IRC-Galleria

Käytiin OulaisissaSunnuntai 29.04.2007 21:26

Siellä oli partiolaisten kirkkopyhä. Kaikki jotka oli paikalla, tietää kyllä mitä tapahtu. Muille en tässä sitä kokonaisuudessaan kerro.

Tällaisia mainitsemisen arvoisia asioita.

Jooh. Ooteltiin sitte linja-autossa muutamia henkilöitä. Tero (lpk johtaja) halus tietää oliko yks meidän johtaja tulossa/jotain. Saana, jonka asia piti selvittää, ei halunnu soittaa sille. Saana sitte tunki puhelimensa mulle, niin minä soitin.

Noh, seuraavaksi sitte se henkilö, jolle olin soittanu soittaa MINUN kännykkään! Oon vähä sillai, et ok, mistä se tuolla nopeudella sai minun numeron (puoli minuuttia puheluiden välillä)? :P

Käytiin hakemassa Eva ihan lähes kotiovelta.

Ja Jonna, ajettiin ihan oikeasti siitä teidän talon ohi, tai itse asiassa ympäri.

Rauhottelin vähä Jesseä ja Jonia autossa.

Salla sai kantaa lippua, harjoitukset siihen hommaan sujui muuten hyvin, MUTTA salon sokka irtosi ja siinä oli vähän säätämistä koko kirkkokansan nähden (Salla halus harjotella sakaristosta ulos tulemista, Oulaisten kirkossa se on ihan omanlaisensa operaatio ja lippukunnan lippusalko on sellainen kaksiosainen...)

Noh, loppupeleissä se sokka lähti lippukulkueen loppumetreillä seurakuntatalon/kodin ovella irti uudestaan. Onneksi oli helppo löytää.

Mitähän muuta tähän nyt säveltäis.

Kiva reissu, kivoja ihmisiä. Myös sinä ja kaikki muut loppujen lopuksi. Olen edelleen parempi ja nopeampi näyttämään niitä negatiivisia tunteitani, kuin positiivisia.

Ei jäänyt mikään kaivelemaan. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.