IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Paukkelo

Paukkelo

n ei olisi pitänyt käväistä galleriassa... Karseeta nähdä oma ikänsä noin tarkasti. Yök!

Katsaus paraatiinTorstai 06.12.2007 23:24

"Hei keitä noi on! Noi rivit menee ihan miten sattuu!", nauroin minä. Pikkuveli katsoi tarkemmin ja sanoi, että siinä on sotilaskotitädit.

"Vähänkö toi näyttää kärsivältä toi ukkeli". Kahden sekunnin päästä sitä miestä osui märkä lippu kasvoihin. Taas ja taas ja taas ja taas.

Torvisoiton katkaisee hävittäjän jyrinä. "Ja ohilennon suorittavat Satakunnan lennoston F-18-hornetit..." Kameramiehet unohtivat arpoa sen, kuka tämän kuvaa. No, ääni kuuluu ainakin. Hurraa!

"Ja siinä tulee neljäkymmentä hevosta. Hevoset ovat harvinainen näky paraateissa nykypäivänä...", sanoi kuuluttaja. Televisiossa jalo suomenhevonen onnistuu törmäämään vierellään kulkevan hevosen pyllyyn ja suistaa sen sivuttaisluisuun. Rivit ovat vielä enemmän sekaisin kuin niillä vihreillä toppatakkitäideillä.

Oi jospa oisin saanut olla mukana.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.