IRC-Galleria

Kaikkihan siis kyllä tietää senSunnuntai 28.10.2007 04:47

Minähän siis en harrasta avautumista, en koskaan, ikinä. :D

Janne kyllä vei pisteet kotiin äsken.Sunnuntai 28.10.2007 04:46

Ei siinä sen kummempaa. Osoitti vaan olevansa parempi ystävä ku kukaan tällä hetkellä. Jumalaa lukuunottamatta siis.

Se juttu tuli mieleen.Sunnuntai 28.10.2007 04:44

Ehdotuksia siitä, kuinka saisin teidät ihmiset avattumaan ja kertomaan asioita itsestänne ja elämästänne minulle niin, ettei minun tarvitse esittää tungettelevia kysymyksiä, otetaan myöskin vastaan.

Joo. Oon paska tyyppi ja tiedän sen. Sunnuntai 28.10.2007 04:41

Tiedän myös, että puhun liian kärkkäästi ja tungettelevasti. Ja kirjoitan.

Jos on esittää jotain parannusehdotuksia, niin pyydän niitä esittämään. Toteutuspuolesta en voi mennä takuuseen, sillä siihen tarvittaisiin myös aivan suunnaton määrä ulkopuolista tukea, jota en ainakaan tähän mennessä ole saanut. Siinäkin asiassa voisit olla avuksi. Oli vielä joku juttu, mutta se nyt unohtui. Ihan sama sille siis tässä hetkessä. :D
Näin kävi. Kirottta! Mutta joo.

On silti kolme ihmistä joita voin kiittää siitä, että kunhan osin olemaan ihmisiksi, saatan joskus aloittaa ihmissuhteen vakavassa mielessä vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa.

Nämä kolme ihmistä ovat... Sanotaan nyt vaikka aikajärjestyksessä. No, ok, olis sitte vielä ehkä listaan lisättävä puolikymmentä nimeä, mutta nämä kolme nyt päällimmäisenä mielessä.

Niin siis.

Päivi
Reeta
Sirpa

Miksi näin? Heidän kanssaan kun on ollut tekemisissä, on joutunut mitä ihmeellisimpiin tilanteisiin.

Valitettavasti tosiaan tänään onnistuin ainakin oletettavasti saamaan itsestäni aikaan aika ikävän kuvan viimemainitun silmissä. Sääli sinänsä, jos näin on.

Tai kaikkien edelle mainittujen.

Tai kaikkien.

Tai vähintään itseni.

Ei jaksa nyt angstata. Ihan sama. Ottaa muutenkin oma elämä päästä välillä ihan tarpeeksi.

Avautuako, vaiko ei?Lauantai 27.10.2007 19:06

Kas siinä pulma!
Njoo. Ystävät on sen saaneet aikaan. Tämän ajatuksen, no, hyvä on, tunteen, että ehkä joskus kuitenkin sittenkin. Ehkä. Ehkä. Aika jännä tämä juttu, että yleensä kun puhun ajatuksistani, tarkoitankin tunteitani.

Hän puhui kauniita sanoja, uskostaan...

- Anna sataa sydämeesi...

IllalaaLauantai 27.10.2007 17:11

Meillä oli avointen korvikkeena raamis ja vapaata oleskelua. Oli kivaa, kiitos kun osallistuit! :D Samilla jäi Raamattu tänne... :P

Jäin miettimään paria juttua vaan, ihmetyttää...
Ovat ihan varmasti vetäneet rallia koko päivän tuota muutaman sadan metrin pätkää aihiokentän ja nauhavalssaamon aihiohalli ykösen väliä, vaikka eivät oo mitään kuskanneet, ku tekniset oli lakossa, eikä voinu ajaa läpi terästä yhtään. :D

Tulkitsijalle uni.Perjantai 26.10.2007 15:55

Jeps. Tällaisen unen näin tässä viime yönä. :D

Ajelin iloissani ympäri ämpäri Raahea kesäisessä ja aurinkoisessa säässä, pyörällä. Jotkin nousut ja laskut olivat korkeampia kuin tosielämässä, niiden huipulta näki kauemmas kuin yleensä. Sitten lähdin itse kaupunkiin. Kaupunki itsessäänkin oli suurempi kuin tosielämän Raahe. Noh, sitten erään puistikon ja nurmen vieressä tie kääntyi vasemmalle ja alas, sekä kapeni. Pysähdyin joko jalkakäytävälle, tai sen viereen, laskun yläpäähän, oikealle puolelle tietä, kun puistikko oli vasemmalla, sitten jokin harmaanruskea inhottava hyönteisen näköinen ötökkä hyökkäsi yllättäen vasemman reiteni kimppuun, kaivattui kolme kertaa puoliksi sisään jalkaani, ennen kuin sain sen irti itsestäni. Verta haavoista ei vuotanut, vaan se vain hyytyi renkaaksi haavan ympärille. Haavan sisällä ei näkynyt lihasta, vaan pelkästään ihoa.