IRC-Galleria

PeePee

PeePee

Taksien Alfauros

Leikitäänkö?Sunnuntai 04.12.2005 04:40

Minä olen nyt sitä mieltä, että kaikki te haluatte leikkiä! (kuka ei haluaisi tähän aikaan?)

Oletus = Petri on ihminen, jonka elimistö ei oikeasti siedä maitoa. ( ei niin missään muodossa)

Jos leikitään kerrankin, että Petrillä on ihan hauskaa ja Petri viihtyy paikoissa x ja y. Petri nauraa ja pitää hauskaa. Petrillä ei ole yltiöpäistä himoa nolata itseään tai tehdä mitään todella typerää. Petri on siis viettämässä iltaa koulukaverinsa kanssa.

( Leikki alkaa nyt )

On neiti X, joka tarjoaa herra Petrille ( nyt neiti X väittää ettei tarjonnut vaan herra Petri vaatimalla vaati ) kulauksen valkovenäläisestään.

Kuluu muutama minuutti. Herra Petri tuntee oudon olon. Kylmä hiki ilmestyy otsalle ja kädet alkavat lähes tärisemään. Herra Petrillä on melkoisen huono olo. Tämä on koettu ennenkin (opetus nro 1: maitoallergikko, älä käytä kermaa ruuanlaitossa!). Herra Petri yrittää kestää, ja vakuuttaa koulukaverinsa siitä, ettei halua tilata tequilaa, koska olo ei tällä hetkellä ole mitä mainioin (hikikarpalot ovat saavuttaneet jo vähintään poskipäät).

Kuluu muutama minuutti lisää. Kuten tiedettyä, elimistö yrittää päästä automaattisesti kaikista haitallisista aineista eroon. Herra Petrin elimistö suorittaa täten automaattisen tyhjennysreaktion. Pahaksi onneksi herra Petri on baarissa, joten tyhjennysreaktiota varten on suunnistettava WC-tiloihin. Siellä herra Petri tyhjentää mahalaukkunsa kaikesta, mikä edes viittaa aineeseen nimeltä maito. Toiminto kestää noin pari minuuttia.

Kylmä hiki on poissa. Olo on mitä mainioin. Herra Petriä lähes hymyilyttää. Tärinä on hävinnyt ja olo on lähes lämmin.

( tylsä tarina loppuu tähän )

Kuten kaikilla tarinoilla, jotka joskus myyvät, tälläkin on opetus.

Kun neiti X tulee luoksesi juoman kanssa, ymmärrä sanoa ei juomalle jos siinä on elimistöllesi haitallisia aineita. Ne eivät OIKEASTI tee hyvää. Pahoitteluni parivaljakolle J & J, jos hieman "häiritsin".

Opetus 2 : Maito on juomaa suoraan pahasta. Miten kukaan aidosti hyvä ihminen voi juoda maitoa saamatta näin hirveitä oireita. Ehkä olen itse vain liian hyvä ihminen. ( burn )

ps. Tunsin itseni aidoksi jokerifaniksi. Olenhan kannattanut sentään Jokereita jokaisessa tämän kauden kotiottelussa, jopa vierasmatkallakin. Mutta vasta tämä mahalaukun tyhjentäminen Sports Academyyn sai oloni tuntumaan todelliselta fanilta. Keep up the good work!

Neiti X on mitä suuremmalla todennäköisyydellä pahan lähettiläs, välttäkää häntä.

ps 2. Harhakuva, you shall rock the world. www.harhakuva.net

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.