IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

[Ei aihetta]Maanantai 20.07.2009 09:03

Maha kipee :S
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200906279842021_uu.shtml

"Onnettomuudesta aiheutui kaikkiaan 2-4 miljoonan euron vahingot."

MITÄ TEKIS?Perjantai 24.04.2009 16:04

No, moni Rangersfani sanoo varmasti että jo oli aikakin. Oon samaa mieltä, mutta mun mielestä tää oli vaan yks iso muutos monesta isosta muutoksesta mitä joukkueeseen tarvis tehdä. 21 vai 20 peliä jäljellä, playoff paikka epävarma. Onneks ja vihdoin tää tuli edes nyt, vaikka en olis pistäny pahitteeks jos muutos olis tullu jo 5 peliä sitten, koska meillä vois olla aika paljon enemmän pisteitä.

Eli siinä oli yleistä sekasta löpinää, mennään asiaan. Kuka on seuraava pää ja apuvalmentaja. Tutkinu nyt hetken asioita ja näyttäis, että se ois Tampan entinen John Tortorella. Muutaman videon kyseisen hemmon toilailuista katoin ja uskoisin, että Tortorellan Johni osais laittaa sitä tarvittavaa monoo pelaajien perseelle. Rangers kuitenkin näytti alkupeleillään (vaikkakin vitun monta voittoo tulikin rankkareilla), että ne osaa pelata. Jos saatais sama tahti takas, olis playoff paikka varma. Toivottavasti näin tulee oleen.

Iso helpotus on myös tuo apuvalmentaja Perry Pearnin lähtö. Mieshän oli vastuussa Rangersin ylivoimapelistä. En tiedä kuinka voisin kyseisen ylivoimapelin kuvailla. Tai tiedän, mutta mun ei tarvitse. Kun ylivoimalla päästettyjä maaleja on lähes yhtä paljon, kuin tehtyjä, niin varmasti lumiukkokin tajuaa jonkin olevan vialla (valitettavasti Glen ei tajunnu tätä aikasemmin). En tiedä kuka ois tulossa, moni toivois että Messier astuis harjotteleen valmennusta tuohon pakalle, mutta ite en usko siihen... Helvetin mahtavaahan se olis.

Joka tapauksessa kaikki on nyt kiinni Tampasta, koska Tampalla on vielä oikeudet Tortorellaan. En tiedä miten se tulee meneen, mutta toivotaan parasta. Tuli sieltä kuka tahansa takasin, tästä ei voida enään paljo huonompaan mennä.

Tässä voisin nopeesti vielä lainata erästä rangers blogittajan kommenttia mihin yhdyn täysin (nopeesti ulkomuistista suomennettu). "Joka tapauksessa Tom Renny oli mahtava valmentaja, joka nosti Rangersin pois hirveestä suosta. Jokainen kuka vähän tajuaa asioista, toivottavasti tajuaa antaa edes pientä kunnioitusta ja kiitost Renneylle. Kiitos Renneyn Tom."

(oho mikä rangersblogi :D.)

[Ei aihetta]Tiistai 02.12.2008 14:54

"Ja elo on niin kuin kilo kirsikoita
Niitä hetkiä ei pysty unohtaan
Noita onnentunteen pikku pipanoita
Joita silloin tällöin etees tipahtaa"

:)

[Ei aihetta]Maanantai 21.04.2008 00:12

Meikän kädet niil on aina ollu oma halu.

[Ei aihetta]Sunnuntai 07.10.2007 12:24

normaali
« Uudemmat - Vanhemmat »