IRC-Galleria

Druidien puuhoroskooppiTiistai 31.07.2007 22:29

Nimi
Valkopyökki

Päivämäärät
4.6 - 13.6 ja 2.12 - 11.12

Laatu
Neutraali

Elementti
Ilma

Luonnekuvaus
Valkopyökki-henkilö elää järkevää ja kurinalaista elämää. Hän suhtautuu varovaisesti uusiin ideoihin ja vastustaa hällä väliä -meininkiä. Hän kaipaa ihailua toisten taholta. Valkopyökki on vastuullinen ja oikeudenmukainen ja hänen päätöksentekoaan rajoittaa joskus virheen tekemisen pelko.

Valkopyökki

Valkopyökki on erikoinen pyökkisukuun kuuluva laji. Valkopyökki on erikoinen ja mielenkiintoa herättävä. Värisävy on lämpimän harmaa-valkoinen ja syykuvio on miellyttävän rauhallinen.

Sorting hatTiistai 24.07.2007 22:54

Your in-depth results are:

Slytherin - 13
Ravenclaw - 12
Gryffindor - 11
Hufflepuff - 5

http://www.thealmightyguru.com/reviews/harrypotter/docs/quiz-house.html

---
Ravenclaw: http://www.timidity.org/tests/sortinghat.html

---
The Hogwarts Sorting Hat!
You scored as a Ravenclaw
You have been sorted into Ravenclaw- you value intelligence, and love the chance to use your cleverness (and maybe even show it off- just a little). You're keen and incisive, and you just love a challenging problem to solve.

Ravenclaw 70%

Gryffindor 60%

Slytherin 55%

Hufflepuff 45%

http://quizfarm.com/test.php?q_id=1873
---
he Sorting Hat
Your Result: Ravenclaw

These people worry about tests alot. They are the cleverest out of the 4 houses and you should be proud. They study day and night, but find it difficult to compete in practical work without thinking about books.

http://www.gotoquiz.com/the_sorting_hat_7
---

73% Ravenclaw

Said Ravenclaw, "We'll teach those whose intelligence is surest."

Ravenclaw students tend to be clever, witty, intelligent, and knowledgeable. Notable residents include Cho Chang and Padma Patil (objects of Harry and Ron's affections), and Luna Lovegood (daughter of The Quibbler magazine's editor).

72% Gryffindor
61% Slytherin
57% Hufflepuff

http://www.personalitylab.org/tests/ccq_hogwarts.htm

--
Olet Puuskupuh
http://www.banaanipuu.net/potter/testit/lajitteluhattu.html
--

Harry Potter and Deathly HallowsMaanantai 23.07.2007 23:00

oon kuullu ihan liikaa juonipaljastuksia enkä pysty pitämään niitä enää sisälläni. mun on pakko kertoo ne nyt jollekin, koska on raastavaa pitää niitä sisällä, ja se nyt tää päiväkirja. älä lue josset haluu tietää.
painotan, älä lue, josset halua kuulla.

varma?

en usko..

kelaa alaspäin sivua jos tahdot tietää.

vielä ehtii
perääntyä.. kukaan ei pakota lukemaan.

parempi pitää jännityksenä eikö niin?

eli älä lue.

se on vaan turhaan piinaavaa ja lukemisesta menee motivaatio.

selvä, olet varma että haluat kuulla?

mieti viimeisen kerran.

selvä, kelasit sivua alaspäin, eli tahdot nähdä.
tämä vain siksi, etteivät avuttomat vilkuilijat vahingossa näe haluamattaan.

selvä...
elikkäs.


Kalkaros kuolee. Kalkaros on hyvä ja koko ajan ollut Dumbledoren puolella. Murha oli suunniteltu, koska rehtori oli muutenkin niin lähellä kuolemaansa. Voldemort tappaa jälleen tahattomasti itsensä. Voldemort yrittää tappaa Harryn mutta onnistuukin tappamaan tästä vain oman sielupuoliskonsa.
Draco selviää, menee naisimiin ja saa pojan. Harry menee naimisiin Ginnyn kanssa ja he saavat neljä lasta; Jamesin, Lilyn, Albuksen ja olikohan viimeinen Hugo. Ron ja Hermione ovat yhä yhdessä ja Ron vielä aikuisenakin yhtä kakara kuin ennen. Harry kypsyy ja aikuistuu.
Koko kirjasarjan aikana, ainut syy miksi Kalkaros ei ole joskus pitänyt Harrystä, oli se, että hän oli koko ikänsä rakastanut Harryn äitiä ja he olivat olleet parhaat ystävät todella pitkään. Severus näki Harryssä aina Jamesin, tämän isän, eikä siksi voinut kestää sitä. Silti Kalkaros piti Harrystä ja osaksi pelasti Harryn sinä iltana kun Voldemort yritti tappaa tämän. (Kalkaros anoi ettei Harryn äitiä olisi tapettu, mutta Lily kuoli vapaaehtoisesti ja suojasi taijallaan näin Harryn)
Viimeisinä sanoinaan Kalkaros pyytää Harryä katsomaan tähän, jotta näkee Lilyn silmät.

Lupin kuolee.

heippaaaSunnuntai 22.07.2007 21:28

täällä taas tampereella.
kotiuduin eilen nyt tuhat kokemusta rikkaampana; lontoon perusnähtävyydet, hostelli, nukkumista lontoon kaduilla, asemilla ja metron porttikongissa, nukkumattomia öitä, uusin potter-kirja, näyttelijät, opiskelijabudjettiruoat, shoppailua kaupois jonka kokosia en oo koskaa nähny, metro- ja bussiseikkailut... Äh, en jaksa ees miettiä. Paljon tuli koettuu sit viikossa. Kaikki meni viel ihan putkeen, kukaa ei vieny mitää eikä mitää hukkunu. Nyt kotona, väsyny mutta onnelline.
Kuvia koneelle-->

tampereelta tuli tuloksetPerjantai 20.07.2007 01:33

ohi meni kuten arvelinki eli turkuun kay lopullisesti nyt tie :))) hihii!
postaan pisteet myohemmi, mut yhteispistekiintio ei loppujen lopuks jaany kovin kauas - jos ny miettii et luin vaa turkuun :P huomenna Potter! hii!
shoppailin tanaa. enempaa en jaksa selittaa.

heippa lontoostaTiistai 17.07.2007 22:38

taal ny ollaa. nappikses ei saa pilkkuja A:han joten koittakaa kestaa ilman.
eka kunnon paiva siis taal nyt. oon levanny lahinna. eilen kierrettiin kaupunkii ja kateltii lahimmat ja isoimmat paikat, kaytii kaupas jne. illalla istuskeltii parvekkeel ja nautiskeltii illasta. taa hostelli on kiva ja kodikas. eka ku tulin, aattelin et ois vaha reppana. sohvat on nuhrusii ja seinat maalattu mut loppujen lopuks taa on tosi kodikasta :) tykkaan. huoneet on korkeita, valosii, kaarikattosii kivihuoneita, joitten yks seina on kokonaa yks korkee ikkuna josta mennaa parvekkeelle. valurautaset goottilaiset parvekkeet. taa alue nayttaa niinku olleen joskus vaha rikkaampaa aluetta. isoja vaaleita kivitaloja, jois on nayttavat sisaankaynnit.
englannin kieli lahtee aktivoituu pikkuhiljaa.
ah, oon nukkunu aika huonosti enka jaksa keskittyy kirjottamiseen kauhee kauaa.
kerron myohemmin lisaa. mut hei, mul on turussa kamppa x) jee! muistin sen taas ku paasin nettii taal.

tänää lontooSunnuntai 15.07.2007 18:26

noni, nyt on pakkaukset viimesillään ja taisteltii laukkujen kilojen kans :D yritin päästä pelkällä käsimatkatavaralla, mutten usko et se onnistuu. tai siis onnistuu se sinne päin iha hyvi mut jos haluun ostaa sielt viel jotai ni toi mun laukku on nyt ihan täpissä. tosin ulla vähä lupaili, et voidaan tasotella laukkujen kesken sit niitä kiloja jos haluu ostaa jotai. tai sit raahaan ihan sikkenä muovikasseja takas tulo matkalla :D nyt pitää käyä vaan kattoo netist et toi laukku ei oo liian iso sinne. kilot on jees, selvisin 5,8 kilol, kymmene sais olla, mut en tiiä mahtuuks toi niinku sinne...
no mut hei, en varmaa kirjota tänne enää tän jälkee ennen ku lähen ^^ hyvää kesää suomeen siks aikaa! picturee tulee nettiin ku saavun ja ehkä jo loman aikanaki jos löydän nettikahvilan <: tai oletettavasti löydänki.

kämppäSunnuntai 15.07.2007 17:51

hei, mun kämpästä tuli ilmotus :D se on kyl ihan pirun kallis, 400e/kk, mut keskustassa kilsa yliopistolta, rakennettu 2004-2007, neliöitä 37,5m2. 1h + tk + p
http://asiakas.poutapilvi.fi/tys/images/n245.gif

paikka on siis nummenranta. lähellä ylioppilaskylää muttei onneks kuitenkaa.
mitähä mun piti viel kertoo.. nii joo mul oli tullu toi ilmotus vaan sähköpostiin ja sit kävin ny ihan sattumalta kattomas mailit ennen lähtöö ja sinne oli tullu mulle kämppätarjous joka ois umpeutunu 16.7 :D nyt on 15 päivä. et aika säkä kävi ku normaalisti luen mailit sillee kerran kaks kuussa. noni, otin ny kuitenki sen kämpän ja vuokrasopimus netin mukaa alkaa 16.päivä eli lontoon jälkee saan parempaa informaatioo ^^ mut jee jee. sain kivan kämpän. toiv se riitti et hyväksyin sen nyt tuolta netistä... tekis mieli soittaa sinne mut ei se ny sunnuntaina voi olla auki. aika säkä toisaalta et sen pysty tekee netis :) koska muuten en ois ehtiny ottaa sitä vastaan huomenna ku en ois ollu.
ainut hassu tos kämpäs oli et parvekkeelle mennää makuuhuoneesta o.O mut loppujen lopuksha se on iha sama :D

Pispalantie 18 on pian uus osotteeni :>

huomenna lontooLauantai 14.07.2007 20:01

huomen ois tosiaa lähtö lontooseen illalla ja pitäs pakata. kävin huomenna kiireesti kaupungil viel vaihtamaan rahaa. vähän epäkätevää ku niil ei voi olla euro. pässit.
nojoo, sit ajattelin käyä ottamas uuden liittymän zerofortyn rinnalle. sellasen mis ois puhettaki. nyt on sit dna ilona 500min + 100viestii + zeroforty 1000 viestii. luulis riittävän. nii ni koska otin toisen rinnalle, mun piti tietty ottaa uus puhelinki ja sit aattelin et otan halvimman minkä sai kytkykauppaan, 4e/h. vaihtoehdot oli nokialta sellanen peruspalikkapuhelin ja LG:ltä 3G-puhelin ni otin si sen :D olin ekat 3 min pihalla mut opin si käyttää iha samal taval ku nokiaa. mul on tos DNA:ssa tietty eri numero, mut te ette rakkaat ystäväni tarvi sitä, koska voitte yhtä hyvi soittaa ja txt toho mun vanhaan liittymään. soitan vaa ite sit tosta numerosta ettette ihmettele. pitää raahata kahta kännyä mukana muttei se kyl mikää vaiva oo. ennenki ollu, sillo ku mul on sonera ja radiolinja molemmat. ku toises oli toi zeroforty ja toises halvemmat puhelut :D näin se toimii. mieitn aluks et oisko ottanu sen 500+500 liittymän.. et pystyisinkö tyytyy 500 viestiin kuussa... voi olla et se tulee realistiseks jossai vaiheessa, mut ny ainaki pidän ton zeron viel.

nii, nytpä pitäs jaksaa nostaa perse tästä ja pakata. ei siinä sillee mitää, oon kasannu toho jo vaatteet mitkä otan. tarvis vaa heittää ne laukkuun ja kattoo et on passi messissä, mutku en millää jaksais raahautua alakertaa ja ettiä sitä mun matkalaukkua D: käyn kattoo tosta mun kaapista jos nostin sen sinne. ainii, mut vittu munha piti ottaa ny se mitä sai vedettyy perässä ku se on nii kätevä. missähän vitussa seki si taas on. soitan mutsille.
tosin hei, onkohan se muuten liian iso.
se on kuulema annan huonees, venatkaas hetki-->
löyty. tää on kyl aika ruma. tällänen ruskeevihree.. liian luonnonläheine mun makuu. yäks. nojoo, sama se. tää on iha loistava nyt tähä tarkotukseen. mietin kyllä jo hetken etten ees tarvis mitää matkalaukkua. voisin ottaa vaa ton mun puuman kassin minkä saan käsimatkatavaraan ja sit käsilaukun. sit kaikki ois onnellisia.
kysyin ni kymmenen kiloo saa ottaa käsimatkatavaraks.. kepeesti. mul oli ranskassa just ja just 10 kiloo takas tulomatkalla ku olin änkeny sen iha täytee kaikkee ja se oli viel sellanen enemmä matkalaukkumainen ku toi kassi. mut kattoo ny. riippuu innostunko. ja sit jos vähä jäis tilaa jollekki matkamuistolle ni ois iha kiva.. mut joo. pitäsköhä täs ny si alottaa tekee jotai. mmh. testaan eka sen puuman kassin et paljo sinne mahtuu ja sitte jos ei mee millää ni sit pitää ottaa toi laukku....
jeps. näin teen.
nyt sit heti.
vois kuunnella musaa pitkästä aikaa.

heidiltäLauantai 14.07.2007 17:41

VASTAA OMALLA ALKUKIRJAIMELLA ALKAVALLA SANALLA

Olen: Nella
Haluan: nopeasti kämpän
Minulla on mielessä: nyt juuri uuden uutukainen puhelimeni
Vihaan: nihilistejä
Pelkään: niinkin yksinkertaista asiaa kuin verisuonet
Kuuntelen: napakan rytmikästä musiikkia
Pohdin: näinpä osoittautuikin vaikeaksi keksiä N:llä alkavia juttuja, jotka pitäisivät vielä paikkansa
Rakastan: nakuilua
Minuun koskee: nälviminen
Minä aina: nyhjään pihalla tupakalla
Minä en ole: nälkäinen
Laulan: nuotilleen - ainakin yleensä :D
Itken: nurkassa itsekseni
En ole aina: niin iloinen kuin yleensä