IRC-Galleria

Paatero

Paatero

Master of the rubber guard (c)

Uusimmat blogimerkinnät

Blogimerkintä

« Uudempi -

UFC 109 Couture vs ColemanLauantai 23.01.2010 03:26

Vois taas veikata UFC:tä, näkis jos on oppinu jotai viime kuukausien aikana ;p. MMA:ssahan toki voi aina tapahtuu mitä vaa mutta kattellaan. Maincardista lähetään.

Randy Couture vs Mark Coleman (Couture via Submission)

Vanhat paapat vastakkain, joista toinen on pienempi ja teknisesti taitavampi, ja toinen jykevämpi, vahvempi ja paskemmassa kunnossa. Saas nähdä miten Colemanin kunto kestää, ja saako pidettyä Randyn maassa. Ite veikkaan että ei, ja Randyn pysty on about 6 kertaa parempi.

Randy Couture via UD.

Nate Marquardt vs Chael Sonnen

Tästä ei voi kyllä tulla kun rumaa jälkeä. Chael Sonnen on tähän mennessä ollu UFC:ssä melko pohjasakkaa keskisarjassa, ja nyt top contender vastassa. Marquardt vetää luultavasti brutaalisti pään irti, koska mattotaidotkin on hanskas ja Chael on lähinnä hyvä painija.

Nate Marquardt via (T)KO. (Sonnen via UD)

Mike Swick vs Paulo Thiago

Mukamas nopeakätinen pystyäijä vastaan mustanvyön BJJ-sälli joka on tyrmännyt Josh Koscheckin. Mike Swick on aika korkeella WW rankingeissa mutta veikkaisin että Paulo on overall parempi. Swickin mattotaidot vielä kaikenlisäksi vähän sitä ja tätä.

Paulo Thiago via T(KO). (Thiago via Submission)

Demian Maia vs Dan Miller. Tästä tulee tarkin veikkaus.

UFC:n paras BJJ-ottelija vastaan.. joku ottelija. Dan Millerillä on suurin osa voitoista submissioneita, 'ihan ok' muilla osa-alueilla, ja uskonkin että selviää ekan erän ja ehkä satuttaakin Demiania lyönneillä.
Mustavyö-tason BJJ:llä se selviää varmaankin tokan erän puoleen väliin ja jää joko triangeliin tai RNC:hen. Veikkaan kuitenkin triangelia, koska Demianilla se on pirun nopee ja sitä on mahdoton saada irti enää kun se on kiinni, paitsi jos on Rousimar Palhares tai joku muu härkä.

Demian Maia via Submission (triangle choke RD 2) (Maia via UD)

Matt Serra vs Frank Trigg

Matt Serra = helkkarin kova BJJ ja vahva sälli. Frank Trigg = decision, decision, decision, decision. Painija ja judoka.
Veikkaisin että Frank saa Mattin alas, ja saa siellä pauottua turpaankin, mutta Matt nappaa subbarin pohjalta tai satuttaa Frankkia pystyssä niin että pääsee päälle.

Matt Serra via Submission. (Serra via KO)

Haha, menipä harvinaisen väärin kaikki veikkaukset, mut tuloksiin oon tyytyväinen :p

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.