IRC-Galleria

Paukkelo

Paukkelo

n ei olisi pitänyt käväistä galleriassa... Karseeta nähdä oma ikänsä noin tarkasti. Yök!

VessahifistelyäPerjantai 11.01.2008 10:30

Ei hemmetti. Oikeasti ihmiset!!

Laskeuduimme Jyväskylään keskiviikkona. Oven takana oli odotuksenmukainen vuori postia. Suurimman osan siitä tavarasta sai seuloa suoraan paperinkeräykseen, mutta olipas Pate kiikuttanut meille jotain mielenkinkiintoista.

Laskupinossa nökötti paksu kirjekuori Lotukselta. Kyllä, siltä samalta firmalta, joka tekee nessuja ja vessapaperia. Mistäköhän hemmetistä he ovat minun osoitteeni saaneet? Onko jossain isovelivalvoo-keskuksessa lista niistä suomalaisista, joiden nenä vuotaa? Itse asiassa en ajatellut noin, koska ilmainen kama on ilmaista kamaa, olkoonkin vessapaperia.

Ja sitähän se oli. Kuoressa oli kuusi arkkia uutta Just 1 -wc-paperia ja etukuponki, jolla kuuden rullan pakkauksen saa k-supermarketista alennushintaan 2,99! Se tekee 50 senttiä rulla! Man, this shit must be good... (Ilman kuponkia muuten 3,99. Minä katsoin.)

"Uusi vahva ja imukykyinen Lotus Just 1. Vain yksi arkki voi riittää!" (Huom! "Voi". Emme vastaa henkisistä kärsimyksistä, jos se ei riitäkään. Soft Embo -pakkauksessa muuten lukee "Pehmeä ja luotettava". Mieluummin ostaisin sitä.)

"Lotus Just 1 on 6-kerroksista."

"Yksi arkki on 0,9 mm paksu."

"Lotus Just 1 on vahvaa: noin 40% vahvempaa kuin tavallinen wc-paperi."

Koko juttu haiskahtaa wc-paperin ja terveyssiteen vapaan rakkauden tuotteelta. "Jorma, kuka jätti nää kahestaan pimeeseen huoneeseen Veikon perjantaikossun kanssa?! Mitä hittoa me tehdään kaikelle tälle hyperpaksulle vessapaperille!?"

Oliko se paperi sitten mistään kotoisin? Miten tämän nyt sanoisi nätisti... En ehkä ole sosiaaliselta statukseltani niin korkealla, että sillä millä pyyhin puoni olisi suurta merkitystä. Ovat he oikeassa siinä, että paperi on mukavampaa ja pehmempää kuin mikään muu, mutta 65 senttiä rulla?! C'mon! Ostin säkillisen keltaista serlaa serkun leirikoululta. Ylihinnoiteltunakin (anteeksi: leirikoulukatteellisena) yhden rullan hinnaksi tuli 30 senttiä.

Olisi mukavaa nähdä jokin kuluttajatutkimus parin vuoden päästä. Paljonkohan pääkaupunkiseudulla asuu yli 50-vuotiaita, suurituloisia naisihmisiä? Riittävätkö he pitämään yhden tehtaan käynnissä? Sormet ristiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.