IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Paukkelo

Paukkelo

n ei olisi pitänyt käväistä galleriassa... Karseeta nähdä oma ikänsä noin tarkasti. Yök!

Melkein vieraissaTorstai 29.11.2007 18:29

Tunnustan. En koskaan ostanut sitä Leevareiden tribuuttilevyä. Minun piti kyllä, saako siitä pisteitä? Entäs siitä, etten ladannut sitä itse vaan se ladattiin minulle? Kannattaakohan näitä muuten mainita netissä? Tulee pian polliisisetä soittamaan ovikelloa ja vie putkaan. Tai sitten Kaarle ei enää koskaan puhu minulle, koska en tue hänen elinkeinoaan. No ei hänkään käy Säästömarketissa, joten turha mököttää siellä!

Mikä argumentti tuokin oli? En osta levyä kaupasta, koska Kaarle Viikate ei käy Säästömarketissa? Hävetä pitäisi. Hyi sitä minua.

Joka tapauksessa levy on minulla ja kuuntelin sitä ahkerasti lähestulkoon koko eilisen päivän. Siellä ei ollut ainoatakaan raiskausta, vaikka Mariskan Poika nimeltä Päivi sellaiselta livenä vaikuttikin. Yksi oli ylitse muiden. Naapurin pojat, elikkäs Uniklubi, vetivät Koko talven kesämökillä niin suurella säröllä ja paatoksella, että keuhkoja kuristi. Melkein lauloin mukana ja se on jotain se.

Lievän pettymyksen aiheutti Viikatteen Teuvo. (Tämä kommentin jälkeen Kaarle ei vahingossakaan tule käymään Säästärissä.) Hyvinhän pojat sen vetivät, mutta ehkä alkuperäinen biisi on liian viikatemainen, joten coveri kuulostaa liikaa Leevareilta ollakseen Viikatteen soittama. Loistavat argumentit jatkuvat... Koittakaa kestää.

Paula olisi saanut heittää Olavin studiosta. Turhaa tehdä duetto, jos toinen osaa laulaa hyvin ja toinen on mukana vain.. Noh... näön vuoksi? Nimen vuoksi? "Tehdään hei yks duetto!", "Joo, ootas mä haen bingorummun niin arvotaan ketkä sen vetää!". Tuloksena Paulan Vesalan laulama, erittäin herkkä ja koskettava Pimeä tie, mukavaa matkaa, jota rikkoi sivuääni, Olavi Uusivirta.

Ja sitten pitäisi vielä yhtä kehua, eikös niin? Saadaan kunnon hampurilaispalaute.

Orkesteri nimeltään Poor Seamus veti kappaleen Nainen toiselta planeetalta loistavasti! Tuli ihan aikuinen olo kun kuuntelin sitä. Ja jotenkin sellainen jazzmainen naisääni sopii kappaleeseen kuin nyrkki silmään. Lauletaanhan siinä toki daa da daa da dam dam dam, niin että ihmekös tuo.

Ja sitten kokoava lopetus: kelpo plätty. Olkaa parempia ihmisiä kuin minä ja ostakaa se. Edes joululahjaksi jollekin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.