IRC-Galleria

PenceyPrep

PenceyPrep

PELKURIT PINOON JA LÄLLÄRIT LAKOON

Selaa blogimerkintöjä

KYLLÄ:Lauantai 29.11.2008 15:47

kyllä: kuviini saa kommentoida =(

söpö maailma.Keskiviikko 26.11.2008 23:04"Seukkaaminen on sitä, että on toisen kanssa yhdessä, pussaillaan ja toinen antaa toiselle rahaa."
poika 11v.

"Olen seukannut yhden kanssa normaalisti, yhden kaa säälistä ja yhden kaa vahingossa."
tyttö 11v.

"Seurustelu on sitä, kun tyttö ja poika ovat yhdessä. Ne viettävät yhdessä aikaa ja roikkuu toistensa kauloista."
poika 12v.

"Ajattelin aloittavani seukkaamisen varmaan lähiaikoina."
tyttö 10v.

"Unelmieni tyttö on huumorintajuinen, hänellä on hyvä peppu, isot rinnat, vähän pienenpi kuin minä, ymmärtäväinen."
poika 11v.

"Kun seukataan, niin toista saa koskea, mutta ei uimapuvun alle jäävälle alueelle. Jos se koskisi mua eikä tuntusi hyvältä, vetäisin nyrkillä ja lähtisin."
tyttö 10v.

"Lopetetaan haukkumalla toista."
poika 11v.

"Se loppuu kun, sanoo että enää ei sytytä."
tyttö 10v.

"Hiukan olen puhunut vanhempien kanssa. Siitä vaan, että kuinka monen kaa on jo ollu."
tyttö 12v.

"Se aloitetaan, kun tutustutaan ja kysytään, että alaks olee. Ja lopetetaan niin, et sanotaan, et mä en haluu tätä."
poika 10v.

"Kaveriporukassa ei paljon puhuta seukkaamisesta, koska jotkut pelkäävät tyttöbakteereja."
poika 10v.

"Seukkaaminen aloitetaan viattomalla flirtillä ja menemällä yhdessä leffaan."
poika 12v.

"Seurustelun lopetus on helppoa. Sanotaan vaan, että se on ohi eikä välitetä toisesta."
poika 10v.

"Kun seukataan, niin silloin saa koskea toiseen. Olen seukannut ja olimme kahdestaan."
poika 11v.

"Koskea saa toista sinne, minne se toinen antaa."
poika 12v.

"Toista saa halia ja sellaista, mutta ei vielä koskea SELLAISIIN paikkoihin."
poika 12v.

"Aloitan seurustelun heti, kun joku näde tyttö kävelee sisään."
poika 12v.

sairas maailma.Keskiviikko 26.11.2008 23:04

Päätekijäksi epäillään 15-vuotiasta tyttöä.

Tapahtumat saivat alkunsa, kun tytöt kohtasivat hampurilaisbaarissa. Poliisin mukaan 12-vuotias houkuteltiin tekaistulla syyllä baarista ulos.

Poliisin tietojen mukaan 12-vuotiasta tyttöä hakattiin kasvoihin ja potkittiin eri puolille vartaloa, kun tätä retuutettiin ympäri kaupungin keskustaa muun muassa hiuksista repimällä.

Poliisi epäilee, että tyttöä myös nöyryytettiin, kun tämä kertoman mukaan pakotettiin nuolemaan 15-vuotiaan tytön kengät.

- Edelleen tietojemme mukaan hänen päälleen kaadettiin kaljaa ja hänelle yritettiin syöttää väkisin tupakkaa, sanoo komisario Pekka Seppälä Malmin poliisista.

Poliisin epäilyjen mukaan tyttöä uhattiin myös hengenmenolla, jos tämä kertoisi tapahtuneesta kenellekään.

Lähes kolme tuntia kestänyt piina päättyi vasta, kun 12-vuotias pääsi asematunnelissa karkuun. Häneltä oli poliisin tietojen mukaan viety kännykkä, kamera ja bussikortti.

Poliisi epäilee 15-vuotiasta tyttöä pahoinpitelystä, ryöstöstä, vapaudenriistosta ja laittomasta uhkauksesta sekä oikeudenkäytössä kuultavan uhkaamisesta. Myös toista tyttöä epäillään 12-vuotiaan pahoinpitelystä.

w00h00Keskiviikko 26.11.2008 21:47

olin oikeassa kuulemieni mukaan ==)=)
geestä siis tulee isi ♥
ja lyn-z:stä tulee äiti ♥

*ww* kelatkaa salee tulee joku mcr:n ja msi:n yhteine kiertue
sit ne tulee suomee
sit olisin NIIIIIIIIIIN onnellinen *wwwwwwwwww*

Panique!Tiistai 18.11.2008 21:41

Mut nähdään vkloppuna...
...
...
...
...
...
...
...
...
RUMILLA HIUKSILLA.

siis ihan_oikeasti_rumilla.

quelle panique.

vaivauduin lukee tän vasta nyt :oKeskiviikko 05.11.2008 18:02Kun silmiimme joutuu shampoota Head and Shoulders tai PanteneProV, huuhtelemme äkkiä tuon pienen pisaran pois, koska se tuntuu epämiellyttävältä. Mutta tuo sama shampoo aiheutti aikaisemmin kipua toisellekin eliölle, tosin kipu oli paljon voimakkaampaa. Silmiinne joutui
vain pieni pisara, sen sijaan albiino-kanin silmälle sitä kaadettiin teelusikallisen verran. Te huuhtelitte sen pois, mutta kanilla ei ollut mahdollisuutta hieroa tämän kirvelevän tahmeaa ainetta pois: ensinnäkin kanilta puuttuu kyynelnesteen eritys ja toisteksi hänen liikkumisensa on
estetty. Kun silmää kirvelee, minuuttikin tuntuu ikuisuudelta. Shampoo pidetään kanin silmässä kolmen viikon ajan. Joiltakin eläimiltä katkeaa selkäranka ja kaula, kun ne yrittävät päästä karkuun.

Mainokset kertovat meille jatkuvasti, että ihmiset jotka eivät käytä astianpesuainetta nimeltä Fairy, menettävät hyvin paljon (aikaa, mahdollisuuden pitää hauskaa, rahaa jne). Mutta ehkäpä juuri nämä ''epäsivistyneet'' ihmiset, heidän tietämättään, toimivat koe-eläinten parhaaksi: he eivät osta Fairyä ja sillä tavalla eivät kannata rottien ja marsujen pakollista ruokintaa astianpesuaineilla. Kun olette syönyt liikaa raskasta ruokaa, tunnette olonne todella pahaksi ja raskaaksi, joskus joudutte ottamaan lääkkeitä, jotka parantavat ruoansulatusta. Mutta kuvitelkaapa, jos teidän mahalaukkuunne viedään putken kautta litra Fairya!

Ariel -pesuaineen pakkauksessa lukee, että sitä on käytettävää suojakäsineet käsissä, koska se syövyttää käsien ihoa. Jo pelkästään tämä aiheuttaa epämiellyttävää tunnetta ja kipua. Mutta kuvitelkaapa, miltä tuntuu marsuilta, kaneilta, koirilta, kissoilta ja muilta koe-eläimiltä, kun niiltä poistetaan ylempi ihokerros hiekkapaperia apuna käyttäen ja hierotaan paljaaseen kohtaan pesuainetta. Muistelkaamme lapsuutemme, kun kaaduimme asfaltille ja vahingoitimme polvemme. Tosin silloin kukaan ei hieronut haavaan syövyttävää pesuainetta.

Vuonna 2001 Euroopan Unioni suuntasi kulkunsa tuotteiden testauksen eläimillä vähentämiseen ja vähitellen sen kokonaan lopettamiseen. Vuoteen 2013 mennessä suurin osa eläinkoemenetelmistä kielletään.

Suomessa myytäviä kosmetiikkasarjoja, jotka eivät testaa tuotteitaan eläimillä ovat esimerkiksi kuuluisa The Body Shop ja Joe Blasco. Suomen johtavimmista sarjoista Lumene, Nivea, Herbina ja Anytime käyttävät vaihtoehtoisia testausmenetelmiä eivätkä myöskään testaa tuotteitaan eläimillä. Kuuluisat Yves Rocher, Chanel, Clarins, IsaDora sekä Revlon eivät myöskään kannata eläinkokeita, eivätkä myöskään testaa tuotteitaan koe-eläimillä. Tämän vuoksi edellämainittuja merkkejä kannattaa suosia.

Sen sijaan yritykset, jotka yhä käyttävät eläimiä tuotteiden testauksessa, ovat esimerkiksi kuuluisat Braun (Gillette Company), Procter and Gamble, Colgate-Palmolive (Ajax, Hill's Pet Nutrition, Mennen, Palmolive), Coty (Calvin Klein, Rimmel), Gillette, Johnson and Johnson, L'oréal, MaxFactor, Oral-B, Pantene ja moni muu.

Muistakaa: joka ikinen ostamanne pakkaus pesuainetta Ariel tai Tide, jokainen tuubi Oral-B:tä, jokainen Pantenen hiustenhoitoaine, kaikki Palmoliven käsisaippuat tai L'oréalin meikkivoiteet ovat turhien ja julmien eläinkokeiden rahoittamista. Jos ostatte eläinkokeita hyväksyvien yrityksen tuotteita, hyväksytte vapaaehtoisesti julmien eläinkokeiden käytön. Sen sijaan jos hankitte vaihtoehtoisia ja inhimillisiä testeusmenetelmiä käyttävien yritysten tuotteita, autatte vähentämään hirveää julmuutta.

Kopioi tämä päiväkirjaasi ja laita nimi alle jos olet eläinkokeita vastaan :

n0nn4, ssaimi, [Randa], Likasukka, palikka, Arielle, ^tokyo^, Suuuviii, evomoi,-jennn-, -låurr , Iyashii_Hito,werkku^^, ppiiq`, LUONNEHÄRÖ , mmmm``,Ir^^, cammm-,Hänna`, äliis, ^Isshi^, Chakra^^, jässuu , MMILLAMILLA, SSSESSI, try, idz, Eltsy, RRONJAU, we-, ronjAu`, mmii--, hanoi`,
jjennimo , emmiä` , p-pinja , [saana , laursq, arasmaringo, maaam, piXXX, -ponyboy, Tiukuliina, KiimaKelly, -ssonja, MarjAri, marjouu, PenceyPrep

KUUNNELKAA .Sunnuntai 19.10.2008 21:28

http://www.myspace.com/thebrideworeblack
!
Laj i:
Pop Punk / Emotronic / Happy Hardcore

jee kunnjelka

VIKA MERKINTÄ TÄNÄÄN.Perjantai 17.10.2008 14:36

KAIKI RAKAS MENE NYT WWW.MYSPACE.COM/AMERICANEYES
NE SOITA INDIE/PUNKI/ROCKI =))))=)009090909

NE SOITA HYVÄ MUSIKI KUUNTELE TOKI JA LIITUY YHTEISÖ =) <pusu>

meitsi lähtee nyt ku isi tulee kohta himan =)
Kommentoi tähän NÄHTY, jos olet nähnyt minut joskus reality maailmassa.
Sen jälkeen kopioi tämä ja lisää omaan blogiisi ja katso ketkä ovat bonganneet sinut !
+ jos et ole nähnyt, niin haluaisitko nähdä?

MWAHAHAHAHAHAHAHHATorstai 16.10.2008 22:28

MEITSI LÄHTEEKI JO_HUOMEN
RISTEILYLLE
MED
FRIDA (Fraiday)
OCH
NOORA (Leathermouth)

aaa tulee helmee !
Sit La shopping @ Stockholm

AAAAAAAAAAAAAA <3