IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 06.05.2006 04:32

Kello on jo melkein yksi. tulin äsken kallioilta. tiedätkö kuinka hyvää on istua kalliolla yöllä. katsella ympäröivää maailmaa. mutta kuitenkaan emme saa koskaan kokonaiskuvaa ympärillämme tapahtuvista asioista. ei niiin. ei saa. arvatkaa miksi... koska arvarakatseiset ovat saanneet tehtäväkseen olla kertomatta näistä asioista.
Kuinka kaunista se maisema tuntui sieltä kalliolta. katselin kaupunkia päin - valot , kirkkaat valot. sielä oli aika pelottavaa, niin pelottavaa olla yksin, kuulin jotain ääniä.. en tiedä, voi olla ettäne oli vain mun päässäni.....todellisuudessa oli vain puiten äänet, joita tuuli heiluttaa....
Minut valtasi silloin yhtäkkiä tuska ja ahdistus. se ei ole ollut niin paha kuin nyt. silloin tiesin, etten selviä tästä enää. nyt minun voimani ovat todellisesti loppuneet. Menin kävelylle, kävelin Arabianrantaan asti, mutta se oli tuskaa. minuutit tuntuivat tunneilta ja metrit kilometreiltä.
vapisin, sydän hakkasi, juoksin Arabianrannasta kallioille takaisin itkemään. En kestänyt enää.
lähdin kotiin. olen kotona mikään ei huvitta, ahdistaa yhä enemmän ja enemmän ja oksettaa. en tiedä mikä mua vaivaa, en saa siitä selville.
Ennen kun tulin koneelle, makasin vain sängylläni ja vaihdoin kanavia kanavan toisensa jälkeen, yhä uudelleen ja uudelleen. nn tiennyt, mitä tekisin. Kaipasin sillä hetkellä taas niin paljon jotain ihmistä vierelleni. ihmist joka lohduttaisi, halaisi ja kuskaisi korvaani jotain, mistä oloni olisi tullut heti paremmaksi ja turvalliseksi... mutta eihän sillä hetkellä tietystikään ollut ketään.tunsin olevani niin yksinäinen ja voimaton ja niin väsnyt enää yrittämään. ikävöin Riittaa...
Yritän parantaa ja puhdistaa haavojani. yritän saada itseni kokoon aina iltaisin ja valmistautua kerätä voimia taas seuraavaan päivään. mutta se on ihan turhaa. vaikka vaikka yritän, haavani aukeavat yhä uudelleen ja uudelleen ja olen voimaton.
Joku mahti on käskenyt, että minun pitää kärsiä. joku minua vahvempi mahti haluaa koetella minua. aina joku tulee ja pilaa minun päiväni ja sen pienenkin hyvän mielen. henkilö tai asia, joka tapahtuu. aina joku kiistää minun mahdollisuudet ja ilon tunteen.
Ajatelen tässä, että en minä voi luovuttaa ! en minä voi ! en saa otetta
sinusta. luulen parantavani maailmaa ja sinua. kumpi on kovempi, sinä vai maailma?
usein vastaisin - sinä. ei se mitään, pidän haasteista.
Mun teki mieli häipyä, ikuisesti elämästäsi, koska - tunnen olevani huono, tunnen olemani tyhmä, tunnen olevani saamaton. tunnen olevani niin huono että ihmettelen, miten mä voin kelvata sinulle. teki mieli häiüyä. ikuisesti..aloittaa uusi elämä. mutta ei, sydän kieltää sen ! sydän kieltää ! minä kuuntelen sydäntäni. en halua olla sulle vain joku ohikulkija...ehkä joidenkuiden ei ole tarkoituskaan jäädä meidän elämäämme pysyvästi. ehkä jotkut ovat vain ohikulkijoita, vain läpikulkumatkalla.... ehkä he täyttävät tehtävänsä nopeammin kuin muut.
heidän ei tarvitse vitkutella täällä sataa vuotta saadakseen kaiken kuntoon. he hoitavat hommansa tosi nopeasti. jotkut vain ikään kuin käväisevät elämässämme antamassa meille jotakin, tuovat lahjan tai opettavat meille jotakin tärkeää, ja se on heidän tehtävänsä meidän elämässämme. mutta minä en halua olla sellainen elämässäsi. minä haluan olla jotain pysyvää. anna minun mahdollisuus olla se. anna minunolla se ja tehdä sitä mikä on tehtäväni.
opettaa sinua jolllain tavalla, suojellasinua, rakastaa sinua, välittää sinusta ja olla kanssasi. en tahdo lähteä. en ! ja älä pelkää en vaihtais sua keneenkään!
Minulla oli kerran ystävä. ei ole enään. ehkä hän opetti minua rakastamaan, antamaan ja välittämään. se oli hänen lahjansa minulle. hän opetti minulle paljon, ja sitten hän lähti...
ehkä hänen ei yksinkertaisesti tarvinnut viipyä pitempään. hän antoi minulle lahjansa ja oli sitten vapaa jatkamaan matkaa, mutta häneltä saamani lahjan mä saan pitää ikuisesti...
Tahdon että kaikki olisi hyvin. ihan kaikki. Tahdon ettei enään riideltäisi. että me oltais onnellisia. me oltais vaan, vietettäis aikaa yhdessä, paljastettais salaisuuksia, kerrottais tunteista, jaettais huolet, surut, ilot, naurettais, itkettäis yhdessä, pyydettäis anteeksi jos satutettais toisia, nautittais toisista

en jaksa näin. tunnen itseäniniin yksinäisenä. en jaksa
näitä pitkiä päiviä

..olisin vain halunnut että olisit ollut luonani..

Tänään voi olla tarpeeksi jo se, että jaksan ajatella huomisesta alkavan uuden alun elämässäni. Se ei olekaan vähän, vaan paljon!
Paljon siksi, koska tänään on niin vähän voimia, mutta jaksan uskoa huomiseen.
Huomenna alkaa päivä uusi. Huomenna juoksen uuteen päivään. Huomisesta saan uutta voimaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.