IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 31.08.2006 15:49

jee.. eilen oli koulun avajaiset. otin vähän likööriä. loppujen lopuks juostiin koulua alasti ympäri ja nyt ne kuvat on netissä. upeeta. ei oo morkkista, eilen oli. siis oli meillä bikinien alaosat päällä - enempää ei kehannu. meil oli sellaset linjojen väliset skabat ja tultiin kolmansiks. aika paska... oltiin tokia viel eka mut musapuolen porukka vei voiton.

tääl on ollu ny ihan kivaa tääl virroille - ryypätty joka päivä, jee.... nyt ei kyl huvita ottaa enää yhtää. seuraavan kerran ens keskiviikkona ku on piramkin yhteiset tursajaiset. meri kävi tääl muute eile kavereineen ja oli kiva nähä :) Kissan minttu -likööri on muute ihan vitun pahaa! must tuntu alkuillasta et ku join sitä ni tulis samantien ylös mut jotenki se sit uppos kuitenki ku ilta hämärty. oltiin paikallisessa loppuilta ja piti mennä siitä viel jatkojen jatkoille mut sitä paikkaa mihi piti mennä ei sit kai koskaa ollukkaa.

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.08.2006 21:10

hee, moimoi. kävin maanantaina hakee itelleni viikon ilmaislipun elixiaan. oon iha innoissani. kävin siel eilen jo ja tänää taas ullan kaa ^^ ei mulla sit muuta.. paitsi et oon alkanu pakkaamaan jo lauantaita varte ku muutan!! jännäää!! tavaraa on muute iha sikana :D oon pakannu yhen TOSI ison matkalaukun, yhen pienemmän, repun ja kaks pahvilaatikollista ja tuntuu ettei tää huone tyhjene ikinä :S siis en meinaa ny huonekaluja mut kaikkee sellasta pientä sälää on iha sikana. noihin mahtu nyt vaatteet, kirjat hyllystä ja kaikkee pientä tilpehööriä. mut mitään en jätä tampereelle :[

mariallaSunnuntai 20.08.2006 21:35

tääl on marian kaverin tuparit ja on kivaa :) ollaa paistettu vohveleit, juotu ja juoruttu. mooooi<3 tänää käytii pitsalla, kohta lähetää inkerin kaa ajaa trelle

kämppäkämppä!Torstai 17.08.2006 18:11

mul on tylsää.. oon tomilla eikä oikei tehä mitää. noi lähtee ny hakee tomin mutsin ku sei voi kävellä sateessa 500metriä.....ja jäin yksin koneelle. petteri osti digijärkkärin ja on nyt iha innoissaa siitä. tänää vois olla sellanen löhöpäivä ettei tekis yhtää mitää. makoilis vaa. sellaset tekee hyvää. tomi allekirjotti tänää muute vuokrasopimuksen, jee!! \o/ oon ilonen sen puolesta.

mä kävin tiistaina kattomas oman kämppäni. se on sellanen aika avara yksiö, jos on keittokaapit nurkassa ja pesuhuone, jos ei oo kyl yhtää ylimäärästä tilaa, muttei mitenkää erikoisen ahdaskaa. tosi siisti, ei mitää pinttymiä ees keittiös. huonekalut oli mahdollisimman neutraalit ettei ne ärsyttäis ketää. kaikki muut saa viiä kuulema omat paitsi sängyn. pitää ny vähä kattoo miten saan sisustettuu sen. ei siin koon puolesta kyl paljo vaihtoehtoja oo, mut saaha sellasel kaikel pienel sälällä aika kivan näköseks :) ens lauantaina on muutto ja papereitten allekirjotus! IIKS! ni joo, ja talo oli sellanen mäkeen rakennettu rivitalo et ylämäes oli yks kerroksinen ja alamäes kaks kerroksinen rivitalo. olin siel melkei eka siel asuntolalla (pari tyttöö oli ennen mua) ni oisin saanu valita minkä vaan %D otin sit sielt vikan, rauhallisimman näkösen talon. ja yläkerran kämpän päädystä 1. koska alakerrassa hais oudolta ja 2. ettei tarvi kuunnella yläkerras tömistelevien melua. ja se äijä joka esitteli niit mulle sano et se mun viereen jo tullu tyttö oli tosi hissukka eli ei pitäs olla mitää ongelmaa naapureis. paitsi et sit oon kuitenki ainut joka pitää ääntä :P mikrot ja jääkaapit oli muuten kaikki ihan uudet, mist olin aika yllättyny. yks seinämä oli kokonaan hyllyjä eli tilaaki pitäs olla. netti, vesi ja sähkö ja kaikki kuuluu ja 300€/kk... kyl sen maksaa mut vähempiki riittäis. ainut mikä mua vähä hämäs oli et siihen seinään oli lyöty sellanen ihme lauta O.O varmaan ku ihmiset haluu laittaa julisteita, tauluja etc ni ei lyö seinään vaan siihen mut se oli kyl ruma... aattelin jo et maalaan sen ite kysymättä valkoseks :D mut jollai se pitää ainaki saada peitettyy... yäks. ihme keksintöjä niillä. se oli hauska ku sinne yläkertaan meni sellaset hauskat kierreportaat ulkona. tomi suositteli mulle heti sitä yläkerran kämppää ku sil itellä tuli siel turussa niitä ötököitä ku oli alakerrokses. yäkkis. toivotaa et homma skulaa. se huono oli et pyykinpesukoneelle ei oo valmiuksia ja pesulassa yks pyykin pesu maksaa 2-6€. eli aika kallista musta. se kone oli kyl iha jumbo iso et siel pestää varmaa ne kaikki pesulan vaatteet tyylii samalla :D no ei mut kavereitten kaa pakko kyl pestä puoliks. tarvis muute käyä siel kelassa sit ku saa ne vuokrapaperit.

tulis jo se tomi.. :< ehkä pelaan wormssii sit yksin...ku oon koittanu ehottaa sitä tomille koko aamun muttei kelpaa... nyy.. ja toivotaa et siel virroil on kivoja ihmisiä!! mä niin toivon ettei ne oo kaikki jotai hippiäisiä. ainii, se vahtimestari/isännöitsijä mikä onkaa oli iha lande. se oli maailman landein ja iha vitun outo. toiv en joudu puhumaa sen kaa enää mistää. maailman juntein ihminen ehkä ikinä. ensinki se oli iha ihmeissää ku sanoin et aijon oikeesti muuttaa siihe. se kysy mult pariki kertaa et "Ootsä OIKEESTI tulossa?" Olin sillee et "JOO, kai ku nii on sovittu" :D sit se yritti änkee mua viel soluun vaik oli luvattu se yksiö ja ku sanoin et mennää sen sopimuksen mukaan ni se maris ettei aina tarvi olla nii kiveen kirjotettu juttu O.o vainii... yleensä vuokrasopimus on kyl.. ihme ei-se-oo-nii-justiinsa-asenne.. toivottavasti mun pää ei räjähdä siel. virroil vois olla kyl astetta lepposempaa olla töis ku tampereel ku ihmiset on nii hyväntuulisia. mutten mä mitää duunia itelleni hommaa. ei jaksa. tein päätöksen et sain spicestä tarpeeks työnteost koko opiskeluajakseni. elän mielummi tuilla.

[Ei aihetta]Tiistai 15.08.2006 02:51

löydettiin tomille eilen kämppä. se oli tosi ihana<3 mäki haluun sinne. nyy, epistä!

rakastan omaa kultaa hirveesti ja nyt se lähtee kauas :( onneks pääsen aina käymään niillä<3 ja se meillä. mut onpas se rakas hupsu :> ikävä.
käytii tänää ostamas minijääkaapit 50sentillä

[Ei aihetta]Torstai 27.07.2006 20:59

vittu oli pitkä päivä! ihme et oon viel näin hyvällä tuulella. oli 8tunnin päivä ja olin pomon kaa muttei se siel mitää tehny :F myi jonku kolmen tunnin aikan varmaa jonku 2-5 jätskii ja mä vedin yksinäni siel iha hikipääs. en jaksa tilittää ny siitä ämmästä enempää mut menee hermot.

nii joo, tässä päivässä oli kivaaki ^^ sain eilen mailin humanistisesta ja tartuin kirjoihin. aattelin mennä sisään tänä vuonna :D suomee lukee siis. otan ny äkkilähdön. onpaha ainaki aikaa ny paneutua.

kulta on viel pari päivää rukalla :< onneks puhelin on keksitty<3 ikävä
hihii, pitää mennä muute kattoo posti jos ois tullu kirje kämpästä!!!!! x>

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.07.2006 18:16

jee, sain elämää. olin mirkan kaa ulkona ja nyt nään hannan. mulla on sittenki elämää \o/

moikkaKeskiviikko 26.07.2006 11:17

huomenta, heräsin tänää joskus viideltä ku tomi tuli herättää mua. oon ny niillä. Yks_Vaan, Firsti ja niitten isä lähti rukalle. mun piti mennä kans mukaan mut huomenna on töitä. nyyh.. :( ne on siel jonku 4 päivää, tulee ikävyys<3 no koitan pärjätä. ainii, en muista kerroinko jo et lähetin kouluihin nyt ne kirjeet et tuunko vai enkö ja lähen nyt sit sinne piramkkiin x) hiihiii... jännää iha sikana!! kauhee sisustusinto ja toisaalta pelottaa osaanko elää siel. ghii... sain muute ma_ia lta kutsun tupareihin tonne muutaman viikon päähän :) niitä tupareita alkaaki varmaan kohta olla aika paljo, ku monet muuttaa uusiin kämppiin ku lähtee opiskelee. se virrat on kyl pieni paikka... no mut vuoden jälkee voi vaihtaa pois ni enköhän selviä :D ja haen mä ens vuonna kyl yliopistoon uusiks, ei pysty luovuttaa viel.

nii juuh, sit katottiin vihdoin ja viimein tominki koulujutut eilen ja nyt neki on kondiksessa. jeeh! se lähettää sen kirjeen tänää x> mun vauva muuttaa<3 tulee kyl tosi surku jos tulee kaukosuhde.. oon kai mä niihi nyt jo tottunu, mutten kyl tykkää yhtää... ois kiva nähä toista enemmän. sit tomin armeija tulee viel. nii, seki hoidettin kans eilen. tomi soitti sinne niinisaloon vai minne soittikaa ja täytti kauheesti papereita, mut ne voi kuulema lähettää vasta ku se on saanu todistuksen et se pääs sinne hamkkiin :) ja nyt tuli mielee muutaki mitä tehtii eilen. mul oli vapaapäivä ni hoidin mahdollisimman paljon kaikkia asioita pois alta. oisin soittanu turun humanistiseen jo eilen mut se konttori tai mikä olikaa meni kii jo yheltä :S nyt oisin ainaki aikasin soittamas... no, lähetin mailin ni kai ne siihen vastaa. tosin viivellä. katotaa miten jaksaa, eihän sillä viel ny mikää kiire oo. lupasin tomille käyä kelassa kyselemässä niitä opintotuki-juttuja, mut katotaa millon jaksan sinne raahautua. oon nyt iha poks ja tosiaan sain unta loppujen lopuks ehkä 2-3h... mentii ensinki nukkuu vasta joskus kahen aikaa enkä saanu kunnolla unta ku jännitti nii kauheesti noi koulujutut x) ja sit herätys viideltä. ei mun oikeesti ois tarvinu herätä mut halusin hyvästellä vauvan ku se lähti<3

en tiiä kerroinko mut Miikka muutti tampereelle, ruotulaan, siihe iha meijän viereen. kouluun nähen sai ainaki hyvän paikan ku tamkkiinha se on menos. ihmiset liikkuu kyl tänä vuonna... emmaki lähtee :< onneks mirka jää tänne varmaan koko iäkseen ja ulla on ny ainaki vuoden ku on viel abi... toisaalta mitä mä näitä mietin ku en ite jää :D nojoo... mut viikonloppuina sit aina ryyppäämään tampereelle<3 tuli nyt mieleen et osaankohan käyttää nettipankkia.. ku vuokrat pitäs siel varmaa maksaa.
hei!! mä pesin pyykkiä toissapäivänä ihan ite x>> oonko ees ylpee itestäni ku osasin. en oo koskaa ennen pessy mut osasinpas ku mutsi vähän neuvo O:)

bööböö, tylsää, oon tääl nyt ilmeisesti kaksin mikon kanssa ku noitten äiti on töissä. en kato normaalisti _ikinä_ telkkaa, oikeesti tosi harvoin (nytku big brother ei tuu) mut tänää katoin :D mul oli niin äärimmäisen tylsää!! ku heräsin sillo aikasin ni eka saatoin tomin ja ne kuudeks ja sit oli iha joutilasaikaa enkä oo tottunu herää näi aikasi kesällä. olin sit iha tyhjän manttina ni pakko oli avata tv.. taisin unohtaa sen muute päälle. chatti piristää päivää. tuli muute mielee et mä en tod kyl jaksa ottaa kämppään mitää telkkarii.. :S mitähä mä silläki tekisin. vai pitäsköhän sitä.. ei oo kyl rahaa enkä mä kattois sitä kuitenkaa ku ei tuu mitää hyvää. ja jos kattoisinki ni en vitussakaan maksais jotai tv-lupia. en ikinä. sen oon päättäny etten eläessäni kertaakaa maksa :D ihan turha homma ku ei sitä kukaa kuitenkaa valvo. eihä se ny iso uhraus ois, mut ei kiitos. big brotheria katon sit ku se alkaa tulee mut tvn ostaminen sen takii ei välttis oo kauheen fiksuu :P sitähä voi kattoo siit netti-jutustaki. ekseki muute ala tässä ihan parin kuukauden sisällä... tai siis syksyllä eli miten sen ny ottaa...viimestää lokakuussa varmaan. saa valasta mua jos on tarkempaa tietoo :D wanha, käyn ite kattoo nettisivuilta. oispa jo oma kämppääääääääääääää<3 ja toiv. kivoja kämppiksii... viimeks oli nii latteita. muttei kyl sellasiakaa jotka popittaa joka ilta. meniskö ees hermot.

nii juu ja tajusin muuten et ehkä mun kannattas siirtää se autokoulu virroille ku tääl tampereel mun voi olla vähä vaikee ajaa sitä ku en tääl sit enää asu :P varasin kissanmaan autokoulusta, mut pitää nyt katella... moneltahan kela aukee. ööh, vähä tulee pummi olo.. mut ei oo rahaa, ei ooooole x) miko änkee tähä varmaa pelaamaa heti ku se herää, ni pitää hoitaa kaikki tälläset juoksevat asiat nyt pois alta. eli yliopisto ja kela. nyt. jee, mitenhä mä jaksan olla näin tehokas ny O.o

[Ei aihetta]Lauantai 22.07.2006 04:55

en päässy oikikseen. iha ymmärrettävää. jos oisin päässy, se ois ollu iha ylihelppoo. no mut nyt meen opiskelee käsikirjottamista ja kuvallista ilmasua nimikkeellä medianomi. ei paha sekää :) ja päätin etten jaksa mitää välivuosia eli samantien koulun penkkiin. oikeestaa mun loma alkaa vasta ku meen kouluun ku työt loppuu... enää 7 päivää \o/\o/

alan toipuu mun työmasennuksesta... sain tänää puhuu tomin kaa kunnolla taas pitkästä aikaa ni tuli heti parempi mieli<3 oon addiktoitunu simssiin. sain tomilla kokeilla simcityä ja olin aika ässä siinä ^^ siis ekakertalaiseks. oon pormestari. niinku wormssissa sillo kerra xP hööhöö...

simssin kunniaks kuvailen mielialaani seuraavin termein:

Nälkä: . . . . . . . . (||||||||__)
Mukavuus: . . . . .(||______ )
Rakko: . . . . . . . .(|||||||||_ )
Energia: . . . . . . .(||||____ )
Hupi: . . . . . . . . . (|||_____)
Sosiaalisuus: . . . (||______)
Hygienia: . . . . . . (||||____ )
Ympäristö: . . . . . (||||_____)

Yleinen mieliala:. . (|||||_!____)
Rakkaustavoite: . .(||||__!____)

täytyykö olla tylsää :DD

apua apuaa!!Tiistai 11.07.2006 22:53

oon iha sekas!!! sain just hakujutut!!! eiieieieeii. pääsin pirkamkkiin mediaan ja liiketalouteen ja hamkkiin liiketalouteen!! mut nyt mua vituttaa ku oisin halunnu eniten tonne hamkkiin ja koska toi media on sitä ylemmällä sijalla ni mun on pakko mennä sinne :F!!!! HOMOO!!1 soitin just tonne hamkkiin ja ne sano et se ehkä onnistuis vaihtaa ku en ollu jonos vaan oikeesti hyväksytty mut sit olin valinnu viel väärän suuntautumisvaihtoehdonki !! :EEEEEE tai siis valitsin ihan oikeen mut haluisin nyt vaihtaa toiseen et pääsisin samaan kouluun tomin kanssa. voi homoutta!!! grrrrrrr...!!!!!! ehkä en vittu mee mihinkää!!! ei vaa, en oo nii luuseri :FFF meen vittu sit sinne riihimäelle. siel ajaa puol tuntii tomille, mut voi vittujen vittu!!!!!!!! JOSSEN PÄÄSEKÄÄN VAIHTAMAAN JA JOUDUN MENEE JONNEKKI KÄPYSEEN PIRAMKKIIIN!!!!! VOI HOMOUTTA!!! sinne liiketalouteen oli valittu sisään kaikki!!! miettikää miten spurgusta!! vittujen vittu!! menisin tamkkiin jos pääsisin mutta ku mua ennen on 269 ihmistä jonossa ni en vitussakaan voi päästä!!! yritän nyt silti vittu!!! voi homohohomomohomomomomnohojomomonmiooo!!!
f jhhf gfkldsvf
haistakaa paska vitun piramk. oikeesti... pakko rauhottuu mutku vituttaa iha sikana et tarvi pistää tollanen joku kälynen !! ei vaa, ei se oikeesti oo mikää kälynen mutku se on niin tuppukylä enkä oikeesti haluu sinne ku ei ne saa ees töitä :F ihme homoilua tämmönen!! onneks se äijä sano et hamkis kuulostaa hyvältä... toisaalta menisin minne vaan ni menisin vaan puoleks vuodeks ku haluun hakee keväällä sit rauhassa yliopistoon... et toisaalta en ois siel ku pari kk ja sinä aikanaki mul o kirjotukset.... nyt tuliki ihanan levollinen olo....et eihän mun tarvi päästä yhtään minnekään... mut se on kyllä tosi pulsua... asuu vuosi himas mitään tekemättä.. ei kiitos. meen avoimeen... ei siinä sen kummempia.. jos saan vaihdettua ton median siihen hamkin liiketalouteen tai sattumalta pääsisin jonottamalla tamkkiin ni jättäsin sen paikan vuodeks jäihin ja menisin ens vuonna... mut virroille en kyl itteeni raahaa. se ala on sinänsä iha jees, mut se kylä!! mua alko ahistaa siel iha vitusti! se on niin pieni ja se koulu on niin amis!! pakko päästä jonneki isompaan kaupunkiin!!

tomi pääs tuotesuunnitteluun. toiv se tykkää siitä ^^ on ylpee tän vauvasta<3 toisaalta jos/kun tomi menee armeijaan ni mullahan ei tänä vuonna oo viel mitään kiirettä... tai siis ku en oikeesti taho mihinkään amkkiin ni miksköhän ees panikoin näitten juttujen kanssa. tää kirjottaminen selventää asioita ihanasti... eli mun_ei_oo_pakko_mennä_mihinkää_jossen_haluu... jos meen sit avoimeen.. ja haen lukee sitä äikkää ens vuonna.. *vetää syvään henkeä* nonii... rauha... nyt kattelee avoimen kursseja... ja äikän valintakokeita... rauhassa vaan.