IRC-Galleria

Patralgan

Patralgan

rakastaa kaikkia
a_Sniperin Koe Elämäsi Juoma -laulut ovat jotain aivan hirvittävää p**kaa,
mutta hyvällä tavalla. Tosin sinun täytyy unohtaa musiikilliset preferenssisi ja
muutenkin omata outoa huumorintajua, masokismia ja avointa mieltä. Jos tämä onnistuu,
toivotan sinut tervetulleeksi kidutus-musiikin pariin.

Tähän mennessä Koe Elämäsi Juoma -lauluja on tehty 5 kappaletta, pisin on 90 minuuttia. Ehkä arvostelen myöhemmin tämän laulu-saagan muutkin osat, mutta nyt arvostelen pelkästään tämän kolmannen osan, koska se on kuitenkin se mestariteos. Se ei ole erityisen pitkä, vain 37 minuuttia ja risat.

Ensimmäinen Koe Elämäsi Juoma -biisi oli varmaan jotain ihan randomia kokeilua ja super-ärsyttävää sähkökitaran vingutusta yhdistettynä typerän kuuloisiin komppeihin.
Inhosin tuota tekelettä yli kaiken ja poistin sen koneeltani ja haukuin sen ihan lyttyyn suoraan itse artisitlle. Jostain syystä halusin myöhemmin kiduttaa itseäni ja kaipasin juuri tätä poistamaani tekelettä.

Pyysin herra Sniperiä lähettämään sen uudelleen, tällä kertaa nautin suunnattomasti kuunnellessani tätä tuskaa, oi sitä ihanaa vinkunaa ja särinää, mitkä porasivat itsensä tärykalvojen läpi aivoihini. Tätä oli saatava lisää!

KEJ2 oli ihan kohtuu kivaa vingutusta, tosin huippukohdat olivat harvassa, mutta kolmas tuleminen räjäytti tajunnan kunnolla! Kaikki KEJ -biisit ovat about samanlaisia, randomia sähkökitaran vingutusta ja se sama komppi :D. Kolmosessa on mukana myöskin vähän harkitumpaa soittamista ja sambaa, joka tuo loistavaa huumoria peliin mukaan. Biisi sisältää myöskin aivan kammottavaa sirkkelin särinää ja useaa super-ärsyttävää sähkökitaran vingutusta samaan aikaan. Mukana myös vähän tosi häröä muminaakin alussa. Lopussa taas sellaista sanoinkuvaamatonta vingutusta, joka tappaa, jos on vähänkin krapulaa tai migreeniä.

Toki paljonkin pahemmaksi voi vielä pistää, esim. epävireistä viulua ja muita ärsyttäviä ääniä tehostamaan soundia, mutta kyllä tämäkin on ihan kelpoa, että suosittelen, jos pidät musiikista, joka on kuin sahaisi sirkkelillä haarojen väliin.

Pisteet: 9/10
Musiikillisesti: 0/10
Genre: Kidutus-rock.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.