IRC-Galleria

Sitä tekee parhaansaKeskiviikko 21.11.2007 22:20

Jäljellä ei ole mitään muuta kuin tyhjää.

Pojat, pojat.Keskiviikko 21.11.2007 12:43

Älkää ikinä, toistan, IKINÄ, I-KI-NÄ, kun keskustelette kilttien tyttöjen kanssa, mainitko tiettyjä asioita. Vaarallisia asioita. Varsinkaan sellaisia johon sisältyy liikennelain vastaista toimintaa. Yhtä tärkeää on muistaa, että ei kannata koskaan unohtaa, että keskustelette kiltin tytön kanssa, vaikka kuinka saisitte hänen/heidän toimestaan juurikin päin vastaista tietoa ja/tai väitteitä, ikinä. Ikinä. Saitteko? Toki suosittelen noudattamaan lakia. Ja suosittelen myös, että jos tapahtuu sellainen edellä kuvatun tapainen lipsahdus, kannattaa lakata tekemästä sellaisia typeryyksiä.

Juttelin yhden ihanan ihmisen kanssaPerjantai 16.11.2007 01:31

...varmaan jonku kolme tuntia mesessä. :) :) :) Olipa kyllä ihanaa. :) Kiitokset siitä! :)

Voi repslolroflmaotsTorstai 15.11.2007 16:46

Sain ihan massiivisen kirjekuoren tänään lippukunnalta. :D Sisällä oli 1xA4, Kunniakirja Myrsky'07 leiriltä. Sinänsä ihan jees, että tällaisen sai, tuppaa vaan naurattamaan tällainen keekoilu välillä. :D Että ihan postissa laittoi tulemaan. Varmaan joko muillekkin tullut tällaisia postissa, tai sitten ovat saaneet jossain kissanristiäisissä johon en itse ole sairastelun takia päässyt. :D

Hymy ja poissaoloTorstai 15.11.2007 09:57

Kun jutellaan pitkään netissä ja puhelimen välityksellä, kyllä hymyilet, kun kohdataan, et sano kuin hei. Siedän tätä kyllä, vaikka toisinkin voisi olla.

Armon ihanuus ja vaikeusTorstai 15.11.2007 09:46

Jep. Kaikkihan tietää, että jos jokin on syntiä, sitä ei pidä tehdä ja jos joku pitää virheellisesti jotain syntinä, sitä ei pidä tehdä hänen läsnäollessaan. Tämä on lakia. Tarkemmin sanottuna ulkonaista sellaista. Silti sisimmässään jokainen on syntinen, vaikka ulkonaisesti näin ei olisikaan. Tähän tarvitaan armon lakia. Vain Kristus Jeesus voi puhdistaa sydämemme, itse emme siihen kykene. Ikinä. Näin siksi, että emme voisi ylpeillä itsestämme Jumalan edessä, sillä olemme syntisiä sydänjuuriin saakka. Siksi Kristuksen tie on niin käsittämättömän ihana kulkea. Joka päivä sille saa palata ja joka päivä voi tunnustaa epäonnistuneensa, mutta siitä huolimatta saa kutsua Jumalaa Isäksi taivaissa. Itse voin tunnustaa, että olen löytänyt itsestäni paljon tuota ulkonaista lakihenkisyyttä, armo on jäänyt vähemmälle puheelle. Ehkä sitä asiaa saan Jumalan armosta muuttaa. Hieman sekavaa ehkä, mutta ei voi nyt mitään. Aika on liian varhainen yhtään selvempiä selityksiä varten.

Nukuin sitte seitsemän tuntia ja...Torstai 15.11.2007 09:15

...nyt tuntuu oudolta täällä töissä. Ei nukuta! Ja täällä ku pitäis, sais ja olis aikaa nukkua! Nyt vaan joutuu laskemaan minuutteja MN-festarireissun alkuun ja pohdiskelemaan, mihin vois heittää auton viikonlopuksi, vai meniskö pyörällä, vai pummaisko kyydin joltain kaverilta, vai miten tekis, kun menen siis Pattijoen porukassa sinne.

Hyvä bisnesTorstai 15.11.2007 03:35

Suomalaiset kirjailijat menee vissiin hyvin kaupaksi ulkomailla. Mistä sen voi päätellä? No kun Helsingin kirjamessuilla näkyy joka vuosi vähemmän ja vähemmän suomalaisia kirjailijoita.
Nyt vaan siis kerron, että oltiin meillä pelailemassa tuossa yhdeksän jälkeen ja nyt olen hyvää vauhtia menossa nukkumaan. :) Kivaa oli.