IRC-Galleria

Pelkoguru Ryyppykaverilaskuri..Tiistai 17.02.2009 02:28

Paulina ja Taru: Paulina tekee oharit viinanhakureissullaan ja häipyy omille teilleen juomaan. Taru jää puremaan kynsiään.

Paulina ja Illi: Yökerhon tanssilattialla Paulina saa päähänsä suihkutella kovalla rahalla ostetun kuohuviinin muiden joraajien päälle kuin formulakuski konsanaan. Illi yrittää estää fiaskon, mutta liian myöhään. Tulos: Hukkaan mennyttä alkoholia ja vihaisia ihmisiä.

Paulina ja Jolle: Humalassa tunaroiva Jolle onnistuu repimään vaatteensa pahasti, mikä tosin on kaikkien mielestä lähinnä hyvä ohjelmanumero.

Paulina ja Marjo: Marjo intoutuu riisuutumaan seudun ainoassa kyläbaarissa onnistuen järjestämään molemmille porttikiellon, mistä Paulina ei ilahdu.

Paulina ja Katja: Paulina voittaa baarissa tanssikilpailun vilauttamalla loppuhuipennuksena yleisölle ahteriaan ja tienaa tempauksellaan parivaljakolle rutkasti ilmaista juotavaa loppuillaksi.

Paulina ja Katri: Tuntomerkkinne täsmäävät kuumeisesti etsittyihin pankkiryöstäjiin, ja poliisi nappaakin molemmat jo heti alkuillasta.

Paulina ja Piia: Joukon selvimmäksi äänestetty Paulina lähetetään viinakauppaan, mutta tämä sammuu jo paluumatkalla, ja joku pitkäkyntinen ohikulkija nappaa viinat parempaan talteen.

Paulina ja Henna: Joukko naamiomiehiä ryöstää arvotavaranne syrjäkujalla, joten viinaa ei saada kitusiin.

Paulina ja Mirette: Paulina saattaa kusta tuoppiin, mistä voi seurata ongelmia.

Paulina ja Heidi: Onnistutte juomaan itsenne niin känniin, että sammutte taksiin, ja koska Paulina kärsii vakavista artikulointivaikeuksista osoitetta ääntäessään, kuski vie teidät naapurikuntaan, jonne jäätte iso lasku kourassa krapulaa odottelemaan.



... haha :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.