiin ... niille tuli si vipinää siinä viikon mittaan joe loppujen lopuks oltii si kaks paria siel :D oli iha siistiä. työtki meni iha hyvi muutamaa päivää lukuunottamatta, hengailtii, laulettii karaokee ja tutustuttii pikkukaupunkeihin. ne on kyl kaikki rakentunu iha samalla kaavalla et sinänsä ei mitää ihmellistä :D hygienia oli aika paskalla tolalla ku vessaa ja suihkuu ei pystyny käyttää. eli kämpättiin jossai abc:n pihas ja järven rannalla. kylhä se jätkille kävi se puskakuseminen mut joo...
suinulassa oli auvon kummien sukujuhla, jossa tutustuttii kivoihin ihmisiin. siel oli paljo nuorta porukkaa kans. saunoin anopin kanssa ja hauskaa oli. ei onneks mitkää kauheen muodolliset juhlat.

oon nyt auvon kämpillä. vois hetken ottaa lepoo. täl viikol en tee kyl mitää ennen ku palautuu matkarasituksesta.
ja jee, pete oli laittanu ranskakuvii vähä aika si nettii! niitä on miljoona :D pitää valita niist parhaat ja viiä ifi:lle. haluu muistoja. ne on hienoi, jee. pari jo tääl galleriassa.

reissussaLauantai 12.07.2008 21:30

auvo on rakkain <3

oon ny käymässä faijalla. eka mentii lappeenrantaan ja sit sieltä veneiltii käymää tääl serkuilla, mistä matka jatkuu kohti pieksämäkeä ja sieltä kohti tuntematonta . faija ja auvo tulee hyvin toimeen. se on kiva. nyt on siis tän kesäloman reissausviikot ku kierretää suomee oikei olan takaa. sit saa taas maata kotona iha rauhassa eikä tarvi tehä mitää. tääl on ny onneks tosi hyvä ilma. aamulla oli rankkasade ja nyt taas paistaa aurinko lämpimästi. lähetää käymää tossa mikkelin keskustassa ku paula tulee.
helpotukseksemme saatii kans assyliput nyt maksettuu. auvo koitti ujuttautua geimingpuolelle mutten suostunu x) aaah.

rakkauteni omani <3 paukuttelija >:)

[Ei aihetta]Tiistai 08.07.2008 03:05

tuhansia laneja ympäri tamperetta.
nyt sim cityä--->

eka mun kylällä meni hyvin mut nostin veroja ni puolet muutti pois :D oon paska hallitsija. ja kaikki rutisee mut homma menee tappiolla. en vaa haltsaa.
huomenna taas töihin. onneks iltavuoro. ei tarvi herätä sen takia. rehellisesti sanottuna ei kyllä kiinnostais. vähä liia kaua ollu taas samassa työpaikassa. haluun johonki kassalle missei tarvi ajatella mitää. niistä saa vaa vähä liia paskaa palkkaa. vois pistää johonki ärrälle samantien hakemuksen. ois just letkeetä. ei mitää tulostavotteita xP

ihana kesä <3Sunnuntai 06.07.2008 22:09

säät on vähä mitä on mut nyt on vissii tullu kuitenki ekat siedettävät ilmat. asustellaan nyt munkin kanssa täällä sen uudessa kämpässä. kamat on saatu kondikseen, meni suurin osa jo samana päivänä. kirjahylly haettiin erikseen ja sinne avautu sit vikatki muuttolaatikot. kämppä on kiva, uuden uutukainen. neliöitä on pojilla tosiaan yhteensä yli 50 eli tilaa on kyl. mutsilta saatii sohva ja auvon huone siirty aikalailla sellasenaan tänne.
perjantaina oli touhopäivä ku apa oli töissä. järkkäs superyllärin pienelle >:) kovis ku oon. hommasin mm. pimennysverhot tänne. verhot oli jo ennestään iha kivat muttei ne aurinkoo pidä ni heitettiin tohon tollanen kangas. ostin viel vihreen ni sopii tänne xp muuten en ookkaa sisustanu ollenkaa. antaa pienen ite sisustaa ni tuntuu kodikkaalta (: en mee sorkkimaan väliin. täällä nyt sit hengaillaan <3 kivaa ^________^

se täytyy viel sanoo et auto-vaje on aikamoinen.... turhauttaa ja tuntuu kauheen alastomalta ku ei oo enää autoo käytössä :D on vaa nii tottunu. ei siinä muuta jos pääsis jotenki liikkuu, mutku tästä menee bussi kerran tunnissa ! mitä vittua saanko kysyä :DD täst iha vierestä menee vaan kasi ja tosi harvoin. jos tohon ison tien varteen kävelee ni siitähä pääsee sit jo paljon paremmin. ois se auto vaan ihana <3 aah... sit ku saa ton rahatilanteen vähä tasottumaan ni sit voiski ehkä harkita. nyt on vaa kaikkee muuta mihin menee rahnaa - turhaa suurin osa toki. turhaa niinku esim ruoka :D no ei.. koitan pärjätä. tai siis kyl mä pärjään mut vituttaa vaa iha törkeesti ku rupee miettii ! 8E ei pääse millon haluu ja minne haluu. ja bensa maksaa nii vitusti ja bussilipun hinta nousee nii vitusti. argh!

mut joo, munkki laittelee tossa ruokaa. pelataan varmaa ny wa ja sit ja si tupakalle ja sit ruoka 8>>

heiTiistai 01.07.2008 17:14

loma hyvässä vauhdissa <3 ihanaa ku ei oo mitää velvotteita. kirjotan tänä iltana yhen sivun mittasen aineen ja sit on kaikki lopullisesti tehty :P siitä rojahtaa 4 op ja voi taas hyvällä mielin nostella opintotukee.

meijän viimeset pari päivää on ollu lähinnä lomailua ja pakkausta. auvo sai kämpän ja muuttaa sinne vissii huomenna. tänää käydää nopee tsekkaa se. toi pieni on ihan jo täpinöissään >:) se on mun lemppapoku <3 ehdottomasti. tossa se pakkailee kaapista kamoja laatikoihin. lähinnä ku saadaa siltä toi massiivinen kirjahylly tyhjennettyy ni puolet urakasa on takana. se muuten onki kohta jo valmis. sittei oo ku vaatteet ja huonekalut. jee. ne tosiaa muuttaa sen kaverin kanssa kaksioon insinööritaloihin. sehä on lähinnä tamkkilaisille jne mut ylipäätään opiskelijat pääsee kans. niil kävi ny törkee mäihä ku pääs muuttamaa heinäkuun alus. suurin osa opiskelijoist saa tiedon tän kuun puoles välis ja asettuu jonoon vasta sillon. nyt noi pääs livahtamaan niitä ennen :p muutenha tollane opiskelijaboksi ois iha täynnä.
nyt loppu muuttolaatikot, siirrytään ikean kasseihin :D vaatteiden pakkaus alkaa. jos samalla vaikka karsiutuis pois vähä sellasia mitä ei käytä.

jops jops.... lähetää nyt si hakee avaimii sinne kämppään, kuha saadaa auto. nyt aamu t ja pakkailu jatkuu.

rakastan auvoo ihan kauheesti <3
käytiin eilen kaksin istumassa hiekkarannalla. tuntuu ihan samalta ku alussaki.

ja takas suomessa taasPerjantai 27.06.2008 16:26

joo, iha kiva olla taas tääl (: pitkä aika pois. toisaalta vituttaa aika lailla lahtee sielt 32 asteesta mut onneks taalki alko ny vaha aurinkoisemmat ilmat. törkeen kylmä vaa. (äh, pitää panostaa et osaan kirjottaa viel ääkkösillä :D vedän koko aja vahingos ohi.) nii, vaik oli kuinka ihanaa ni ihmisiä tuli ikävä <3

blim. en osaa kirjottaa ny mitää. nukuin äsken reippaat 12h oli vähä univelkaa ku Fanny piti mua hereil koko loman. oon ny iha sekas eikä ajatus kulje mut ei kai sen oo lomal nii väliikää :D