IRC-Galleria

Patralgan

Patralgan

rakastaa kaikkia

Blogi

- Vanhemmat »

Äo-testiTiistai 18.03.2008 01:40

Taas tuli tehtyä tämmönen nettiälykkyysosamäärätesti ja tulokseksi tuli ennätyksellinen 155! Mutta enpä kauheesti luota noihin..

<a href="http://www.free-iqtest.net" title="Free IQ Test"><img src="http://www.free-iqtest.net/images/badges/l155.gif" width="200" height="100" alt="Free IQ Test Score" border="0"></a><br>Free-IQTest.net - <a title="Free IQ Test" href="http://www.free-iqtest.net">Free IQ Test</a>

Aiemmin on tullu 148 ja 150 toisista testeistä. En mä oikeesti oo noin fiksu. Noin, en osaa ees kunnolla pistää tuota linkkiä. mut periaatteessa jos ton kokonaan maalaa ja copypasta osoiteikkunaan ni pitäis näkyä.. kai. No ei. Antaa olla. Kiva kuitenkin päästä pätemään et jee, sain 155 äo-testistä!!!111 Pistä paremmaksi.

Tos on kuitenkin screenshotti siitä: Sbetsho

Ja tässä erään toisen: Sbetsho

Ja Tieteen kuvalehden semmoinen: Sbetsho

Jihuu!Lauantai 12.01.2008 21:09

Omg.. tänään tuli hieno voitto mustilla itseäni yli 300 selopistettä omaavalta pelaajalta II-divisioona pelissä!

http://gameknot.com/annotation.pl?gm=13043

Peli sujui kuin rasvattu :>
a_Sniperin Koe Elämäsi Juoma -laulut ovat jotain aivan hirvittävää p**kaa,
mutta hyvällä tavalla. Tosin sinun täytyy unohtaa musiikilliset preferenssisi ja
muutenkin omata outoa huumorintajua, masokismia ja avointa mieltä. Jos tämä onnistuu,
toivotan sinut tervetulleeksi kidutus-musiikin pariin.

Tähän mennessä Koe Elämäsi Juoma -lauluja on tehty 5 kappaletta, pisin on 90 minuuttia. Ehkä arvostelen myöhemmin tämän laulu-saagan muutkin osat, mutta nyt arvostelen pelkästään tämän kolmannen osan, koska se on kuitenkin se mestariteos. Se ei ole erityisen pitkä, vain 37 minuuttia ja risat.

Ensimmäinen Koe Elämäsi Juoma -biisi oli varmaan jotain ihan randomia kokeilua ja super-ärsyttävää sähkökitaran vingutusta yhdistettynä typerän kuuloisiin komppeihin.
Inhosin tuota tekelettä yli kaiken ja poistin sen koneeltani ja haukuin sen ihan lyttyyn suoraan itse artisitlle. Jostain syystä halusin myöhemmin kiduttaa itseäni ja kaipasin juuri tätä poistamaani tekelettä.

Pyysin herra Sniperiä lähettämään sen uudelleen, tällä kertaa nautin suunnattomasti kuunnellessani tätä tuskaa, oi sitä ihanaa vinkunaa ja särinää, mitkä porasivat itsensä tärykalvojen läpi aivoihini. Tätä oli saatava lisää!

KEJ2 oli ihan kohtuu kivaa vingutusta, tosin huippukohdat olivat harvassa, mutta kolmas tuleminen räjäytti tajunnan kunnolla! Kaikki KEJ -biisit ovat about samanlaisia, randomia sähkökitaran vingutusta ja se sama komppi :D. Kolmosessa on mukana myöskin vähän harkitumpaa soittamista ja sambaa, joka tuo loistavaa huumoria peliin mukaan. Biisi sisältää myöskin aivan kammottavaa sirkkelin särinää ja useaa super-ärsyttävää sähkökitaran vingutusta samaan aikaan. Mukana myös vähän tosi häröä muminaakin alussa. Lopussa taas sellaista sanoinkuvaamatonta vingutusta, joka tappaa, jos on vähänkin krapulaa tai migreeniä.

Toki paljonkin pahemmaksi voi vielä pistää, esim. epävireistä viulua ja muita ärsyttäviä ääniä tehostamaan soundia, mutta kyllä tämäkin on ihan kelpoa, että suosittelen, jos pidät musiikista, joka on kuin sahaisi sirkkelillä haarojen väliin.

Pisteet: 9/10
Musiikillisesti: 0/10
Genre: Kidutus-rock.

Hieno päivä.Perjantai 02.12.2005 23:49

Tänään pääsi lomalle ja veronpalautustakin ihan kivasti tuli :).
Mutta homman kruunasi Mario Kart DS, jonka ostin tänään... pistin uunituoreen pelin DS:ääni Lahden juna-asemalla ja piruttain kokeilin, että onnistuisko nettipelaaminen.. no sehän perhana toimi, siellä oli paikallisen raflan wi-fi-yhteys, jota röyhkeästi käytin hyväkseni :D.

Oli aika hieno kokemus. Pelikin on sitä luokkaa, että kyllä sitä hymyissä suin tuli pelattua sen vajaan tunnin, ennenkuin juna saapui. Nyt takaisin pelaamaan ->

Rakas päiväkirja.Tiistai 08.11.2005 23:28

Kirjoitin tänään 2 tuntia pitkään ja hartaan kirjoitelman videopeleistä.
Painoin "Hyväksy" -nappia.
Kirjoitelma ei tallettanutkaan päiväkirjaani. ^_^
Se meni siis hukkaan! \o/ \o/ \o/
Nyt menen osoitteeseen reminder.ton.tut.fi
Hei hei! ^______________________^

teh second entry.Maanantai 07.11.2005 16:05

Lol. on välitunti ja kirjoitan aivan turhaan jotain päiväkirjaa... Ideoita kyllä on mitä kirjoittaa, mutta ne tulee myöhemmin. mm. tärkeää asiaa kaikille videopeleistä kiinnostuneille.

Teh beginning.Sunnuntai 06.11.2005 23:33

Jännä feature varmaan tämäkin, tosin epäilen että jaksan tänne kovin usein mitään kirjoittaa... ensinnäkään olen laiska ihminen ja toisekseen en usko, että ketään kiinnostaa, mitä mä tänne hölisen.

Varmaan aika transhumanismi-painotteista juttua kuitenkin tullee ja lauta- ja videopeleistä ja musiikista tulee hölistyä. NIINKU.
- Vanhemmat »