IRC-Galleria

Pellakai

Pellakai

ja kyky ihmetellä.

En saa nukuttua.Maanantai 29.12.2008 08:16

Illalla väsytti ihan hulluna ja kävin jo kahdeltatoista nukkumaan. Sit heräsin kolmen aikaa ja pyörin vaan sängyssä mut nukahdin uudestaan ja heräsin taas viideltä. Vittu! Nyt kun kerranki nukkuisin yöllä ni en pysty. Nään sekavia unia ja herätessä toivon että olis jo aamu. Odotan herätyskellon soivan (mitä voin sanoo ettei oo tapahtunu ennen!) Vihaan nukkumaan käymistä. Silloin kaikki mieltä painavat asiat saa vallan ja niitä alkaa miettimään. Pitäis varmaan jättää musiikki soimaan ja nukahtaa siihen..luulin vaan jo päässeeni siitä tavasta..

Tänään lähdetään Anton mökille!!! Pystyn olee siellä tosin vaan yhden illan koska pitää palata Uudeks Vuodeks Turkuun.. Mut tänään pikku-uusvuospirskeet ja pojat lupas ampua miun kunniaks raketin. :) Ootan hirveesti mökille pääsyä! Voi olla etten senkään takia saa unta..

Ja sit oon tykästyny Bullet For My Valentineen.

http://www.youtube.com/watch?v=d_GJyUK0GUI

i like.

*haleja*

Oravan jouluKeskiviikko 24.12.2008 09:03

Yksiönsä kuusen latvaan orava rakensi
Asunto piti saada jouluksi valmiiksi
Näköala etelään, sekä pohjoiseen
Naavaseinä paras olis tuuletuksineen

Orava otti asuntolainaa omasta pankistaan
Tuhannen kävyn korolla maksu olis joustavaa
Pahaksi onnekseen orava rakastui
Siinä hunningossa velan maksu unohtui

Kun se päivä sitten nousi jouluaatoksi
Orava oli yksin ja sitä palelsi
Oli verokarhu vienyt, neiti näätä huijannut
Piti kestää vielä talitinttein vittuilut

Ja oravalla keitti, alkoi päässä kiehua
Se ryyppäs pullon viinaa ja alkoi riehua
Joulurauha vasta sitten metsään palasi
Kun pakkasrouva oravalta hengen halasi

:DDD

Mikäs se täs viskii juodes..Keskiviikko 24.12.2008 06:32

Kauko Röyhkän elämän TOP 5:Maanantai 22.12.2008 19:42

1. Hänen tunnetuin yhtyeensä on ollut Narttu.

2. Röyhkä on tunnettu myös "ärsyttäjänä".

3. Kauko Röyhkä tunnetaan myös kirjoistaan, mm. pornotähti Henry Saaren elämäkerrasta.

4. Hän on kasvanut Oulussa ja päätynyt sittemmin Turun kautta Helsinkiin.

5. Röyhkä suunnittelee esiintymisvaatteet kuuluisalle yhdysvaltalaiselle tyttöbändille nimeltä Destiny's Child.
Rakkaus on kärsivällinen, rakkaus on lempeä. Rakkaus ei kadehdi, ei kersku, ei pöyhkeile, ei käyttäydy sopimattomasti, ei etsi omaa etuaan, ei katkeroidu, ei muistele kärsimäänsä pahaa, ei iloitse vääryydestä vaan iloitsee totuuden voittaessa. Kaiken se kestää, kaikessa uskoo, kaikessa toivoo, kaiken se kärsii.

Tultiin RuotsistaKeskiviikko 03.12.2008 13:43

JA on darraväsymys ja koulupäivä ja ruokalassa RAivo-RAisa pääs taas kehiin. Nyt olis yhteisen projektin reenausta luokklaisten kanssa mut en voi varmaan mennä sinne kun ne saa miut raivon partaalle. Kuka vaan saa jos tulee nyt yhtään sanoo mitään mistä en pidä. Tekis mieli huutaa ja haistatella kaikille ja kertoo mikä kaikki niissä vituttaa!!

Ps. Rakastan niitä silti <3

IhanaaKivaa! Elämä hymyilee! PIPARIII!Perjantai 28.11.2008 05:16

Katri ja Anni tulee huomenna viikonlopuksi miun luo kylään ja sitten saunotaan ja syödään ja juodaan VIINAA ja sit mennään yhteen Erik29:iin ku siel on halvat juomat ja nähdään varmaan teatterijengiä.

Nyt kelpaa tullakin meille koska ollaan vaimon kanssa siivottu koko kommuuni ja tehty pervo piparkakkutalo joka on oikeastaan LoveHotel ja sen perustaja Väinämöinen on ikuistettu sen yhteen korkeeseen seinään ja sympaattinen kummitus on saanut myös oman seinän. Takapihalla on tietty nussimisalue ja seinällä norsu joka katselee aurinkoa! (Ja tästä talosta saa piparia ilman että täytyy seiniä syödä, ahahahaha.) :DD

Oon nyt koko viikon siivonnu kaikki yöt ja käyny nukkumaan vasta joskus kolmen maissa ja heränny taas kasilta kouluun. Kun kaikki illat on esityksiä tai koulujuttuja ni ei vaan ole ollut aikaa siivota muulloin ko öisin! Oon jo niin väsyny ettei ees väsytä.. Mut iloinen ja onnellinen oon silti!

Sit laitoin kaikkia hienoja jouluvaloja ja -koristeita luomaan tunnelmaa ja vaimo kävi ostamassa kuusen torilta ja koristellaan se huomenaamulla! :)))

Ainii, imuri hajosi ni jouduin lakaisemaan keittiön lattian Hannu Potterin luudalla!!!! Se oli sellanen oikee taikaluuta, joka on tehty RISUISTA! :DD

Muttaaa nyt nukkumaan. Onneks huomenna on rento päivä.

Ja viideltä asemalle vastaan tyttöjä! <3<3<3
Tää on ihana, Vilma! Ollaan vaimon kaa kuunneltu varmaan kymmenen kertaa ja nytkin soi. Varmaan viel seuraavat kymmenen..

Vichy Christina BarcelonaTiistai 11.11.2008 01:07

Hyvä leffa! Kannattaa kattoo. Oltii vaimon kanssa vähän leffailee ja tosta tuli hyvä mieli. En ole aikaisemmin voinu sielää Penelope Cruzia muttaa...aijaijai, ihan mieletön roolityö tässä pätkässä. Aivan rautaa, olisin voinu katsoo sitä koko leffan! Trendin mukaan Johnny Depp olisi hävinnyt miespääosan Javier Bardemille. Noh, toivon ettei olisi. Javier oli ÄLLÖ. Depp olisi ollut täys kymppi. Muutenkin ihan hirveitiä miehiä koko leffa täys! :DDD Mut mimmit rautaa!

Jea.