IRC-Galleria

Misanthropic CoilTiistai 06.10.2009 19:56

näin se maailma muuttuu, joskus kaikki olivat täällä.. nyt sitä tulee käytyä toisinaan päivittämässä. Olihan se kyllä aikakin päivittää tätä sivustoo, samalla tyylillä menty viimeset 5 (no en mä oikeesti muista) vuotta. Selvästi on kova yritys näyttää enemmän siltä mitä maailmalla näyttää.

Sinänsä sääli että tää sivusto alkaa oleen omalla tavallaan aikansa elänyt. Alun perin kuitenkin IRC käyttäjien tapa näyttää pärstöjään. Nykyään kaikki alkaa olemaan facebookissa. Sen etuja on kansainvälisyys ja monipuolisuus. Kuka tahansa voi vääntää vähän applicationii johon saa taas muutaman tuntia kulutettua.

Toisaalta eiköhän suomesta aina sen verran paljon löydy teinejä jotka haluu ostaa GALLERIAKOLIKOITA ja SÄLÄÄ ihan vaan että saadaan tääkin pulju pysyyn pystyssä. Perinteethän on selvästi pidemmät kun facebookilla, eikä kyllä taida ton fb:n talous ihan kohdillaan olla. Ilmatteeks kun saa nii ihmiset rupee mitään maksaa, mainostulot on mitättömät ja tollee. No ei oo mun ongelma niin kauan ku pysyy pystyssä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.