IRC-Galleria

toka päiväLauantai 28.04.2007 11:15

hellouh, täällä taas. kello on kuus ja mä heräsin ensimmäiseen kunnon päivään. ihanan hiljasta kaikkialla ja sain jopa nukuttuu ku sellanen turistiporukka onnistu yhen jälkee pitämää päänsä kii. tänää lanitetaa siis kunnolla, toi eka päivä oli niinku vähä lämppärii ;> singstar jäi kyl vähä nakertaa. ainii, en muista kerroinko mut kerron ny uudestaa. en osallistunu siihe lauluskabaan ku kuvittelin et siel on kaikki jotai himoproita jotka vetää ylimmäl vaikeustasolla täysiä pisteitä. siihen mul ei ois ollu mitää mahiksii ni aattelin et missaan, siit ois voittanu 500e. mun perus on sellanen pyöree 7000-9000 helpolla tasolla. välillä menee paremmin, mut noi enkun kieliset vähä uupuu :DD noh........ katoin sit eilen sen finaalin......... siin voitti sellanen jätkä joka veti hard rock hallelujahis 4500....... katoin vähä aikaa sillee ettei voi olla totta. mä oisin oikeesti voinu olla ny 500e rikkaampi :D ei ois pitäny kainostella. osviittaa sen verra et mun 7 vee pikkuveliki saa tos biisissä 6000. nakers.

noni, kello kaheksan. ei mitää uutta. jaksoin hei laittautua viel tänää. nukuin viime yönä jonku 5-6h ja pikkuhiljaa alkaa toi ajatuksen kulku hidastuu. yritän ny kuitenki keksii tänne vähä jotai :p tai en jaksakkaa........

heihei, hyvö fiiwisPerjantai 27.04.2007 22:56

hei, mine assyilla. mitä sinä? nojoo, ny loppu. juu, siis löysin taas itteni winter assembly 07:sta O.o no mutta hyvin menee. ny on eka päivä. ja hei, kaikkein paras :D pääsin tänne ilmaseks sisää ja sit noi luuli et oon joku työntekijä tai vip ku ei tääl muuten voi olla muijana. "ja khyyyyl, moon vidun vip" :DD kyl kelpaa. oon tääl läppärillä ja katon ku noi muut datailee. pistän tänne lisää väliaikatietoo si ku tulee jotain. anysee ei toimi perkl mut onneks maailma ei kaadu. wlanikaa ei toimi mut onneks sain pöllittyy verkkopiuhan. onneks nää oli ny tampereella, koska mul ei menny tää ihan putkeen tää lähtö. unohdin eka puhelimen himaan ja sit mun verkkojohto oli liia lyhyt ja sitte mullei ollu ees armageddonii messissä..... ja sit jäi yks juttu mitä en tässä ny tunnusta koska tätä saattaa lukee myös miespuoliset immeiset. pitäs varmaa taas perustaa peppusivut vol2. viime vuoden selostus muuten osoitteessa http://geocities.com/peppusivut . olkaa hyvä :p melkei tosissaa tehty. jos muistaisin salasanat jne voisin pistää tonne tän vuoden judut kans.

khyyyyl... mitäs muuta? ei ihmeempiä. auvon kone tupruttaa kaikki pölyt mun naamalle. vois mennä pelaa guitarheroo... tylsää.

Jos olisit julkkis olisit...Perjantai 20.04.2007 15:32

Hannele Lauri :D hei, yäk ny! No mutta näin kävi.

http://www2.hs.fi/extrat/hsfi/henkkoht/julkkiskone/

heipo deiPerjantai 20.04.2007 14:11

kohta alkaa vika lukukuukausi.
IIKS!

...
...

x)

ei oikei tiiä mitä ees aattelis. kielitieteen perusteet alkaa olla vahvasti koluttu näkömuistiin. pitäs saada ne setit ny vaa pysyy päässä viel kesään asti. nyt on kieliopin vuoro. oon lukenu sitä sillee aika pinnallisesti, koska jotenki oon kuvitellu et se on ihan piis of keik, mut tänää avasin sen sit kunnolla ja pelästyin ku siel on oikeesti tosi vaikeita asioita :/ en oikei tajuu, miten subjektistaki saa väännettyy nii vaikeeta settiä. termistön osaan jo aika hyvin, mut pitäs vaan soveltaa ja soveltaa -.- ja se on aika raskasta etenki ku ei osaa kunnolla. oikeestaa nois kielijutuissa ei oo mitää nii ärsyttävää ku infinitiivit :D ne pilaa koko mun ajattelun ku ne on niinku verbei mut sit voi tulla jossai lauseessa iha puskista. onneks nei kai voi olla attribuutteina, se viel puuttuiski :D höhöö. adverbiaaliki on iha homojuttu. niitä on vaan liikaa. sittei tiiä pitäskö vaa randomilla heittää kaikki loput adverbiaaleiks mitä ei tiiä x) ei vaa, pitää vaa toivoo, ettei sellasta kysytä. vois olla vaikka joku kesympi alleviivausjuttu xp ei vaa, tollee ei saa aatella. pitää osata kaikki siltä varalta et ne kysyy :> tänä vuonna aattelin oikeesti mennä sisään ja vittu jos en pääse ni hirtän kaikki muut paitsi itteni (sit ainaki pääsis :DDD)
mikähä ongelmalause mulla ny just oli. ainii se kaljajuttu, mut se selvis oikeestaan jo... joku muuki oli. vittuku ei muista. se vois selkeytyy ku kirjottas tällee ylös.... vittu, sanon jos tulee mielee :D
vappuki on ihan kohta. ennen sitä pitää opiskella paljonpaljon ^^ ja ennen vappuu on muuten viel assyt... kamalaa. mun pitää ottaa sinne kirjat mukaa, tai sit pitää kattoo paljo oon siel. yöks vois mennä periaatteessa himaan ni pysyis rytmi - mut siin ei oo si mitää hauskaa. en vaa haluu tuhlata aivosolujani enää yhtää ku tota juomista tulee sillon tällön harrastettuu. hei, koneella on ihan tylsää eikä tiiä mitä lukiskaa. vittuku oon lukenu noi adverbiaalitki nii tuhat kertaa mut ne on vaa nii homoja. äskenki yritin lukee mut tuntu etten tajuu mistää mitää ni kyllästyin ja aloin siivoo huonetta. mutta vittu ku mun on pakko ymmärtää :EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe vittu ku en mee enää AMK:iin. vittu nella, motivoi itseäsi. paskan vitut perkele vittu :E

huh, sain tarkistettuu. nyt on taas kaikki hyvin mutta vituttaa silti!
mmh.... ettei vaa ois niksat? ehei, katos mähän en oo riippuvainen tupakasta.... eeeeeheeeeei, en en.
noni, ehkä pitäs vähä relata ny....vähä.
<3 Komeaa ja kaunista
samaan aikaan kilttiä ja tuhmaa
hoikkaa ja hauista
ilmeessä älyä ja uhmaa
kokemusta täytyy olla
mutta sopivasti poikamainen
eksotiikka plussaa on
kunhan on suomalainen

Varakkuutta tietenkin on tarpeen tulla
((ja sekin mielummin ansaittu urheilulla->njää))
täydellinen kokki tulee olla tietenkin
taiteen pitää kiinnostaa
olla vähän runollinenkin
tarpeen tullen ilman paitaa täytyy tehdä töitä
korjata autoo, laittaa aitaa
ja viettää syntisiä öitä.

- Suurlähettiläät, Mitä miehen tulee olla
<3

sinkkuiluni siis jatkuu :D

moiLauantai 14.04.2007 17:02

Nella saattaa muuttua vihaiseksi vihaisen ihmisen vierellä. (N -> vih./_V) Samoin iloinen ihminen aiheuttaa helposti Nellan assimilaation eli ympäristöstä johtuvan muutoksen. Vaikka Nellan ominaisuudet saattavat melko ratkaisevastikin muuttua, Nellaa ei kuitenkaan ole mieltä tulkita eri ihmiseksi vaan katsotaan, että variaatio on johtunut ympäristön vaikutuksesta ja kyseessä on vain Nellan alloihmo-muoto. Nämä muodot ovat keskenään täydennysjakaumassa eli komplementaarisessa distribuutiossa.

Mitään absoluuttista mielipidettä siitä, millainen Nella ilman ympäristön vaikutusta olisi, tuskin on. Mielipiteitä voi toki esittää useita. Ideaalisen ihmiskäsityksen mukaan, kaikilla ihmisillä on mielessään tietty ideaalinen minäkuva, jota kohti he pyrkivät käyttäytyessään. Funktionaalin ihmiskäsityksen mukaan lähdetään liikkeelle siitä, että ihmiset on ihmiskunnan pienimpiä yksiköitä, joiden luonne sekä käytös eroavat toisistaan eli luonteenpiirteillä on distinkiivinen tehtävä. Näitä piirteitä voidaan parhaiten kuvata minimiparien avulla eli tutkimalla, miten ryhmän toiminta muuttuu, jos siihen ensin lisätään Nella ja tämän jälkeen hänen paikalleen joku toinen ihminen, jonka piirteet ovat erilaiset.
Fysikaalisen ihmiskäsityksen mukaan Nella ajatellaan tällöin tavallaan kaikkien alloihmojensa summaksi. Tällöin kun Nellan käyttäytymisympäristöjä tutkittaisiin ja vedettäisiin niistä yhtenäinen johtopäätös saataisiin täten käsitys henkilön todellisesta luonteesta.
Generatiivisen fonologian mukaan ihmiskäsitys on suhteellisen abstrakti, koska siinä ihmis- ja ryhmäntutkimus sekoittuvat läheisesti toisiinsa.

Haut tehtyPerjantai 13.04.2007 14:51

hain eilen illalla kello 1 amkkeihin :D mult meni loppujen lopuks hermot ja hain vaa johonki. en oikeestaa halunnu mihinkää varsinaisesti, ei löytyny mitää muuta hyvää ku se juridiikka ja sinne on tosi vaikee päästä. restonomiks ois voinu hakee mut ku se koe on samaa aikaa ku toi äikkä. ehkä panostan nyt vaan täysillä toho äikkään ja meen sinne ni sittei tarvi miettiä.

Millaisia miehiä vedät puoleesi?Keskiviikko 11.04.2007 21:58

"Sinä herätät monenlaisten miesten mielenkiinnon, mutta useimmat ovat liian hermostuneita tehdäkseen mitään lähestyäkseen sinua. Ne, jotka lopulta rohkenevat, hakevat lähestulkoon poikkeuksetta lyhytaikaista suhdetta. Selkeästi fyysistä suhdetta. Heitä ei motivoi rakkaus vaan hauskanpito. Ehkä tämä sopii sinullekin – jos näin, hyvä. Muuten, ole varovainen ettet särje sydäntäsi."

:(
http://www.kauneusjaterveys.fi/testaa/testit/article120428-1.html

Oletko reilu itsellesi?

"Sinulla tasapaino antamisen ja ottamisen suhteen on kohdallaan. Olet reilu itsellesi olematta epäreilu muita kohtaan – ainakaan kovin usein. Autat muita mielelläsi, mutta et jos se aiheuttaa sinulle hankaluuksia. Samaten tarkistat asiat huolellisesti ennen kuin lähdet mukaan mihinkään vähänkään epäilyttävään. Asenteesi on järkevä."

http://www.kauneusjaterveys.fi/testaa/testit/article123763-1.html

Pystytkö antamaan anteeksi?

"Et ole kovin armahtavainen ihminen. Annat anteeksi joitakin asioita, mutta et niin monia kuin pitäisi. Yritä nähdä asiat enemmän toisen kannalta ja olla suvaitsevaisempi inhimillisiä heikkouksia kohtaan. Et ole luultavasti itsekään täydellinen."

http://www.kauneusjaterveys.fi/testaa/testit/article118768-1.html

Kuinka hyvin tunnet itsesi?

"Persoonallisuutesi on melko puoleensavetävä. Useimmat ihmiset – eivät kaikki – pitävät sinusta, kunhan oppivat tuntemaan sinut kunnolla. Nekin ihmiset, jotka eivät pidä sinusta, varmasti arvostavat sinua. Sanot kyllä mielipiteesi, mutta olet huomaavainen ja suvaitsevainen, joskus myös hauska – aina hyvää seuraa."

http://www.kauneusjaterveys.fi/testaa/testit/article121306-1.html

Kuinka mukava olet?

"Olet melko mukava silloin kun se sopii sinulle. Kun se ei sovi sinulle, osaat olla jokseenkin hankala. Jos vilkaiset kysymyksiin, joihin valitsit c-vaihtoehdon, näet missä tilanteissa olet liian jääräpäinen. Ystäväsi luultavasti kiinnittäisivät sinuun mielellään etiketin ”tulenarkaa”. Jotkut pitävät sinusta, toiset korkeintaan sietävät sinua. Hieman rennompi ja ystävällisempi asenne tekisi sinusta paljon rakastettavamman."

http://www.kauneusjaterveys.fi/testaa/testit/article116802-1.html

<3Keskiviikko 11.04.2007 20:55

päivää,

joku natsi oli käyny kirjottaa mun vieraskirjaan peppusivuille et vaikutan 13-weeltä :D aika roisto. tosin ehkä se pitäs ottaa kohteliaisuutena... tosin se oli siel geocitiesis... joka väsättii assyillä joskus vuonna nakki ja 8 sämpylää, joten ei mikään ihme.
hei, oon lukemisessa jo aika hyvin sisällä. oon luopunu sosiaalisesta elämästä ni hyvin alko heti luistaa. tosin taistelen vielki adverbiaalien kanssa. ja sit vituttaa et partisiipit on attribuutteja. vittuku ei vaa mee päähän :D hitaasti kävelevä poro. ainii mut hei ....

no mutta nyt pidän ajatukset pois koulujutuista hetken ja kirjotan. elikkäs varattiin tänää lennot lontooseen kesäks ^^ ois pitäny ostaa ne aikasemmin ku ny ne makso yli 120e.. no onhan seki halpa, melkei ilmanen ulkomaan matkasta, mut ku ois saanu viidel kympilki ni vähä tylsää. mut kuha se ny on ny kunnossa. hostelli pitää ostaa nyt viel kuntoon, mut eiköhän se onnistu se homma. matkan budjetti nous satasella ku noi lentojen hinnat nous ja sit hostelleis on kesähinnat ni prkl. no mutta kuitenski. nii totta! kävin tänää työhaastattelussa ja pääsin tosiaa tonne TAYSille ny kahviloitsemaa. se ois ihan jees homma ja alkaa kunnolla vasta kesällä. ennen sitä voi tehä muutamii vuoroi sillon tällön. siel oli muute hietikon tiia kans :D
onnistuin aamul telomaa itteni, nilkka meni mut eiköhän se koht parane. konkkasin sateessa sinne työhaastatteluun ja olin varmaa aika reppana ku pääsin perille.
sit otin tänää uudet kuvat avaan ja pitäs kattoo haut. en vaa keksi mitää paikkaa amk:st mihi haluisin. (mä muuten koko aja mietin ny noit lauseenjäsenii haluamattaniki xp no ehkä se on hyvä soveltaa) se=subj, on=pred., hyvä=predikat. soveltaa=adverbiaali? täs mul just tulee ongelma :D ku attribuutti on vaan substantiiville, mutta sei näytä sit taas kuitenkaa adverbiaalilta. tää on vaikeeta.
mun näyttö sekos... pistin sen kiinni vähäks aikaa et se saa levätä ja kirjottelen ny näkemättä mitää. toiv, ei tuu pahasti virheitä. mitähä täs ny muuta... ei oikei mitää. tomi ei ehi nähä mua ikinä ku se vaan lukee - hyvä seki toki, mut ois kiva ees joskus olla yhes :/ ehkä pitäs soittaa hanna pihalle tai jotai.. ei tuu nähtyy enää ketää :D pitäs varmaa lukee. pöh.ja sit mul oli yks hyvä biisi kesken.
noni, ny näyttö päälle ja lasken kirjotusvirheet. kaks, yks M oli jääny välistä ja pihalle oli 'piuhalle'. onpa mul tylsää :D nyt loppuu tällänen turhuus. VITTU MINKÄ AMK:n mä nyt keksin, prkl!! ku kaikki on nii arsesta :D vois hakee TTY:lle sisustussuunnittelijaks, vaikken ymmärrä siitä paskan vertaa. vois mennä sinne vaa iha vittuillaksee sellasille jotka ei pääse sinne vaik yrittää... no siin ei kyl oo järkee.
mun koneella on kauhee päivittymisvimma. se on ny ehkä viikon ladannu koko aja päivityksii ja ny pari päivää oon joutunu koko aja buuttailee ku sil on jotai nii hirvittävän merkittävää tekemistä.
kai taas pitää buutata.... -.-

mut ennen sitä kuuntelen Lea Laven - Ei oo Ei tuu :>

joha alko taas vituttaaSunnuntai 08.04.2007 02:38

vittu. ei oo mun tapasta masistella mut nyt on iskeny lähiaikoina joku kamala uskon puute :/ tulin just sielt pohjosest, oltii faijan kaa laskettelmas katinkullas. nyt oon saanu aika hyvän lukuinnon päälle - luin tänää vahingossa loppuun taas uusiks sen ekan kirjan :D kohta pitää siirtyy kieliopin pariin. onnistuin siin ku karsin kaikki sosiaaliset jutut pois :p ei nää ketää ja on vaan himassa pöllöttää ni tekee jopa mieli lukee. ja kevät on ihana ku sillon tulee iloseks ni tekee jopa mieli lukee. mutta sit se ettei nää ihmisii on oikeestaan tosi yksinäistä ... ja tulee surkuseks. onneks sain nyt työtki kasattua pois, ei oo ku kaks kertaa viikos ni ehtii hyvi lukee. ainii, sain muuten ihan sikana taas työhaastattelui ja ärsyttää vähä ku toisaalta haluisin mennä, juu, mutta sit taas menee lukeminen ihan päin P. nyt huomasin ku en ollu töissä viikkoon ni heti alko lukeminen maittaa. kaverit 8h päiväs töitä 8 tuntii lukemista ei oikei sovi samaan lauseesee. meinasin kirjottaa 'lausekkeesee' :D oon lukenu liikaa tota kirjaa. se alkaa oikeesti olla aika hyvällä mallilla kohta kuha ei unohda kerrata. enää ei oo ku reilu kuukausi aikaa lukee. elikkä nyt jos tän viikon loppuun saisin ton kirjan kerrattua hyvin ni sit mul ois kuukausi aikaa lukee kielioppia sillee et nään siitä uniaki. ja sit jää viel pari viikkoo aikaa kertailuun. näinhän se menee. vittu, sä oot nella hyvä. kiitoskiitos<3
tää kirjottaminen itseasiassa autto nyt vähä vitutukseen. itseasiassa mulla ei oo mitää hajua mistä moinen ees tuli, mutta kuha iski. mutta onneks sain nyt ilmastua itseäni ja tuska laimenee tai miten vaaan :D itseasiassa mullahan alkaa iha just se yks yliopistokurssiki... onkohan siel kiva.. kuha ei vaa ois liikaa duunia ni ois iha hyvä. voi paska :D mitä mä ees mietin, mähän otan loparit tän kuun loppuun, luen toukokuun kunnolla ja sit kesällä voi alottaa taas kesätyöt. näinhän tää homma etenee. kyllähä ajatukset kasaantu nopeesti ku ne sai 'paperille'..
Kauhee stressi puskenu päälle noitten töitten kans ja kaikkee. kuha pääsisin niistä nyt vaan eroon ni ois hyvä. ainii, en oo muute antanu sinne firmaa viel mun tilinumeroo :D no mutta emmä mitää palkkaa tarvi, pyh. no ehkä sen vois kuitenki viiä.
lauantaina ois harhakinkerit mut ne innostaa mua koko aja vähemmän ja vähemmän ku toi chimeraki homoilee :E mut enpäs mieti sellasia asioita nyt. voisin itseasiassa jättää ne pippalot ihan suosiolla välistä ja lukee <3 se on kivaa ja turvallista. oon aatellu ettei jois ny ainakaa ennen vappuu eikä sillonkaa tarvi olla ku pienessä pöhnässä et uskaltaa kierii koskenrannassa. se tulee olee kyl siistii. voi että. tosin mul oli siihen kauhee himo tos pari viikkoo sit mut nyt ku tää lukumotivaatio iski ni ryyppäämiset jääköön x> vois käyä kattoo tampereenki yliopiston sivuilta notia judui... ghih hii. tosin sei mua kyl kauheesti kiinnosta. tampere on ihan arsesta. käyn kattoo jyväskylän ja helsingin. niipäs mä nyt teenki. jos löytyis jotai uutta.... kyylään näit koko aja _jos ny ois sattunu tulee_ :D

oho, unohdin käyä. no jos nyt pääsis xp tylsää.. nukuin tänää parin tunnin päivärit ja nyttei tuu uni taas ollenkaa. no voi homojen vittu sentää. ehkä kohta alkaa väsyttää.. pari päivää sit oli vähä pipi olo mut onneks se meni ohi.

muf<3 on halipula <3 ja vähän yksinäistä ku ei oo ketää kenen kainaloon käpertyä. nyyh nyyh :< mutta onneks on mun muhkura <3
ei huvittais kyl yhtää mennä yksin nukkuu. ihan tylsää. tää kone tekee mulle yleensä sellasen fiiliksen. nyt katon ne tampereen sivut vaikkei siel mitää uutta kuitenkaa oo, sit suljen koneen, kertailen kirjaa ja koitan nukahtaa.

kauniit unet \o