IRC-Galleria

Arjen juhlaa ja kaikkee. Ai kertakaikkiaan.Keskiviikko 23.04.2008 02:38

Tällä viikolla ollaan sitten tooooodella väsyneitä. Ei vaan ehdi nukkua. Ihan kiva. Hommia on järjestänyt itselleen niin paljon ettei ehdi ajatella mitään. Positiivista tilanteet huomioiden.

Mut siis mikä siinä nyt ihan oikeesti on, kun naisihminen ei voi elää yksinään? Ladies and gentlemen, here some examples....

1) Lounaspöytäkeskustelu töissä. Puheenaiheena polkupyörällä ajaminen töihin.

"Onkos sinulla Petra polkupyörää?"
"Joo on mulla, mut se on rikki."
"Niin no noilla nykyajan nuorilla miehillä kun ei vaan ole enää taitoa korjata polkupyöriä."

Niin no mistäs sä nyt oletit, että mulla sellanen nykyajan nuori mies olisi kotona korjaamassa sitä fillaria?!?!

2) Sukulaisvierailu serkun ja tätin luona sunnuntaipäivänä. Tätin mies tulee vaivaamaan typerillä kysymyksillä. Hänen mielestään tämä on vain harmitonta kuulumisten kyselyä.

"Mitenkäs romantiikka? Jokos sitä on poikaystävä löytyny?"

Hei mä tiedän! Nyt jotta tätini mies saa mielenrauhan, niin tästä lähtien lupaan ilmoittaa Länsi-Savon perheuutiset palstalla aina relationship statukseni. Eipähän tarvitse sitten kysellä typeriä.

Kaverini on joskus miettinyt, että mistä naiset ovat saaneet päähänsä sen, että pitäisi päästä naimisiin ja perustaa perhe heti heti heti heti heti. Niin no näin vastapallona: mitäpä luulet, että mistä se johtuu.....?!

Ja mikä vittu siinä on, että pentuna niillä Barbieilla piti aina olla tavalliset vaatteet ja sit se hääpuku?

Siinä vaiheessa alkaa aivopesusta olla vielä huolestuttavampia merkkejä ilmassa, kun aina puoliasi pitävä isä (joka muuten pelastaa tyttären tilanteesta kuin tilanteesta eikä ikinä tuomitse) tyytyy vaan istumaan hiljaa vieressä ja kommentoimaan korkeintaan "niin", kun kerrot kuinka viehättävä kummilapsesi oli viime vierailullasi....

"Minäkin olen oman kontribuutioni tälle työyhteiskunnalle antanut." Niin niin.... Ja miksi muka olen turhautunut... Lopettakaa nyt hyvät ihmiset tälläinen toiminta ja olkaa hetki kanssani kyynisiä. Kiitos. Muchos nachos.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.