IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Panaattor

Panaattor

Retard on the run

:)Lauantai 24.11.2007 04:17

Perjantai ja syksyisen harmaa ja sateinen keli. Tulin koulusta kotiin ja sammutin tietokoneen... Se ei enää suostunut toimimaan! :( Siinä sitten kirosin kunnes Sicce otti yhteyttä ja kysy että olenko lähdössä kattomaan parit bändit kasisalille. Noh, maximaallisen vitutuksen huipussa päätin lähteä mukaan.

Kun päästiin Lahteen niin vähän mörssättiin ja lähettiin mestoille. Kaikki bändit oli vähintään ok tasoa mutta väsytti iha helevetisti. :| Noh, lähettiin hakeen hieman ilolientä. :::) Sen jälkeen vieteen liemet secret mestaan ja takas salille. Vihdoinki Profane omen soitti viimeseen kipaleen, jonka jälkeen päästiin HIEMAN nauttimaan ilolientä ja lopuks linkkuun ja kohti kotia.

Padasjoelle päästyä kaikki oli ihan VAU. Lahdessa ollut loskapaska oli padasjoelle parin sentin lumipeite, tähdet näkyi ja oli täysikuu. Puiden oksille oli lumipeite. Oli mahtavaa kävellä himaan täydellisessä hiljaisuudessa, samalla kun kuu valaisi tien. :o Ja kaiken huippu, kotiin tultua painoin piruuttani tietokoneen päälle. TSÄDÄM! Se toimi taas.

Paskatikin päivät voi kääntyä hyviksi. :)))

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.