IRC-Galleria

Siis joo... Olen onnistunut seuraavissa asioissa (itselläni ei ole hajuakaan, että miten...):

- poistin vga-näytönohjaimen (tai jotain... mutta tästä on onneksi aikaa ja kaikki toimii taas... ainakin melkein...)

- sain näppäimistöni vinkumaan ihme ääniä
- näppäimistöni ei kirjoita kuin isoja kirjaimia
- jos CapsLock on päällä, saattaa jopa pieniä kirjaimia irrota

Tässä vaiheessa olen vielä kirjautuneena messengerissä. Mutta eipä mitä: kirjoitan viestiä Niinalle, kun huomaan, että Enter-näppäimellä ei tapahdu mitään muuta kuin rivinvaihto omassa viestiruudussani. Mitä teen? Kirjaudun ulos messengeristä.

Yritän kirjautua uudelleen sisälle. Ei. Salasana on muka väärä. Mitä teen? Soiten atk-tukeen eli Antille. Antti ei vastaa (siis miks vitussa ei ku kello on vasta puolen yön?!). Soitan toiseen atk-tukeen eli Juholle. Juho on nukkumassa ja onnistuneesti herätän hänet. Saan kuin saankin neuvoja, mutta mikään ei auta. Päädymme palauttamaan järjestelmää. Järjestelmän palauttaminen alkaa kädestä pitäen (puhelimen välityksellä). Kuitenkin Juholla on vielä rohkeutta lopettaa puhelu sanoihin: "Kyllä sä Petra osaat sen tehdä."

Niin... Kyllähän tämä koneen tuhoaminen onnistuu. Mainitsematta on vielä seikka, että koneeni on odottanut huoltoon pääsyä n. 7 kk. Antille vaan kiitos, ku jemmasit mun tärkeitä tiedostoja. Ja Mikko kiitos, kun selvitit mun koneen takuun voimassaolon. Ja Juho: kiitos kärsivällisyydestä. Vieläkö jotain...?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.