IRC-Galleria

moi taasLauantai 21.02.2009 03:33

eli kävin töissä ja tulin yhentoista maissa takas :) nyt ehtii hetken vielä datailla. huomenna klo12 töihin et täs on nyt viel aikaa olla. sit nukkuu. huomenna lyhyt vuoro ja sit ku muut alkaa täällä vasta heräillä, tuun töistä ja pääsen kunnolla kiinni lanitukseen ^^ jee. mutta kivaa on ollu nytki.
apa pelaa ja niil on matsit huomenna päivällä, harmi etten nää osaa. pro-turnaukset oikein, naiiiis. toivottavasti päästäs skriinille. no mut joo. kohta nukkuu.

rakastan apaa kauheesti <3 oli kivaa töissä vaikka meni vähä pitkäks (: no mut tulipa enemmän palkkaa. hähää.

Lanipäiväkirja alkaaPerjantai 20.02.2009 16:23

Elikkä tuossa hetki sitten saavuimme Assembly Winteriin. Muutamilla wintereillä ollaan ehditty jo olee. Oiskohan nää kolmannet. Nyt on takana aikaa noin tunti ja kello tulee vähä yli kaks. Tänä vuonna täs on sellanen lisäelementti et mä käyn töissä :D tänään varmaan menee iha hyvi mut jos unet jää vähälle ni huomenna on tosi nahkeeta mennä. mut ei muuta voi. pitää nukkuu kunnolla. ja onneks meen vasta kahteentoista. ehdin herätä, olla hetken, ottaa päivärit ja mennä sitte (: nyt ehditään tässä hetki hyvin olla ja sitte neljäks. viel iha sikana aikaa :S nyt on hyvä ku on auto ni pääsee nopeesti.
Mutta juu, pian julistetaan alkaneeksi ensimmäinen Assembly 2009!! Hii, jännää. Täällä taas ja tuntuu ku en ois ees ollu pois :D

[Ei aihetta]Torstai 19.02.2009 14:59

ei juma mikä aamu.....

mm'mKeskiviikko 18.02.2009 18:21

vaikeeta vaikeeta. opintosihteeri on niin nihkee. assari ja proffa on kivoja, mut jos välikäsi hannaa ni homma ei etene. hmm, pitäs varmaan hoitaa tää turun yliopiston kautta.

Fuck the societyKeskiviikko 18.02.2009 14:05

Ihmisten elämä on tehty nii vaikeeks. Eläminen on oikeesti nykyään vitun vaikeeta. Kauheesti sääntöjä, muodollisuuksia ja velvotteita. Jumalauta. Tekis mieli lähtee vaa karibialle myymään simpukoita turisteille ja ottaa rennosti kullan kanssa. Säästäis pari tonnia rahaa, laittais nettipankin siirtämään sulle kuussa pari kymppiä rahaa, millä eläisit herroiks, sit ku rahat loppuis joskus 10 vuoden päästä ni tulis taas tekee tänne pari kuukautta töitä ja si taas vois laittaa haisee. Ihmiset stressaa iha turhista asioista ja elämässä on vitusti turhaa sälää, mikä vie helposti huomioo elämän pääasiolta. Vois lähtee junalla, julistaa ittensä kuolleeks ja häipyä vaan jonnekki. Tai miks ihmiset pitää oikeesti ilmottaa yhteiskunnalle ku ne syntyy? Iha perseestä. Mä en ainakaa ilmota mitää. Eipähä mun lapsi joudu si tällästen kysymysten kanssa tekemisiin. Sit jos se joskus haluuki olla yhteiskunnassa mukana ni se voi ilmottaa et hei mä muuten oon elossa, mut miks vitussa ihminen liitetään yhteiskuntaan jo syntyessä vaikka se ei haluis? Ei vois käyä töissä eikä koulussa, mut mitä siin ois menetettävää? Vois vaan hengailla koko elämänsä. Tai sit koittaa päästä pimeesti johonki töihin... no ok, ehkä yhteiskunnassa on jotai järkee, mut vittu. Mä oon niin viittä vaille valmis vaan pakkaamaan laukkuni ja lähtee jonnekki pois. Vaikka jenkkeihin vapauden maahan puoleks vuodeks. Sit vois taas miettiä uudestaan tätä järjesteltyä. Ennen oli kyl kaikki paremmin ku ei kaikki ollu nii tarkkaa. Senku lähet laivapoikana jenkkeihin jos huvittaa. Nykyää hirvee säätö.

Miks mä kirjotin kaikki lauseen alut oikein, isoilla kirjaimilla? Ärsyttävää. Sit kouluunki haku on nii vitun vaikeeta ku tuhansia erilaisia tyylejä mite voi hakee, enkä ees tiiä, mitä haluun ens vuonna opiskella, että tekiskö sitä kotimaista kirjallisuutta vai kasvatustiedettä - ja sit ku toisaalta ei kiinnosta nyt yhtää opiskella. Töissäkäyminen on iha helmee, Subi etenki. Ja on hovikokkiki. Tarvis vaan lisää vuoroja. Elämäs on kaikki kyllä kohdallaan; ku mietin Auvoo tai työpaikkoja ni nousee hymy huulille väkisinki ja tunnen oloni onnelliseks. Mutta ku mietin koulujuttuja ni vähemmästäki alkaa ahdistaa ja vituttaa. Ehkä unohdan vaan kaikki stressit ja haen yhteishaussa ja piste. Mutta toi ylimääränen opiskelijuuski on kyllä... Sillee varmuuden vuoks. Mutta sit pitäs päättää, mitä haluun opiskella.
Ööh. Tai sit lähetää vaa sinne Hautsin luo Ruotsiin :D
Ei ku nyt pitää pitää ajatukset kasassa.. Eli mulla on viittä vaille kandi suomen kielestä ja kotimaisesta kirjallisuudesta hajanaisia opintoja. Ja filosofiasta ja kielitieteestä. Hei, jospa mä hakisin kielitietee- ei.. Se ei kyl tue mun suuntautumista paskaakaan. Oikeesti jos olisin fiksu ni helppo paketti ois nyt ottaa kasvatustiede kehiin ja lukee se ens vuonna kokonaan... perus ja/tai aineopinnot.. Molemmat? No miksei. Helposti jossei sivuainetta ois ollenkaa. Vaikka ei se kyllä ehkä onnistu. Voevoe, ja nyt jossen kohta päätä ni kelakuukaudet vähenee ropisten. Mä haen.. kandidaatin tutkielmaan Tampereelle ja syventäviin opintoihin suomen kieleen. Hyi ku toi syventäviin opintoihin kuulosti pelottavalta :D huh huh. Eli pitää ottaa ny äkkii selvää mitä todennäkösesti saan hyväkluettua Tampereelle ja mitä aineopintoihin pitää vielä täydentää. Sit haen niihin opinto-oikeutta. Joo, ja sit syventäviin. Nyt ku oon muutenki sekasin ni voin jättää sivuaineet hetkeks sikseen ja keskittyä niihin sit paremmalla ajalla. Filosofia ei oo vaikee saada loppuun, yleistä kielitiedettä ei ollu tarkotuskaan päättää vaan käyttää sitä vaan vapaa valintaisiin opintoihin kandissa ja maisterissa... Kasvatustieteet on tässä nyt kysymysmerkki, koska jos oisin ollu kiltisti turussa ni kasvatustieteet ois ollu ens vuoden the thing, koska oisin jo kandi. Mutta. Nyt koska en oo.. Haen niihin vasta ens vuonna. Mutta jos oon ylimääränen opiskelija ni saanko ottaa vapaasti valittavia sivuaineita? Koska sithä se ei ois mikää ongelma ja voisin lukee sit kasvatustieteen perusopinnot ens vuonna kandin ja syventävien rinnalla. Joo. Se on iha hyvä juttu niin. Mutta nyt täytyy taas soittaa sinne yliopistolle uudestaan :D No parempi ottaa nyt selvää ku oon kerranki heränny tarpeeks aikasin. Mistä puheenollen pitäs ottaa päiväritki jossai vaiheessa. Mut joo, nyt soittoa tiedekuntaan.

Psykologisia testejä by bbc.co.ukSunnuntai 15.02.2009 01:33

Itsehillintä:

You answered yes to 1 out of 11 questions. Thank you for completing the self-control questionnaire. We hope it didn't feel too unusual that we ended on question eleven.
You are the master of your urges. Your friends all regard you as an icily shrewd character who never lets your normal human impulses overcome your better judgment. You've always got your wits about you. If you're not already a Formula One driver, a champion chess player or a fighter pilot, you should think of a career change.


Tunnista feikki:
ihmiset hymyili ja piti tietää kuka feikkaa. tunnistin noin 3/4 oikein


Seuraavaksi perfektionismi..

- Concern over Mistakes (CM, A tendency to associate mistakes with failure and a loss of respect from others) 2/5
- Personal Standards (PS, Setting very high standards for yourself and criticising yourself according to how well you achieve them) 2/5
- Parent Expectations (PE, The belief that your parents set very high goals) 2/5
- Parental Criticism (PC, The belief that your parents were overly critical) 1/5
- Doubting of Actions (D, How much you doubt your ability to complete tasks) 3/5
- Organisation (O, Your tendency to be orderly) 3/5

Yhteensä: 13/30
Keskiarvo: 11/30


Aivojen sukupuoli:

osa 1
- Janan matemaattisen kulman hahmotus 14/20
- Objektien hahmotus: 9/14

osa 2
- Peukalotesti: oikea aivolohko
(You said your left thumb is on top. This suggests the right side of your brain is dominant. The left side of your brain is said to be more adept at language, logic and linear thinking. The right side of your brain is said to control your visual, spatial and intuitive processes.)

osa 3
- Empatian vahvuus: 14/20
(We asked the questions you just answered to find out if you are more of an empathiser or a systemiser. Your empathising score is 14 out of 20. This is an indication of your ability to read and respond to others' emotions. Your systemising score is 8 out of 20. This indicates how much you enjoy exploring the intricacies of systems, for example playing strategy games and putting together flat pack furniture.)
- Empatian testaus: 5/10

osa 4
- Käden rakenne,
oikea nimetön 68mm
oikea etusormi 69mm
vasen etusormi: 61mm
vasen nimetön: 67mm

-> your digit ratio is:
Right Hand: 1.01
Left Hand: 0.93

(Some scientists believe your index to ring finger length ratio can reveal a lot about your development in your mother's womb. The amount of testosterone we are exposed to in the womb is thought to influence the growth of our ring fingers. This theory may explain why men's ring fingers are often longer than their index fingers. The average male ratio is .96. On average, women's index and ring fingers are more or less of equal length, with a ratio of around 1.00. There also is some evidence that our finger ratio can be affected by the number of older brothers we have.)
eli mun oikee käsi on naisen ja vasen miehen :D tai sit mun vasen etusormi on vaan vammasen lyhyt

osa 5
- Seksuaalinen mieltymys: less masculine

osa 6
- 3D-hahmotus 5/12

=> LOPPUTULOS:
female +-0 male

vähä tylsä lopputulos :DD

hhhhhhhhhLauantai 14.02.2009 03:03

mekassa on helmi alennus! ostin jo useemmat kengät ja meen aamulla uusiks. hyi vittu ei ois kyllä rahaa mutta pakko kai se on.

[Ei aihetta]Maanantai 09.02.2009 17:35

tajusin just rakastavani yhtä <3 haleja

tylsääPerjantai 06.02.2009 01:03

vähän tylsä ilta. auvo on viihteellä ja koska hukkasin taannoin puhelimeni, en omaa juurikaan ihmisten puhelinnumeroita voidakseni pitää heihin yhteyttä tai hankkia jotai tekemistä tälle illalle. noh, siispä dataan koko loppuillan, jee. ja luen the tarinaa. en oo muute koskaan ennen lukenu vuorokaudessa näin paljon. takana ainaki 350 sivua, mikä on multa huima määrä. koska en normaalisti saa itestäni irti kerralla muutamaa kytä sivua enempää ja seki yleensä tenttikirjoja. kerranki on aikaa lukee jotai fiksua (tai nojoo :D) tunnen kyl et vierotusoireet alkaa pikkuhiljaa hellittää, oon saanu tätä nyt niin suuren annoksen, että tila alkaa muuttua normaalimmaks.

tänää sain taas pienen edistysaskeleen sisustusjutuissa ja eilen mun ovella kävi koputtamassa outoja ihmisiä, joille en avannu ovee ku auvo kiels. jehovia jne. tääl on jo kerran käyny. outoo, nummenrannas ei koskaa ollu ketää tollasia kaupustelijoita tms :D ei ees tv-lupatarkastajia.
mut joo, nyt jotain syötävää lättyyn. en oo tainnu syödä tänään viel mitään O.o ootas ny ku rupeen oikee miettii. töissä ku kävin hakee vaatteet, oli vähä nälkä mut seki meni ohi.. joo, ei. en oo. sairasta. no toisaalta heräsinki vasta nii myöhää. ja jee! huomenna vapaapäivä ^^ mulla ja auvolla molemmilla. saa retkottaa koko päivän eikä tarvi tehä mitää. yks tollanen säilytysloota on mist pitäs jotenki päästä eroon mutten tiiä

heiiiiiTiistai 03.02.2009 03:04

kunnon no-lifetystä turussa. vietin inkerillä yhden illan ja nyt oon taasen ullalla. kirjotetaan koko viikonloppu. ollaan poistuttu asunnosta kaks kertaa näinä päivinä, kerran siirtämään autoo ja seki vastahakosesti kuudelta aamulla :D ja toinen kauppaan.