IRC-Galleria

heiTorstai 30.08.2007 15:54

nytton aikaa kirjottaa vähä enemmä ku pääsin viimein nettiin. 10 minsaa aikaa muttei jaksa stressaa, voin jatkaa kirjottamista si tol toisel koneel.
elikkä kun en sitä oo viel ny ehtiny välttämättä kaikille ilmasta, oon muuttanu turkuun ja asunu tääl ny kohta pari viikkoo. viime viikonlopun olin naantalissa ja tampereella heidin läksiäisissä. oli kivaa baarissa, mut alan olee vähä täynnä tätä juomista jo pikkuhiljaa... tääl yliopistolla ei sinänsä juoda paljon mut usein ja se on vittumaista ku pitää kerätä fuksileimoja eikä saa olla pois :D tai saa mut haluun haalarit. meil on valkoset haalarit - se oli mulle ylläri koska oon kuvitellu et vaan lääkisläisillä saa olla, no sama se, kuha tulee. kohta alkaa onneks opiskelu. oon varnnu jo kirjastost ekan tenttikirjan :> nyt aluks on tuntunu et on iha sikana muistettavaa ja liikaa asiaa mut se alkaaki kovasti selventyä jo.
oon valinnu itelleni jopa jo kurssit ja tehny lukkarin. iiks, onkoha se ees oikei. otin ny kotimaisen kirjallisuuden sivuaineeks ja valtio-oppia ja filosofiaa himottais kanssa lukee ees huvin vuoks pari kurssia, vaikkei ne sillee mitää hyödytä. ny on aikaa 5 min ja sen jälkee pitää siirtyä toho viereiselle koneelle dataa. se on mulle tunniks jopa varattu. onneks iskin tänne ny jo loppujen lopuks aika aikasin (12-1 mais) koska sain viel iha kepeesti varauksen mut ny tuol on kauhee jono koneelle. en oo ollu netis kunnolla pitkiin aikoihi. mun kämppään tulee vasta joskus reilun viikon päästä ku saan maksettuu sen avaus maksun. oon iha PA tääl :D täysin! mullon täl hetkel tilillä 4 senttiä rahaa :D laskin eiliset ostokseni sentin päälle ja ton verran jäi käteen. onneks kuu on lopussa ja kelastaki vois alkaa tän kuun aikana kuulua. tosin vuokralasku tuli jo :s ja on aika heikkoo se maksaminen...... nohnoh. onneks mul on karkkii himas ni en tarvi ruokaa.

koht pyörähtää vika minsa koneelle. kirjotan kauheella kiireel :D apuaaaaa. ei vaa, ei jaksa stressaa.
kullan näkee pe<3

noni, vaihdoin konetta ja täällä taas.
ainii!! niistä mun huonekaluista piti sanoo! sain tos eilen isoimman urakan huonekaluista kuntoon :D kodin anttilasta kävi hauska mies ja teki mun kodista kivemman. autio se on edelleen vähä ja sielt puuttuu viel suurin osa kamoista mut suurin hankinta, herra sohvani, on nyt paikallaan. löytäisinköhä siit netist kuvan teille. sellanen ihana vuodesohva <3 täydellinen etten sanois. 1. ruskee 2. vuodesohva 3. alle 500e. se on kahen istuttava eli kolme siihen oikeestaan menee. siit ois ollu "kolmenki istuttava" mut se oli ihan tajuttoman iso ja makso melkei tonnin ni luovutin si iha suosiolla. tota isompi ei ois kyl mahtunu ollenkaa. jouduin jo palauttamaan ruokapöytäni ku se oli iha hervoton. pitää ostaa sellanen 50x50 pöytä :D ei ny, tarvin kirjotus tilaa. ainii ja si seuraava mun hankinta on taulu jonka editoin yhestä kuvasta. harmi etten voi ny laittaa sitä tähä ku en oo himas koneel mut laitan sen vaik si ku joskus ehdin/ pääsen koneelle.
mut nyt kuva siit sohvasta. aijai ku oon ylpee siitä. se toimitettiin muute eka ilman jalkoja eikä siel ollu mitää kiinnityspaikkaa niille :D olin iha ulalla ja yritin yksin vääntää siel niitä ja kannella ympäri huonetta sellast hervotonta sohvaa. mut sit tuli kiva remonttimies ja teki sinne reijät - se oli iha joku valmistusvirhe. muuten se on ihan loistava :>

nii ja sitäkää en kertonu mikä ylläri mul oli ku tulin maanantaina turkuu treelt :DD mun parvekkeen laseist oli kaks tippunu alas sillee et ne roikku vaa yhestä nurkasta iha avuttomina sielt ja liuhu tuules. katoin sillee voi vittu :DD ne oli ilmeisesti jääny vähä raollee ku olin torstaina lähteny ni si tuuli oli kiskassu ne irti. aattelin eka soittaa TYSsille mut si heittäydyin remonttireiskaks ja nostelin ite ne iha hikisenä takas x) olin aika kova. siin kesti hetki et tajusin sen logiikan. olin eka iha varma et ne on rikki mut si se oliki aika simppeli juttu. si sain inspiraation ja kokosin samaan syssyyn tv-tasoni :D hauskinta täs on se et mullon tv-taso muttei tv:tä x) mut ehkä se saapuu viel joskus.
ja nyt se kuva.
siin on :D vähä turhan iso ehkä mut ketä haittaaaaa.. vois laittaa ton pienemmän..
se näyttää tos jotenki vähä punertavalta, mut kai se ny on tarpeeks näköne. sit tohon samaan pakettiin kuuluu viel pari tuoliiii. ostin jokasen tuolin eri väriä :D must ne oli nii ihanii. ruskee, musta ja lime. verhotki on jo hankittu. mut pöytä ny on isoin juttu mikä uupuu.. vois täs samalla kattoo ny sen et paljo sellanen pikkupöytä maksais. tai si voi olla et teen vaa jostai puun palasesta hion oikeen kokosen :D jos osais ni ois helppoo.
mut ny aattelin tehä täs muutaki ku kirjottaa tätä yhtä ja samaa päivistä eli meen nettiin shoppailee ^^

oon naantalissaPerjantai 24.08.2007 01:20

naantalin kylpylas. taa on taydellista. en ees osaa kuvailla sita millaa muul sanalla. kylpyla, sviitti, auringonottoo, loistava palvelu, saunat, jalkahoito, tajuttoman hyvaa ruokaa, hyvin unta ja kulta <3 ei puutu mitaa.

istun tas tuolilla, kattelen tyhjaa ja mietin vaa kuinka onnellinen ihminen voi olla.
taa on sita mista ma nautin.
taydellisen rentoutunu.
ei jaksais ees aatella mitaa muuta ku sita kuinka ihana tunne on.

muuttoSunnuntai 19.08.2007 22:39

kauhee väsy ja tyhjät seinät.
apua.

tänään muuttoPerjantai 17.08.2007 12:13

hei, nyt on sitten niin että tänään lähen tampereelta, tutuilta kotikonnuilta ja suuntaan Turkuun. heti eka kiitti Grotelle joka haki mun avaimet ennakkoon et pääsen sinne kämppään jo. siel voi tänään itse asiassa olla aika iso muuttorumba - tajusin vasta et sen koko talon kai suurin osa sopimuksista alko 16. päivä ja tää viikonloppu on varmaa monilla se muuttopäivä just. no näänpä naapurini. tosin.. me mennää ihan hirveen myöhään siis esim turkulaisiin nähen. voi olla ettei jaksa ees raahata sisään ku sängyn ekana iltana. ku faija nyt hidastelee et se onki tampereella vast jokus kuuden maissa O.O ja täst pitää viel ajaa kaks tuntia turkuun! ja pakata kaikki autoon! kamalaa.
pistän tän koneenki täst kohta pilkkeiks. samoin pöydän, jossei mahdu noitten jalkojen kanssa... tosin en tiiä mitä ne tykkää ku tää pöytä on vähä himpula et sei varmaa mee enää kasaan jos irrotan tän :D:D no sen näkee sitte. mutku tykkään tästä ihan hirmusesti <3 noh, ainii, kävin eilen jo kodin anttilassa ja löysin ihanan vuodesohvan <3<3 ihan sikke ihanan ruskeen. kolmenistuttava vuodesohva <: olin iha wow. voi tosin olla et se on liia iso ja pitää ostaa se pienempi. tosin se oli si tietty halvempiki. joku 500e. ah <3 se oli täydelline. sen ympärille on vaan kauheen vaikee sisustaa :( mut oon stressannu sitä sisustusta ny nii paljo etten jaksa enää ees aatella mitää sellasta. ehkä ostan vaan ikeasta klippan-sohvan ni ei tarvi miettiä :P

muuttotäpinöissäKeskiviikko 15.08.2007 15:20

ois jo viikonloppu, ois jooo x>> jännääää! hihiihhiiiiiiii^^ jeejee. kodin anttilaan heti lauantainaaaaaaaa x> ei jaksa venata. hiiii!

moimoi :DLauantai 11.08.2007 00:13

tuli extempore-matka si. selaisin aurinkomatkojen jne sivuja kuten tavallista aina ku mul on tylsää :p et jos vaik osuis silmii jotai ja ny osu: ryanair tarjos aamulla lennot milanoon ja takas 4,99€ verottomana. olin et voi paska ny lähetää ja auvo oli heti messissä mut sit aloin arkailee xS kävin ny si parin tunnin pääst kattomas ni ne kaikki matkat oli menny :D no ylläri! mut kuitenkii harmitti. en sit kuitenkaa pystyny luopuu siit ajatuksesta ku olin just sulatellu sen asian ja jouduttii maksaa jopa 15e/suunta ;) verojen kaa tuli kuus kymppiä ees taas si loppujen lopuks per henki muttei se kyl paha oo. ny oon katellu si hotellei ja niitäki lähtee kyl iha muutamalla satasella ku ei kuitenkaa olla ku joku viikko muistaakseni :D
apua, jännää. onneks siihen on viel aikaa ni ehin sulatella asiaa. mullon ny metrokartat jo ja kaikki xS lähinnä siks et katon mist ylipäätään kannattaa ottaa hotelli. mä olin aika yllättyny ku kaikki puhuu et milano on kallis paikka ja tuolt löyty kuitenki iha ok-hotelleja sillee reilu 50e/yö 2 henkilöö - vähä ku omenahotelli. erona vaa et tos oli kaikki setit ja juustot xp

iiks! mä lähen! apuaaa!
jännittää jo ihan sikana vaikken oo lähössä viel aikoihin aikoihin xS ehin unohtaakki sen viel monta monta kertaa. ainii, muute säkä et lennot maksetaa nyt ja hotelli yleensä vasta paikan päällä ni siihen on viel aikaa kerätä rahaa. muuten tää ois aika heikkoo :S ku oon joululomanki getossa ni en ehi mennä töihin... mmh. gih. pakko kerätä siks si rahaa, koska nyt ei oo eikä oo tulos :DD ehkä voisin tehä asialle jotain jos oisin niin tehokas... eli toisin sanottuna voisin katella jotain lepposta viikonloppuduunia ees sillon tällön. viikolla ei varmaa jaksa.. ja ei kyl viikonloppunakaa ku se on ainut ku sais olla rauhassa. ja si opiskelumotivaatio voi mennä jos on heti alussa liikaa duunissa.. mutta mutta. njää, se on sen ajan murhe. nyt ensin jännään opiskelujen alkua ja uutta kämppää ja jaja... ikeaaa! onpas mun elämä ny ihanaa <: kaikkee kivaa tapahtumassa. kaikkee melkei nii kivaa ettei ees tiiä mitä pitäs jännätä ekana. amerikan matkaki on tottakai mielettömän upee mut jotenki toi italia jännää enemmä ku mennää kaksin auvon kaa haahuilee sinne ja ollaa iha hukas :D no ei ny, ranskaki meni nii nappii ettei mikää voi epäonnistua (jööö... ;p)

..

.....

ei vittu :D
repeilen koko ajan tolle jutulle. lontoo meni, ok, tottakai, mut tuol ei osaa kukaa englantia ja kumpikaa meist ei tietenkää osaa italiaa eikä ees espanjaa jne et vois yhtää ymmärtää xDD mitähä tästki tulee. voi eiiii x) pitää kattoo kaikki jo valmiiks suomes ni ei pitäs tulla onkelmii.

tylsääPerjantai 10.08.2007 14:14

vaihteeks :D
vähä mun elämä on tylsää. auvo lähtee stadiin ja oon heti ihan toimeton. mun aivot lähti menee. kuuntelen koneella Jerry Cottonia ja koitan selvitä eilisestä tapahtumien yöstä. sit huomenna on tuparit, mut niitä en jaksa ajatella viel. tänää ei oo oikeestaan mitää... vois kirjotella jotai turhaa kalenteriin ja kuvitella et ois muka jotai xp vittu tää on hirvee biisi, ootas. Noni, bäkkäreitä tuli sufflella :D tää käy, käy. vittu tarvi herätä viel näin aikasi. olin jo joskus kasin-ysin mais hereillä ku auvo lähti ja heräsin sit saattaa sitä. jos ois nukkunu koko päivän ni ois menny päivä nopeemmi eikä ois tarvinu keksii mitää erikoista tekemistä. ehkä vaan makaan sängyllä, katon telkkaa ja kuuntelen musaa. tai sit voisin käyttää tilaisuuden hyväkseni ja siivota.
ootan ispistä xp eli toisin sanoen en siivoo. mutta vittu, munha pitää alkaa kattelee jo pakkauksii pikku hiljaa. siis ens viikolla. vois vähä miettii ny jo mitä vie ekas kuormas. kaikki rojut voisin tällä kertaa jättää tänne :D ku viimeks mul oli iha vitusti krääsää mitä en ees tienny omistavani ja vittu ne piti si kaikki saada messii Virroille. ehkä teen ny si vähä viisaammi. tosin mua ärsyttää sillee mones osas. ois paljo kivempaa vaa viiä kerralla kamat Turkuu ja ei tarvis enää miettii. ei mut mua muuttaminen ei kyl sillee haittaa tai stressaa, oon vaa innoissani <: ainii, en tainnu kertookkaa muuten viel et löysin netist ny info paketin siit mun kämpäst, siel oli kuviiki ja kaikkee ja esim bussit ja yövuorot mil sinne pääsee. kaikkee sellasta pikkusälää mitä ois pitäny ite ottaa selvää ni toi helpotti ny aika paljo vaik ny osan tiesinki jo.

nii ja nyt on si varma: oon eka joka asuu siel kämpäs :D ihanaa<3 se on valmistunu iha joku viikko sit tms ja si sitä varmaa ny hienosäädetää viel ku en saanu viel muuttaa. soittelin sinne TYSsille eilen ja ne sano ettei se oo valmis viel. uu mama~ on hienoo. auvolla on menny jo hermot ku puhun vaa koko aja siit kämpästä :DD oon iha täpinöissä. eilen sei ees jaksanu kattoo enää niit kuvii uudestaa mun kaa ku oon varmaa 20 kertaa jo pyytäny sen koneelle ihailee mun pohjapiirrosta :DD missä sinänsä ei oo mitää sen ihmeempää näkemistä mut haluun vaan fiilistellä. sit teen sille aina välillä ylläreitä et pyydän sen koneelle ja pompautan sen piirroksen taas toho ruudulle et dadaa! ja se hajoo koht siihe x) no, saa olla innoissaan. ainut mitä vähä mietin siin et osa niist taloist on niinku punertavan sävysii kait? mut si sisäl oli ainaki kaikki tasot ja lattiat sellasii sinertävän harmaita ja katotaa ny si miten sumplin sen harmaan kanssa :D ostan vaan vidusti mattoi. ainii ja si tarvin mikron, sitä tuol ei oo. virroilha siis oli ni siksen oo hankkinu viel. ja sille oli oma kolo et se pitää olla just oikeen kokone :/ muuten oisin voinu ottaakki mutsin vanhan mikron. tosin se on jo aika vanha mut ois se ny hetken menny. mikrot on muuten ihan sika kalliita :o olin iha yllättyny ettei sellasta oikei saa ku vast satasella. hirveetä riistoo. ei se ny nii hieno kodinkone oo. pesukoneenki saa jo useemmalla satasella :S pitää katella jostai huutonetistä varmaa jos siel ois ees vähä halvempaa. jeps jeps... olikohan muuta.
ei ainakaa ny tuu mielee.
käyn ny siel huutonetis ja kattelen si jos keksin teille viel jotai hienoo tänne ^^

ainii, tää piti laittaa. varokaa se on pdf :p
http://www.tys.fi/files/192/Nummenranta_pdf2.pdf
ja sit tota jaloo pohjapiirrostakaa en oo viel jakanu teijän kans. voisin pistää sen toho kuvaks.

jopa on tylsääTorstai 09.08.2007 17:01

kuulkaas nyt, mä kuivun auvolla ku se on töissä.
ja TYSsiin pitäs soittaa.
moikkaaa-->
tylsää

moi taas,
soitin sinne. saan vasta 15. päivä avaimet ku se kämppä valmistuu.
hei, kuulin auvon äänen ikkunan alta <: se tuli kotiin! jee.
äkkii pesee meikit ettei se nää mua tälläsenä.

HELLEKeskiviikko 08.08.2007 15:04

ihan vitun kuuma! tää on kamalaa! hyvä jos nukuin yöllä silmäystäkää, heräilin koko ajan vaik oli koko kämpästä kaikki ikkunat ja ovet auki! si kittaan vettä koko aja ja silti päätä särkee ja on jano. hyi vittu. huomaa et oon joulun lapsi. aunrko on perseestä! olin eilen kaupungissa elämää pienemmillä sortseilla ja topilla ja vittu sinne kuoli! ei vittu.
pitäs ny varmaa nauttia ku on lämpimät päivät mut tää 30C menee oikeesti yli. nyt taas miettii mitä pistäs päälle ettei kuolis.

moiMaanantai 06.08.2007 23:19

tuli paha omatunto ku kaikki muut lähti mummolaan ja mä en.. :( jäin tänne yksin makaa himaan vaikkei tääl oo ees mitää tekemistä. siel ois ollu paljon kaikkee puuhasteltavaa. tosin oo luvannu nähä ullan täs joku päivä ja inkerinki kaa puhuttiin... mutku kaikki päivät kesälomalla on ihan samanlaisia ku ny ei oo ees enää töitä eikä noita yliopistojuttuja säädettävänä :/ ei oikeestaan tylsää, koska oon asennoitunu siihen etten tee lomalla mitää mut sit loman lopussa kuitenki tuntuu tyhmältä ku ei oo oikeestaan tehny mitää vaik on tehny kaikkee. hei, huomenna vois mennä särkkään et sais ees jotain tekemistä.
elikkäs; ettei tää loma menis ihan maatessa, teen itelleni nyt listan sellasii hauskoja juttuja mitä vois tehä extemporee lomalla jos ois joskus tylsää. tai en jaksa kyl mitää listaa tehä. ensinki särkkä ja sit vois lähtee vaa haahuilee jonnekki random paikkaan ja sitsit... on useemmatki pippalot 1. mirka 2. ainii, ullan oli jo ja 3. tuparit turussa.
hei, mä keksin mitä huomenna tehää. me lähetää auvon kanssa huomenna istumaa koskenrantaa ja juomaa alkoholia ja kerätään vidusti populaa. elikkäs call to me jos oot messissä.

ainii ja jos on tylsää ni mulle saa aina soittaa :D koska muuten kuivun.