IRC-Galleria

Kannettava tulloo!Maanantai 25.02.2008 12:22

Voipi olla että taas vähä aktivoidun täällä ku saan oman kannettavan ja laajakaistan kuntoon tässä toivottavasti tämän viikon torstaihin mennessä, mutta ei passaa vielä riemuita liikaa liian aikasin. :D
Ei voi mitään. Kaikki vaan on nyt turhaa, tyhjää ja paskaa. Tämä on yleinen tunne töissä. Vapaalla kaikki on vaan turhaa ja tyhjää.

Jatkokertomus. Eli nalle myös.Perjantai 15.02.2008 16:16

Hmmhmm. Joo. Niin. Puhuttiin eilen myös siitä mikäs on tämän hetken suhtautuminen P... Erääseen tiettyyn tyttöihmiseen ja totesin tällaisia seikkoja, että edellinen merkintä pitää paikkansa tässäkin asiassa, enkä ole suhtautumisestani ihan varma, enkä monesta muustakaan asiasta jotka riippuvat kyseisestä henkilöstä, joten täytyy tunnustaa, että ehkä havaitsit alkuillasta, että olin keskittänyt mielenkiintoni hieman muualle. Jumala tietää, etten olisi niin halunnut tehdä, mutta tässä tilanteessa nyt en paljon voi muutakaan. Päivä ja yökään eivät ole samaan aikaan samassa paikassa. P on sanonut, ettei oikein kykene läheisiin väleihin kenenkään ystävä pojan kanssa, enkä minä pidä ystävyytenä oikeastaan muuta kuin sitä, että ollaan tekemisissä toisen kanssa muutenkin kuin kylmän tekstin ja satunnaisen keskustelun kautta. Olen aika neuvoton itse asiassa tämän tilanteen suhteen koska olisi tapahduttava hyvin paljon, että mikään toimisi ja aikaa ei ole rajattomasti. Rehellisesti sanottuna siis en voi tällä hetkellä uskoa että mitään tulisi koskaan tapahtumaan, vaikka toivonkin niin edelleen jossakin tuolla syvällä sisimmässäni, harmi vain, että se toivo ei ole ikuisesti pysyvää sorttia. Se kuolee ja kituu siinä missä minäkin.

Eli nallekinPerjantai 15.02.2008 11:33

En tosiaan oo jaksanu paljon kirjoitella tänne enää mistään, enkä viimeaikoina muuallekaan, niin ku eilen taisin sulle kertoa. Todetaan nyt ihan näin kaikkien nähden vielä, että tässä kuukauden sisällä on ollu sen verran rankkaa, etten ole paljon jaksanut panostaa sellaisiin ystäviini ja "ystäviini", jotka eivät itsekin ole edes jotenkin aktiivisia minun suuntaani.

Ihan näin. :DTorstai 14.02.2008 09:19

Masuunille hommiin. Vaikka olis hommaa moottorihuoneella. Terve. :D No eipä siinä.
Niin että juu. Sinänsä ihan jees, ei niinku töiden jälkeen ollu mitään ongelmia jaksaa. Paitsi että. Sitte tulin käyneeksi yhden tosi ikävän keskustelun, kiitos vaan, sen jälkeen ei huvittanu tehä mitään muuta ku mennä nukkumaan. Nukuin jonku kolme-neljä tuntia ja heräsin kahdeksan aikaan. No, ei muuta ku äkkiä kauppaan siinä sitte ja TV:n ääreen. Puoli yhden aikaan nukkumaan ja sain nukuttua jopa puolitoista tuntia. Jee! Just näin. :D Nyt menee hyvin vahvasti. Töissä kivaa. Ihan tuntuu siltä, että mua rangaistaan jostakin ja tiedän ehkä jopa mistä. Jee! Kiitos vaan tuesta. Eikun hetkonen... Enhän oo edes tietoinen siitä saanko mitään tukea!
Loistavaa. Kriisi. Kaksi, ehkä kolme. Pahin kriisi... Ei vaan jaksais. Niin tyhjää. Eikä ketään kenelle oikeastaan voisi kertoa asiasta. Ottaa päästä tämä touhu. Veto alkaa loppua, eikä kukaan sitä tajua täällä päin maailmaa. Toinen. Ensimmäisestä johtuen, on käyny mielessä, että vois harkita siirtyvänsä tuonne baaripuolelle, kun siellä olis ainaki porukkaa jolle vois vuodattaa, kun muista ei siihen ole. Suvannon Suvi ku tuli keskiviikkona vastaan Prisman kassalla, niin kysy, että oonko menossa Ginailemaan. :D Muuten hyvä idea olis ollu, mutta ei vaan jaksanu lähteä ku oli töitä seitsemäksi aamulla ja tosiaan veto loppumassa. Kolmas... No, niin. En vielä oo hyväksyny sitä tosiasiaa, että tätä se elämä, kristityn elämä, minun elämä, on. Yksinäisyyttä, työtä, vastuuta ja tyhjyyttä.
Monet se ajaa hautaan, toiset hulluuteen, mua tanssittaa, eteenpäin polkuja elämän, peittämiä ruusujen. Mua tanssittaa, piikit satuttaa, tanssia lopettaa, en kesken saa.
Onko missään mitään järkeä?

Nyt se iski, niin ku joka ikinen joulu.Maanantai 24.12.2007 14:45

JoUlUmAsIs! :( Ja aika kova kaiken hyvän lisäksi. Menkää pois, tai antakaa hali! Mikään ei voi nostaa tunnelmaa enää, toki tunnelman laskemisen voit estää.