IRC-Galleria

Patralgan

Patralgan

rakastaa kaikkia

Blogimerkintä

« Uudempi -

Sisäisen elämäni purkaminenPerjantai 19.03.2010 00:21

Tässä yritän kuvailla sitä taistelua, jota sisälläni käy. Tosin se ei oikein taistelua varmaan muistuta, vaan pikemminkin dominointia.
Se mikä minussa dominoi, on jokin, joka jatkuvasti lannistaa minua, pakottaa olemaan ankara itselleni, pitää yllä heikkoa itsetuntoa ja estää mua yrittää saavuttaa mitään.

Toinenkin puoli minussa on, mutta se on aivan liian heikko panemaan tälle mörölle vastaan, en siihen ainakaan omin avuin pysty, se on tullut selväksi. Kuitenkin olen viime aikoina ryhtynyt miettimään tätä asiaa, olen ollut siitä tietoinen jo paljon aiemminkin, mutta olen vain väheksynyt sen vaikutuksia.

Tämä heikompi puoli haluaisi oppia ja tehdä kaikkea kivaa ja saavuttaa jotain ja olla itselleni hyvä, mutta tämä mörkö tekee tämän kaiken melkein mahdottomaksi. Niin siinä aina käy, että innostun jostain ja pian kuitenkin jätän asian sikseen ja se sitten jää tekemättä. Jatkuvasti siirrän asioita myöhemmäksi ja joskus jää tekemättä sen viimeisen aikarajan mentyä, jolloin se olisi liian myöhäistä. Mutta useimmiten kuitenkin saan tärkeimmät jutut tehtyä, mutta vasta ihan viime tingassa.

Sain nyt tämän kirjoitettua, koska sain inspiraatiota tähän vanhalta ystävältäni :) Tosin heti se jokin sisälläni sanoo, että ihan turhaa tämä on, ei tästä ole mitään hyötyä. En tiedä, miten pääsisin tästä möröstä eroon. Jos jokin tehokas hoito siihen olisi, en kuitenkaan hevillä siihen menisi. Ehkä pystyisin pakottamaan itseni siihen, mutta se ei voi olla mitään pitkäaikaista pikkuhiljaa etenemistä omin voimin, tiedän varmasti, että se jäisi kesken. Olen pari kertaa aiemminkin ollut psykologin juttusilla, mutta niistä ei ole ollut minulle mitään apua.

Lisää avautumista myöhemmin jos on tullakseen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.