IRC-Galleria

Pellakai

Pellakai

ja kyky ihmetellä.

La RitournelleTorstai 30.04.2009 07:12

Oh nothing's going to change my love for you
I wanna spend my life with you
So we make love on the grass under the moon
No one call tell, damned if I do

Forever journey on golden avenues
I drift in your eyes since I love you
I got that beat in my veins for only rule
Love is to share, mine is for you

http://www.youtube.com/watch?v=Gu1fTcGdS8A&feature=related

ja musavideo täs, lyhyempi versio mut mieletön video, sanoma. <3

http://www.youtube.com/watch?v=Qsk8QQj5Nrc

Ihanaa Vappua! Elämä on tässä ja NYT!

Enjoy... ;P
Aivan vitun rock jopa sifonkimekko päällä ja hiukset ranskanletillä. Täydellinen nainen. Ei voi muuta sanoa kuin ABSOLUTELY FABULOUS. <3

Ever Thine Ever Mine Ever Ours Torstai 16.04.2009 04:48

Ja kaiken sen glamourin ja hypen alla on jotain tosi aitoa. Sex and the City in my heart. Miks ei enää kirjoiteta rakkauskirjeitä?
Huoneen siivoaminen on paljon kivempaa kun välillä tekee jotain muuta! Mei Jannen vanhan HD-paidan tuunaukseen meni varmaan kaks tuntia ja siinä ajassa olisin jo siivonnu ja pakannu ja kattonu Kuninkaan paluun loppuun mut kun inspiraatio yllätti! :DDD TULE KESÄ PIAN !!!

Lauantaina oli Evitan hautajaiset.Maanantai 30.03.2009 06:23

Itkettää. Naurattaa. Oli kaunein ilta ikinä. Pakahduttava ikävä. Medaljonki. Gerbera. Simonille nalle. Tiljan. Los Legatos. Lauloin. Hämmentävän hienoa palautetta. Kuvat Danielista peruukki päässä. Birthen Nuoruustango. Arin ja Vilman biisi. Kun Simon lauloi ni tuli aivan hirvee itku. Voguet. ÅST.

Huoh, niin paljon mahtavia muistoja. Ja niin paljon inspiroivia ihmisiä. Mitä jos en enää ikinä näe niitä ruotsalaisia, varsinkin Simonia?! Vittu mä rakastan sitä.

Kuuntelen vaan repeatilla Nuoruustangoa pala kurkussa.

http://www.youtube.com/watch?v=gAq6ZJHiWuo&feature=related

JEEE!!!Tiistai 24.03.2009 19:09

Saatiin Katrin kaa kämppä Stadista! Ja vuokra vaan 180 egee! Whaaat!?!?

Aaah, kesähelsinki..<3<3<3

Mitä mää oikeinTorstai 19.03.2009 03:38

NEGAILEN!?! Oon ollu älyttömän väsyny jo pari viikkoa. Yskä on kestäny melkein kuukauden (enkä pääse lääkäriin vasta kun kuun lopussa) ni luulen et se on vieny voimat. Oon fyysisesti ihan loppu ja meen koko ajan maitohapoille vaikka oon syöny oikein ja levänny. Tottakai tää väsymys on sitten vaikuttanu mun mielialaankin kun vituttaa se ettei jaksa mitään.

Mut..

Mietiskelin just kun laitoin näit sirkuskuvia et mulla on lähes joka kuvassa tosi iloinen ja onnellinen ilme. Jostain sain tänään revittyä jotain ihme-energiaa iltapäivällä kun alettiin kokeilla noit sirkusvälineitä (trapetsi, kangas ja nuora). Oli ihan sairaan kivaa ja tuli pitkästä aikaa onnistumisen tunteita. Tanssissa niit ei oo taas pitkään aikaan tullu kun tuntuu et oon koko ajan vaan paskempi ja paskempi. Ehkä se johtuu siitä, että alan tietää MITEN asiat pitää tehdä mutta tekniikka ei vaan riitä niiden asioiden toteuttamiseen. Oon päivä päivältä kauempana sellasesta tanssijasta kun haluan olla koska katson ja mietin joka päivä niin paljon tanssia ja tavoitteet nousee. Mut tänään sirkuksella vaikka tehtiin tosi alkeita ja vaikka ne sirkusopiskelijat on lajeissaan tosi hyviä niin mä olin loppujen lopuks tosi tyytyväinen itseeni: en luovuttanu missään tempussa vaan kokeilin niin monta kertaa et onnistu, jaksoin kaikki lihasreenit ja yllätyin nuoralla miten hyvä tasapaino mulla on kuin onkin!!! Ja sit oon oppinu heittää kolmee palloa!!! Ja sit jäin vielä tunnin jälkee reenaa perhosvolttia vaikka mun pitäis olla toooosi väsyny!! :DDDD

Tähänki asti mua on vaan vituttanu koko illan ja oon kyräilly itekseni ku tuntuu et ihmiset on kohdellu minuu kaltoin ja oon halunnu olla vaan yksin. Mut miks vitussa mä haluan olla tieten tahtoen pahalla tuulella ja tympääntyny!?!? Voi kuulostaa tyhmältä mutta kun katsoin tota mun tän hetkistä profiilikuvaa ja mun ilmettä ni tulin siitä hyvälle mielelle. MITÄ MIE oikein mietin ja vatvon asioita ko se puuduttaa ja pistää vaan enemmän väsyneeksi!

Muutama viikko sit olin tosi onnellinen ja energinen ja iloinen pitkään aikaan (johtuen ehkä eräästä ihmisestä) mut nyt yhtäkkiä taas on kaikki voimat pois. Tää on erilaista kun ennen koska mulla on kuitenkin hirvee halu tehdä asioita: reenata, laulaa, valmistautua pääsykokeisiin, tehdä sooloa ymym. mut kun oon vaan fyysisesti NIIN POIKKI! Mun on pakko löytää se voima nyt ihan vain itsestäni eikä niin et joku muu ihminen sais mut energiseksi. JA tää negatiivisten asioiden pyörittely päässä pitää jättää kokonaan! Jos joku on mulle epäreilu niin se ei ole sit mun arvonen ihminen! Ni.

Tulin yhtäkkiä iloiseksi kaikesta ihanasta mitä tässä ihan lähiaikoina tulee tapahtumaan:

* Huomenna Evitan kolmanneks vika esitys (voi miten haikeeta mut pitää ottaa kaikki irti!)
* Viikonlopuksi Treelle siskon ja ystävien luo<3
* Maanantaina Torakkailta jossa esitetään Jukan kanssa duetto täysin improllaaaa!!! hui..
* Tiistaina ehkä Alfalle reenaa voltteja sirkuslaisten kanssa.
* Keskiviikkona Nätyn pääsykokeet jossa haluun vaan pitää tosi hauskaa mut silti ihan tosissaan.
* Torstaina tokavika Evita :'/
* PERJANTAI on perjantai<3
* Ja lauantaina Evitan VIKA esitys :''((( Apua aloin jo nyt itkeä!) ja Hautajaiset joissa LAULAN IHAN OIKEEN BÄNDIN KANSSA, SE ON IHAN SIKA KIVAA!!!!! :DDD

Et sellasta. Sais vaan tän uupumuksen pois ni kaikki olis ehkä hyvin (voisin ehkä käydä aikasemmin nukkumaan...?? :o )

Niin ja sit päätin et en stressaa ihmissuhteista. Ei ne mihinkään etene/parane jos mie niitä vaan yksin pohdiskelen. Härkää sarvista kaikissa asioissa ni sit ainakin mennään saman tien johonki suuntaan. Ja se että tekee asioille silloin jotain kun siihen on mahdollisuus eikä ressaa niistä silloin kun niille ei oo mitään tehtävissä.

Olipas hyvä antaa ajatusten tulla ulos näin kirjoittaen, parempi olo heti. Ehkä mun vaan pitää aina välillä vajota tosi syvälle omaan itseeni oman itseni kanssa ja möyriä ja kaivella siellä oikein kunnolla että voin sit taas tajuta itsestäni jotain uutta ja nousta taas tähän maailmaan vahvempana ja viisaampana (taino siit en kyl tiiä) ja nauraa sille miten tyhmä taas olin siellä melankolian syövereissäni. hehhe. :DDD

Kiitos sirkukselle ainakin hetkellisestä pelastuksesta ja ilon ja onnistumisen tunteesta! <3 Kroppa on mustelmilla ja naarmuilla ja finitocaputo mutta sielu nauraaaa-aaaa-aaahahahahaaaaa!!!

Hyvää yötä Raisa (Maailma on sun!) *hali*

Ps. Miusta tuntuu et voisin tulla tosi hyvin toimeen sellasen ihmisen kanssa jonka kanssa mien oo koskaan jutellu ja pidän siitä jollain hassulla tavalla vaikka tiedän että se ei pidä minusta.

Pps. Pasila on tosi hyvä tv-sarja. Repomies on rautaa. Jumalauta!

Ooh KESÄ Aah KESÄ!Perjantai 06.03.2009 03:37

Sauna Open Air
Provääns
JUHANNUS
Tuska
BB-viikko siin välissä
Ruisrock
Ilosaari

Ainakin näin alkuun! Awwwww<3<3<3

Ja kaikkiin näihin ihaniin tapahtumiin matkustan ihanan ihanasta KESÄHELSINGISTÄ!!!!!!!

Katviiiii en jaksa oottaa!!!

(Ainii ja sit jos jollain olis meille kämppä ja töitä?)
Mut SILTI sammuin vessaan vaik tuli imastuu ainki kolmet viivat tehoo. ;/