IRC-Galleria

Kännin viisi astetta!Tiistai 09.12.2008 15:231 aste-älykäs

Tämä aste koittaa silloin, kun yhtäkkiä huomaat olevasti tämän universumin kaikkien alojen erikosasiantuntija.Tiedät, että tiedät
kaikesta kaiken ja tahdot kiivasti jakaa tietosi kaikille, jotka sinua vain suostuvat kuuntelemaan. Yleensä ihminen, jolle puhut
on hyvin väärässä.

2 aste-hyvännäköinen

Huomaat olevasi parhaimman näköinen ihminen koko kuppilassa ja ihmiset ihailevat sinua. Voit mennä juttelemaan ventovieraille ihmisille tietäen, että he ihailevat sinua ja todella haluavat keskustella kanssasi.

3 aste-rikas

Tämä on aste, jolloin yhtäkkiä tajuat olevasi rikkain ihminen maailmassa. Voit ostaa drinkkejä kaikille baarissa olijoille. voit myös toki lyödä vetoa tällä asteella, koska olethan myös älykäs, joten luonnollisesti voitat kaikki lyömäsi vedot.

4 aste-luodinkestävä

Nyt voit aloittaa riidan haastamisen kenen kanssa tahansa, erityisesti niiden kanssa kenen kanssa olet ollut erimieltä tai lyönyt vetoa. Tämä siksi, että kukaan ei voi sinua vahingoittaa. Voit mennä naljailemaan ihmisten älystä ja haastamaan riitaa, ei ole pelkoa, että voisit hävitä nämä taistelut, sillä olethan älykäs,rikas ja hemmetti - paremman näköinen kuin he!

5 aste-näkymätön

Tämä on känniasteista viimeinen. Tässä vaiheessa voit tehdä mitä tahansa, sillä kukaan ei näe sinua. Tanssit pöydällä, sillä kukaan muu ravintolassa olia ei sinua näe. Olet myös näkymätön ihmisille jotka haluavat tapella kanssasi. Voit kävellä kadulla ja laulaa sydämmesi kyllyydestä , sillä kukaan ei kuitenkaan pysty sinua näkemään eikä kuulemaan ja olethan vielä niin älykäskin että muistat kaikki sanatkin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.